עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כששאלתי את אושר הוא אמר לי לדלג. נשמע לי מוזר להפוך את הסדראם האימון האחרון שעשית היה A אז כשאתה חןזר להתאמן תעשה B וההפך.
לא עושים את התוכנית יום אחרי יום, גם אם מפספסים אימון.אני מתאמן ב ss ולא יצא לי השבוע להתאמן אתמול והיום. אני בדילואד בבאנצ׳,סקוואט ופרס אז חשבתי אולי לעשות מחר b ואז בחמישי a ובשישי b? אפשר לעשות את זה או לדלג על ה b שהיה אמור להיות?
הוא התכוון שהיה אמור להיות לדוג׳ אימון בראשון והוא לא הלך, ואז גם ביום למחרת, בשני, הוא לא הלך, והוא שאל אם לחזור על האימון שהוא דילג עליו או אם לעשות את האימון שהוא אמור חעשות באותו היום.לא עושים את התוכנית יום אחרי יום, גם אם מפספסים אימון.
אז תעשה מה שאושר אמר.כששאלתי את אושר הוא אמר לי לדלג. נשמע לי מוזר להפוך את הסדר
אני יודע, אבל חשבתי אולי זה אפשרי חד פעמי בגלל הדילואדיםלא עושים את התוכנית יום אחרי יום, גם אם מפספסים אימון.
לא אני לא. נראה לי אני יעשה היום aהוא התכוון שהיה אמור להיות לדוג׳ אימון בראשון והוא לא הלך, ואז גם ביום למחרת, בשני, הוא לא הלך, והוא שאל אם לחזור על האימון שהוא דילג עליו או אם לעשות את האימון שהוא אמור חעשות באותו היום.
כל דבר חד פעמי שתעשה לא ישנה יותר מדי. אתה מתאמן כמה מאות פעמים בשנה, כמה אתה חושב אימון בודד יכול להשפיע?חשבתי אולי זה אפשרי חד פעמי
זה שבוע שני ברצף שאני מפספסכל דבר חד פעמי שתעשה לא ישנה יותר מדי. אתה מתאמן כמה מאות פעמים בשנה, כמה אתה חושב אימון בודד יכול להשפיע?