הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוויה מעט לא נעימה מאמינו שופ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
לא מסכים עם אי ההסכמה שלך.
במידה ואכן הובטח לישראלי המצוי "שמגיע לו" וקיים חוסר סינכרון בין עובדים, ניתן לפנות לבעל החנות לברר את המקרה.
לפי התיאור של ברק, לא הייתה פניה כזו.
הייתה ריצה מהירה לרשת למטרת השמצה ופגיעה בעסק.
זו התנהגות עלובה ובזויה של פרימטים ישראלים מצויים.

וכל זאת בהנחה שהגירסה של חבר של ברק נכונה. (אנחנו לא באמת יודעים מה קרה).
הרשת מלאה בתלונות שווא עתירות עליהום בגלל תרבות המגיע לי.

בהחלט.
מפסידים כסף על ישראלים כדי לא לקבל פידבק שלילי.
ושניה אח"כ מבטלים משלוחים לישראל.
ואז אני צריך לכתוב להם בפרטי שיש לי 100% פוזיטיב פידבק כדי שיסכימו לשלוח לי.

אני באופן אישי מכיר כמה אנשים שפתחו תלונה באיביי שהמוצר לא הגיע. קיבלו זיכוי מלא. ואז הגיע המוצר והם לא טרחו לדווח (ועוד צוחקים על זה). הישראלי המצוי חושב שהכל מגיע לו והוא יכול לדפוק את כל העולם וזה בסדר..

ברק ציין שהמוכרת וידאה טלפונית עם הבעלים פעמיים, ככה ש"ניתן לפנות לבעל החנות לברר את המקרה" זה בדיוק מה שנעשה.
עדיין בטוח שמדובר בפרימטים?

• פותח/ת השרשור
לא מסכים עם אי ההסכמה שלך.
במידה ואכן הובטח לישראלי המצוי "שמגיע לו" וקיים חוסר סינכרון בין עובדים, ניתן לפנות לבעל החנות לברר את המקרה.
לפי התיאור של ברק, לא הייתה פניה כזו.
הייתה ריצה מהירה לרשת למטרת השמצה ופגיעה בעסק.
זו התנהגות עלובה ובזויה של פרימטים ישראלים מצויים.

וכל זאת בהנחה שהגירסה של חבר של ברק נכונה. (אנחנו לא באמת יודעים מה קרה).
הרשת מלאה בתלונות שווא עתירות עליהום בגלל תרבות המגיע לי.
אני הייתי לידה כשהיא דיברה גם עם המנהל וגם כשהיא דיברה עם החבר שלי והיא אמרה לחבר שלי בטלפון שהיא דיברה פעמיים עם אתיאל שהוא המנהל שהשאיר לנו את הכדים. מה בדיוק אתה רוצה עוד שנעשה פה? שנרדוף אחריו? די מספיק.

בהחלט.
מפסידים כסף על ישראלים כדי לא לקבל פידבק שלילי.
ושניה אח"כ מבטלים משלוחים לישראל.
ואז אני צריך לכתוב להם בפרטי שיש לי 100% פוזיטיב פידבק כדי שיסכימו לשלוח לי.

אני באופן אישי מכיר כמה אנשים שפתחו תלונה באיביי שהמוצר לא הגיע. קיבלו זיכוי מלא. ואז הגיע המוצר והם לא טרחו לדווח (ועוד צוחקים על זה). הישראלי המצוי חושב שהכל מגיע לו והוא יכול לדפוק את כל העולם וזה בסדר..
אני אצטט את מה שכל המוזרקים בפורומים תמיד אומרים : "מה הקשר בין מחט לתחת?" החבר שלי קנה הרבה אצל הבחורה הזאת שהיתה קשורה לאמינו שופ ברחובות וגם אני והביא בעבר חברים שלו שבעצמם קנו. החנות עצמה היתה טובה מאוד עד עכשיו ,פשוט עכשיו היתה עסקה שהשאירה לו טעם מר בפה. לא ניסינו לרמות אף אחד.

נערך לאחרונה:
מה כולם פה ממהרים להגן על המוניטין של אמינושופ?
המוניטין שלהם לא נבנה ולא ייהרס מביקורת אחת, וכמו שיש פה עשרות אנשים שכותבים כמה הם מרוצים קורה שיש לקוח לא מרוצה שמשתף את מה שקרה (הוא לא משקר פה, אז מה הבעיה? אם מישהו חושב, כמו כמה אנשים פה, שהבטחות לא צריך לקיים אז הביקורת הזאת לא תזיז לו בכל מקרה). אם כל כך חשוב לאמינושופ המוניטין הם ינסו לתקן את הנזק שנעשה ולא יתבכיינו בצורה שלא מכבדת את עצמם בסגנון של "מה אתה הולך לכלכלך עלינו באינטרנט".

מה כולם פה ממהרים להגן על המוניטין של אמינושופ?
המוניטין שלהם לא נבנה ולא ייהרס מביקורת אחת, וכמו שיש פה עשרות אנשים שכותבים כמה הם מרוצים קורה שיש לקוח לא מרוצה שמשתף את מה שקרה (הוא לא משקר פה, אז מה הבעיה? אם מישהו חושב, כמו כמה אנשים פה, שהבטחות לא צריך לקיים אז הביקורת הזאת לא תזיז לו בכל מקרה). אם כל כך חשוב לאמינושופ המוניטין הם ינסו לתקן את הנזק שנעשה ולא יתבכיינו בצורה שלא מכבדת את עצמם בסגנון של "מה אתה הולך לכלכלך עלינו באינטרנט".

איפה אמינושופ התבכיינו ?
כנראה שההבנה שלך מאוד שגויה, כי אתה חושב שיש לנו קשר אישי כלשהו לחנות/מוכרים/בעלים , אז זהו שלי אישית אין קשר.
אני פשוט לא רואה לנכון לצאת ולפרסם משהו כזה מבלי לברר קודם כל...

וכן שם נהרס בקלות אח יקר...

איפה אמינושופ התבכיינו ?
כנראה שההבנה שלך מאוד שגויה, כי אתה חושב שיש לנו קשר אישי כלשהו לחנות/מוכרים/בעלים , אז זהו שלי אישית אין קשר.
אני פשוט לא רואה לנכון לצאת ולפרסם משהו כזה מבלי לברר קודם כל...

וכן שם נהרס בקלות אח יקר...
ציטוט מהתגובה של אמינושופ:
לסיכום אני אשמח שתפנה אלי בפרטי מאשר שתפתח פוסט בפורום ציבורי ותצייר אותנו כנוכלים, כי זה ממש לא נכון, אנחנו מוכנים לקחת אחריות על העבודת שטעתה ולנסות לפצות.

בקשר לשאר, תקרא מה שכתבתי שוב אם זה לא היה מובן.

זה באמת לא בסדר להבטיח משהו ולא לקיים גם אם הוא מינורי. מה שאני לא מבין כאן זה למה האשכול באוף טופיק,יש פורום אמינושופ ולמה לא פנית למי שמכר לך את המוצר לפני שפתחת את האשכול(אמינושופ)? זה באמת מרגיש טיפה כמו שיימינג מיותר, זה מרגיש שאתה לא רוצה לקבל את מה שמגיע לך(או במקרה הזה חבר שלך) אלא שהמטרה היא למתוח ביקורת. אם היית פונה אליהם ולמרות זאת היו מתעלמים ממך ולא מסכימים להביא את אותו השייקר שהובטח (זה באמת כלום בשבילם) אז אולי הייתה סיבה מוצדקת לאשכול.

אני רוצה להגיד לך מניסיון אישי שהרבה פעמים מוכרים בחנות(של כל תחום כמעט) לא מסונכרנים כמו שצריך עם נציגי המכירות/מבצעים/הטבות שהובטחו וכו'. במרביתם המוחלטת של המקרים ברגע שהבטיחו לך משהו ולא קיבלת אותו הם ינסו לתקן ולא רק בגלל חשש מתביעות אלא גם מחשש לביקורת רעה ושאיפה שהלקוח יהיה שבע רצון. הרי רוב החנויות חושבות גם על העתיד ולקוח לא מרוצה בדרך כלל לא חוזר, לעומתו לקוח מרוצה חוזר פעמים רבות, משווק לחבריו ומביא לחנות עוד לקוחות פוטנציאליים.

אני אצטט את מה שכל המוזרקים בפורומים תמיד אומרים : "מה הקשר בין מחט לתחת?"
תשאל את עצמך. אתה העלית את הנושא. אני הגבתי לתגובה שלך.
ברק ציין שהמוכרת וידאה טלפונית עם הבעלים פעמיים, ככה ש"ניתן לפנות לבעל החנות לברר את המקרה" זה בדיוק מה שנעשה.
עדיין בטוח שמדובר בפרימטים?

בעקבות הפוסט הזה קראתי שוב את ההודעה מספר פעמים. איפה כתוב "בעלים" ואיפה כתוב שהיא דיברה איתו פעמיים??

עריכה: קראתי עוד פעם. לא מצאתי גם טלפון.

• פותח/ת השרשור
ופעם נוספת: המוכרת דיברה בטלפון עם המנהל שלה וגם אמרה לחבר שלי שהיא דיברה איתו.

יש כמה סיבות לכך שבחרתי לשים את הנושא באוף טופיק ,לא כולן לרעת אמינו שופ. למשל ,עוד שבוע הנושא הזה יהיה כבר בעמוד השני וישכח ,בפורום שלהם היה עובר יותר זמן עד שהוא היה נעלם מהראדר וכל לקוח חדש שהיה נכנס להתעדכן היה רואה את הכותרת ומתרשם לרעה ,גם אם הם היו מתקנים את ההתנהלות שלהם.

מהצד השני אני כן רוצה שאנשים יקראו וישפטו ואני מאמין שחלק גדול יותר מהלקוחות הקבועים שלהם עוברים בפורום הזה מאשר שם ,כך שאם באמת מדובר בהתנהלות שהיא לא חד פעמית ,אנשים יזכרו את הנושא הזה ויפתחו נושאים חדשים.

ובבקשה קצת פרופורציות ,אף חנות ,בעיקר כזאת שיש לה כבר קהל לקוחות קבוע לא תיפול בגלל מקרה אחד ,בעיקר בעקבות משהו די מינורי כמו זה ,אבל שידעו להבא לעמוד במילה שלהם ,זה הכל וכל מי שקורא את ההודעה יכול לשפוט לבד עד כמה העניין חשוב לו. צריך לדעת לקבל ביקורת גם אם היא לא חיובית.
תשאל את עצמך. אתה העלית את הנושא. אני הגבתי לתגובה שלך.
אין שום קשר בין מה שכתבת לנושא אני מצטער ,אתה טוען שיש כאן ניסיון להשיג דבר במרמה כמו הישראלים שמרמים את ebay? לא מעניינת אותו ההפתעה ,מעניין אותו העקרון.

אין שום קשר בין מה שכתבת לנושא אני מצטער ,אתה טוען שיש כאן ניסיון להשיג דבר במרמה כמו הישראלים שמרמים את ebay? לא מעניינת אותו ההפתעה ,מעניין אותו העקרון.
הטענה שאתה מייחס לי לא נכונה.
ציטטתי את התגובה לפני שהגבתי עליה.
מה לא ברור??????

עריכה: שניה אני עובר למחשב ואאכיל אותך עם כפית.
אני עושה הרבה קניות ברשת ,את המחשב שלי הרכבתי בחלקו מחלקים מיובאים ואם יש משהו ששמתי לב אליו אצל האמריקאים זה שאצלהם הלקוח תמיד צודק והם יפסידו כסף רק כדי לתת לך חווית שירות טובה ולעמוד במילה שלהם.

הכנסת לפה קניות ברשת והתייחסת להתנהגות טיפוסית של מוכרים אמריקאים.
אני בתגובה השלמתי את התמונה, בכך שהם אכן מפצים אבל בסופו של דבר חוסמים משלוחים לישראלים.
התגובה היתה על הגלישה לנושא הזה.
אין קשר לנושא המקורי.
הבנת את הקשר בין מחט לתחת?

תכלס אם היית ניגש ישירות לאמינושופ במייל או בפרטי היית מקבל פיצוי של העולם,
חבל לפתוח אשכולות כאלה וליצור שם מלוכלך... גם לך וגם לחנות. בעיות כאלה פותרים מול הבנאדם ישירות ולא מול פורום שלם

למען הסר ספק. אני לא לקוח של אמינו
אני קונה אפקות ניפוח רק מהדילר שמספק לי אפדרין.
לא מעניין אותי 30 שח יותר או פחות.
העיקר שיש אפי לחיטוב 😉

אתם מדברים על הישראלי המכוער שמתלונן על הכל? אני עושה הרבה קניות ברשת ,את המחשב שלי הרכבתי בחלקו מחלקים מיובאים ואם יש משהו ששמתי לב אליו אצל האמריקאים זה שאצלהם הלקוח תמיד צודק והם יפסידו כסף רק כדי לתת לך חווית שירות טובה ולעמוד במילה שלהם. אם לא הם מקבלים ביקורת פחות טובה מהלקוח וזה חוזר אליהם בבומרנג . רק בארץ חברות כמו חברות הסלולרי והאינטרנט מבטיחות דבר אחד ונותנות דבר אחר.

אז כן זה דבר מינורי ,אבל בכל זאת הנה ביקורת פחות חיובית.
חבל שבגלל הסיבה הזאתי רוב האמריקאים לא שולחים לישראל...
ואני לא מדבר על זה שמתלונן על הכל אני מדבר על זה שמתלונן בישביל להתלונן ולעשות שם רע פתחת אשכול התגובה השניה הייתה של בעל החנות שרוצה לתקן את הטעות במקום ליצור איתו קשר אחרי שהוא אגיב אתה מעדיף להתעלם מהתגובה(או חבר שלך זה לא באמת משנה) ולהמשיך להוכיח שלא נתנו לך את מה שמגיע לך בכוונה גם עם זה היה בכוונה וגם עם לא אחרי שהוא אגיב כל עוד לא דיברת איתו לדעתי אתה סתם מחפש צומת לב

חבל שבגלל הסיבה הזאתי רוב האמריקאים לא שולחים לישראל...
ואני לא מדבר על זה שמתלונן על הכל אני מדבר על זה שמתלונן בישביל להתלונן ולעשות שם רע פתחת אשכול התגובה השניה הייתה של בעל החנות שרוצה לתקן את הטעות במקום ליצור איתו קשר אחרי שהוא אגיב אתה מעדיף להתעלם מהתגובה(או חבר שלך זה לא באמת משנה) ולהמשיך להוכיח שלא נתנו לך את מה שמגיע לך בכוונה גם עם זה היה בכוונה וגם עם לא אחרי שהוא אגיב כל עוד לא דיברת איתו לדעתי אתה סתם מחפש צומת לב
פותח השרשור ביקש לא לגלוש לנושא הנ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית