הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויה מעט לא נעימה מאמינו שופ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
חבר טוב קנה משם אבקות חלבון איזו במבצעים בשבוע שעבר והיום קפצתי לשם לקחת לו את הדליים שהוא קנה.

שבוע שעבר המוכר אמר לו שהוא יקבל הפתעה והוא הניח שהוא יקבל שייקר ואולי איזה חטיף במתנה כמו שבד"כ כל המקומות נותנים.

אחרי שהגעתי לשם התברר לי שהבטחות לחוד ומציאות לחוד ,הצעירה שמכרה שם דיברה איתו וחירטטה לי משהו על כך שהם מכרו את הדליים במחירי הפסד אז לא מגיע לו כלום.

עכשיו ,נעזוב לשנייה את העניין שברור שהם לא מוכרים שום דבר במחירי הפסד אני חושב שזאת התנהגות די נוכלית ומאוד ישראלית להבטיח משהו לפני שהביאו לך את הכסף ואז לשכוח ממנו אחרי ששילמו לך.

המחיר היה די זול (לא בהכרח הכי זול בארץ אבל+- שם) ,אבל הטעם שנשאר בפה בסוף הקנייה היה מעט מר.

ברק, אשמח שתשאיר לי נייד ליצירת קשר או שתצלצל אליי ישירות 0544-583-513
אם היתה כאן אי הבנה, הרשה לי להתנצל ולנסות לפצות אותך. אשמח לשמוע פרטים על המקרה, לא כל כך הבנתי מהפניה שלך בדיוק מה שקרה, לכן על מנת שאוכל לנסות לעזור, אני אשמח לשמוע ממך. חשוב לי לציין, אנחנו עם צוות חדשים, מודים, יש הרבה טעיות ושביל זה אנחנו כאן, בשביל להשתפר לשמוע וללמוד. אנחנו בשלבים של גיוס כוח אדם, ויש עובדים חדשים שעדיין בשלבי חפיפיה. אין כאן שום מעשה נוכלות, אנחנו עובדים יום ולילה ומשתדלים לספק את השרות הטוב ביותר, אנחנו החברה היחידה שחילקה כל כך הרבה פרסים ומתנות, החברה היחידה שנותנת לכל לקוח בונוס על כל קניה ולא בונוס רגיל, גם מחיר נמוך גם שייקר וגם חטיף. אני מבין שלישראלי זה הפוך להיות די מובן מאליו, אבל כן תתפלאו גם הבונוסים האלו עולים כסף. שייקר לא מייצרים בחינם, גם חטיפי חלבון אף אחד לא נותן לנו במתנה, תתפלאו כל חודש אנחנו מעבירים סכום כסף לא שגרתי לחברת שליחויות.
אז אם קרה המקרה שאיזה עובדת חדשה טעתה, לא חייב שמדובר בנוכלות במיוחד לא בסכומים האלו, אתה מסכים איתי שרשת צעירה שמנסה להתפתח ונלחמת על כל לקוח לא תתלכלך בשביל 30 ש״ח ?!
לסיכום אני אשמח שתפנה אלי בפרטי מאשר שתפתח פוסט בפורום ציבורי ותצייר אותנו כנוכלים, כי זה ממש לא נכון, אנחנו מוכנים לקחת אחריות על העבודת שטעתה ולנסות לפצות.

• פותח/ת השרשור
הראתי לו ,אם יבחר להתקשר יתקשר...

לדבריו לא היתה לו בעיה אם הייתם נותנים מחיר וזהו בלי הבטחות.

הבעיה שלו היא לאו דווקא הכסף אלה שלדבריו שהבטחתם לו ואז אחרי שהוא שילם ובאתי לקחת את הדליים חזרתם בכם.

ואגב שייקר עולה לכם גג מספר שקלים בודדים ואתם לא היחידים שנותנים במתנה...

גם לא יפה לזרוק את זה על הש.ג. היא וידאה מולך בפלאפון פעמיים.

הראתי לו ,אם יבחר להתקשר יתקשר...

לדבריו לא היתה לו בעיה אם הייתם נותנים מחיר וזהו בלי הבטחות.

הבעיה שלו היא לאו דווקא הכסף אלה שלדבריו שהבטחתם לו ואז אחרי שהוא שילם ובאתי לקחת את הדליים חזרתם בכם.

ואגב שייקר עולה לכם גג מספר שקלים בודדים ואתם לא היחידים שנותנים במתנה...

גם לא יפה לזרוק את זה על הש.ג. היא וידאה מולך בפלאפון פעמיים.

לאדוני יש ניגוד עניינים? בעל הבית הוא חברך הנאמן. מה המצב ברק?

• פותח/ת השרשור
למי יש ניגוד עיניינים ? אין לי מושג מה אתה רוצה ממני...

ישראלי מצוי. תנו לי. מגיע לי.
איכס.
לא מסכים איתך. אם הובטח, צריך לקיים. וכן, בעל החנות צריך לעמוד מאחורי העובדים שלו ואנחנו גם עדים לזה פה.
יחד עם זאת, לקנות משהו רק בגלל שהובטחה לך סוג של מתנה, זו לא התנהלות חכמה. ועדיין.. אני מאמין שלא בגלל זה הוא קנה. קצת נשמע כמו התבכיינות.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר כתבתי ,לא מדובר בעניין של הכסף או של "מגיע לי" פשוט הפריע לו שהבטיחו לו ואחרי שהוא שילם כביכול הם חזרו בהם.

ואני בסך הכל מעביר את המסר. כל מה שעשיתי היה לבוא לקחת את הכדים ,הוא זה שדיבר איתו ורצה שאני אפתח פה את הנושא.

למרות ,שרק שיהיה ברור שאני מסכים איתו בעניין הזה ,זה באמת לא היה יפה.

נערך לאחרונה:
יאללה כבר מה אתם בוכים על זה שלא הביאו לכם חטיף חלבון ,
לא טוב לך , לך תקנה ב- IsraelBody תשלם כפול 0.5 במחיר .
קרה מקרה - בעל החנות רשם לך פה הודעה שזה כנראה נפל בין הכיסאות ולא עידכנו אותו בנושא הנ"ל .
יאללה מה אתה רוצה גם שיבואו אולי ויקחו אותך לחנות עם מונית פרטית ?

תעשו לי טובה , מפונקים יותר מדי .

קרה מקרה - בעל החנות רשם לך פה הודעה שזה כנראה נפל בין הכיסאות ולא עידכנו אותו בנושא הנ"ל .

IsraelBody מוכרים בחצי מחיר מאמינושופ? :D

לא מסכים איתך. אם הובטח, צריך לקיים. וכן, בעל החנות צריך לעמוד מאחורי העובדים שלו ואנחנו גם עדים לזה פה.
יחד עם זאת, לקנות משהו רק בגלל שהובטחה לך סוג של מתנה, זו לא התנהלות חכמה. ועדיין.. אני מאמין שלא בגלל זה הוא קנה. קצת נשמע כמו התבכיינות.

עם הובטח צריך לקיים ובעל החנות אגיב לו שיצור איתו קשר בישביל לתקן את הטעות אבל הוא לא רוצה לתקן אותה הוא סתם נהנה להתלונן....

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לIsraelBody ? לא קונה אצלהם ולא קשור אליהם ואני אכבד את חוקי הפורום של לא לדבר על מתחרים או מחירים ,אבל ,כמו שכתבתי ,כן יש לנו אלטרנטיבות.

כתבתי כבר שהוא ראה את הנושא ואם יחליט להתקשר יתקשר. זה לא נראה לי כל כך חשוב לו להגיד את האמת.

עם הובטח צריך לקיים ובעל החנות אגיב לו שיצור איתו קשר בישביל לתקן את הטעות אבל הוא לא רוצה לתקן אותה הוא סתם נהנה להתלונן....
אתם מדברים על הישראלי המכוער שמתלונן על הכל? אני עושה הרבה קניות ברשת ,את המחשב שלי הרכבתי בחלקו מחלקים מיובאים ואם יש משהו ששמתי לב אליו אצל האמריקאים זה שאצלהם הלקוח תמיד צודק והם יפסידו כסף רק כדי לתת לך חווית שירות טובה ולעמוד במילה שלהם. אם לא הם מקבלים ביקורת פחות טובה מהלקוח וזה חוזר אליהם בבומרנג . רק בארץ חברות כמו חברות הסלולרי והאינטרנט מבטיחות דבר אחד ונותנות דבר אחר.

אז כן זה דבר מינורי ,אבל בכל זאת הנה ביקורת פחות חיובית.

מפונקים? אדם צריך לקבל את מה ששישלם בשבילו, מה שכלול כלול.

מה השלב הבא? שאגיד למנקה לא לעשות פאנלים כי אני לא "מפונק"?

פוסט מעט מאכזב כלפי פותח הפוסט.
שם קשה לבנות, וקל להרוס... לדעתי יכלת לדבר איתם באופן ישיר ואני מבטיח לך שהייתם מיישבים את המחלוקת.
בכל אופן בתור אחד שלא ממש אוהב לקנות בארץ עקב מחירים, דווקא מאמינו שופ יצא לי לקנות כמה פעמים...
ואני רוצה להגיד לך שבכל פעם שקניתי כן קיבלתי חטיף או משהו חינם + הנחה...
באמת איתיאל נותן שם אחלה יחס 😃 עלו והצליחו. אני בטוח שהמקרה הזה הוא אי הבנה.

כמו שאוהד אמר, הייתה קודם כל צריך לפנות לבעלים או לפחות לאותו אחד שהחבר שלך קנה ממנו ולפתור את העניין מולו. לבוא לפורום ולעשות שיימינג לא ממש חכם.

ככה זה עם ישראל. לא סתאם שנואים בכל העולם.
פעם הבאה שילך לקנות מחנות "רגילה" שיקבל את כל האלמנט . ושיעלה גם פוסט על כמה עלה לו האלמנט וכמה הוא מבסוט מזה.
להוציא שם רע זה קלי קלות.... לעלות למעלה אחרי זה זה קשה.
לסיכום: גועל.

לא מסכים עם אי ההסכמה שלך.
במידה ואכן הובטח לישראלי המצוי "שמגיע לו" וקיים חוסר סינכרון בין עובדים, ניתן לפנות לבעל החנות לברר את המקרה.
לפי התיאור של ברק, לא הייתה פניה כזו.
הייתה ריצה מהירה לרשת למטרת השמצה ופגיעה בעסק.
זו התנהגות עלובה ובזויה של פרימטים ישראלים מצויים.

וכל זאת בהנחה שהגירסה של חבר של ברק נכונה. (אנחנו לא באמת יודעים מה קרה).
הרשת מלאה בתלונות שווא עתירות עליהום בגלל תרבות המגיע לי.
אצל האמריקאים זה שאצלהם הלקוח תמיד צודק והם יפסידו כסף רק כדי לתת לך חווית שירות טובה ולעמוד במילה שלהם.

בהחלט.
מפסידים כסף על ישראלים כדי לא לקבל פידבק שלילי.
ושניה אח"כ מבטלים משלוחים לישראל.
ואז אני צריך לכתוב להם בפרטי שיש לי 100% פוזיטיב פידבק כדי שיסכימו לשלוח לי.

אני באופן אישי מכיר כמה אנשים שפתחו תלונה באיביי שהמוצר לא הגיע. קיבלו זיכוי מלא. ואז הגיע המוצר והם לא טרחו לדווח (ועוד צוחקים על זה). הישראלי המצוי חושב שהכל מגיע לו והוא יכול לדפוק את כל העולם וזה בסדר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית