הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויה מעט לא נעימה מאמינו שופ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
הסיבה היחידה שאני באופן אישי הפסקתי לקנות מחו"ל היא כי פעם אחת נתקעתי ללא אבקת חלבון, והחלטתי לנסות את אמינושופ..
לא רק שלאחר יומיים האבקה הייתה אצלי, אלא גם המחיר היה פשוט מעולה וקיבלתי מתנות.
גם כשהייתה אי הבנה לגביי הנחת לקוח קבוע, פיצו אותי בצורה יוצאת מן הכלל שעד עכשיו הטעם הטוב נשאר.
אז נכון, לפעמים יש פאשלות ואי הבנות.. כבר מזמן זה הובהר ועדיין טוחנים כאן מים.

אין לך סיבה להיות בטוח... הרי אף אחד לא הציג בפניך חוזה בין הרשת לפורום.
ברור שיש קשר מיוחד בין החנות לפורום. סביר מאוד שמשתמשים שנהנים מאופי הפורום יהנו גם מאופי החנות ומהקשר עם מנהליה.
בהחלט, אני נהנה מאופי הפורום ובגלל זה אני הולך להזמין רק מאמינושופ למרות שיש כרגע חנות אחרת ששברה את המחירים של אמינושופ בחלק מהמוצרים הנמכרים ביותר בארץ.

יפה 😃 אז הינה התשובה.

אני מסכים אתך, כקורא מבחוץ זה בהחלט יכול להראות ככה...

אני פשוט מדבר על שני מקרים שאני קניתי מהם, ובשניהם קיבלתי מחיר +חטיף...
ובנינו פשוט איתיאל נחמד 😃, אומנם עכשיו השתחררתי, אבל שירתתי לא רחוק משם, ותמיד יכלתי להרגיש בנוח לבוא לדבר עם איתיאל...
אתה יודע יחסי אנוש זה גם דבר חשוב...

סגור. אתה משתין יותר רחוק...
אתה מגיב כדי להגיב?
יפה 😃 אז הינה התשובה.

ובנינו פשוט איתיאל נחמד 😃, אומנם עכשיו השתחררתי, אבל שירתתי לא רחוק משם, ותמיד יכלתי להרגיש בנוח לבוא לדבר עם איתיאל...

לדעתי ביל גייטס אחלה גבר,יש לי תקלות בוינדואוס 7,אני לא אתלונן למייקרוסופט? לא על כל תגובה צריך לעשות לינץ',לכל אחד יש דעה משלו,חלק קיבלו שירות מסויים וחלק קיבלו שירות אחר,זה הכל.
רובכם תקפתם את הבחור ולא את הבעיה,וגם עכשיו שאתה שואל אותי אם קניתי שם,מה זה רלוונטי?את מי זה צריך לעניין?

אתה מגיב כדי להגיב?

לדעתי ביל גייטס אחלה גבר,יש לי תקלות בוינדואוס 7,אני לא אתלונן למייקרוסופט? לא על כל תגובה צריך לעשות לינץ',לכל אחד יש דעה משלו,חלק קיבלו שירות מסויים וחלק קיבלו שירות אחר,זה הכל.
רובכם תקפתם את הבחור ולא את הבעיה,וגם עכשיו שאתה שואל אותי אם קניתי שם,מה זה רלוונטי?את מי זה צריך לעניין?

אז להגיב דיעה שונה ממישהו זה לינץ ? נו באמת...

אוקיי אסביר לך למה שאלתי...
כי אם היית מבקר שם, אולי היית מבין למה אנחנו מדברים ככה.
מה הקשר ביל גייטס ? וכן אם הוא היה קרוב אלייך, כנראה שהיית זורק לו שאלה או שניים בנושאים כאלה.

הרי זה בדיוק מה שאתה עשית. כל המגיבים המשבחים משתמשים בשירותי הרשת ואלו המתריסים כלל לא מכירים אותה... אז איפה ה"דרשני"?
למי יש כשלים בלוגיקה עכשיו? פותח האשכול משתמש בשירותי הרשת ולא משבח אותם.
כמו שאמרתי,אין לי שום מוטיב לכאן או לכאן,יש פה עניין של בן אדם שמעלה טענה שיכול להיות שקרתה לא רק לו,ובמקום שאנשים ישאלו או יחקרו,יש פה תקיפה אישית כנגד פותח האשכול "הישאלי המצוי" "תביאו לו שוקולד" וכו ובאותה נשימה אהדה עיוורת כלפי הרשת.
אני כבן אדם שהיה עד לקטע הזה בעבר פה בפורום(אולי זאת הסיבה שאני לא קונה שם) מתעצבן מזה.
ישראלי מצוי. תנו לי. מגיע לי.
איכס.

יאללה כבר מה אתם בוכים על זה שלא הביאו לכם חטיף חלבון ,
לא טוב לך , לך תקנה ב- IsraelBody תשלם כפול 0.5 במחיר .
קרה מקרה - בעל החנות רשם לך פה הודעה שזה כנראה נפל בין הכיסאות ולא עידכנו אותו בנושא הנ"ל .
יאללה מה אתה רוצה גם שיבואו אולי ויקחו אותך לחנות עם מונית פרטית ?

תעשו לי טובה , מפונקים יותר מדי .

ככה זה עם ישראל. לא סתאם שנואים בכל העולם.
פעם הבאה שילך לקנות מחנות "רגילה" שיקבל את כל האלמנט . ושיעלה גם פוסט על כמה עלה לו האלמנט וכמה הוא מבסוט מזה.
להוציא שם רע זה קלי קלות.... לעלות למעלה אחרי זה זה קשה.
לסיכום: גועל.

אז להגיב דיעה שונה ממישהו זה לינץ ? נו באמת...
להמשיך?

כמו שאמרתי,אין לי שום מוטיב לכאן או לכאן,יש פה עניין של בן אדם שמעלה טענה שיכול להיות שקרתה לא רק לו,ובמקום שאנשים ישאלו או יחקרו,יש פה תקיפה אישית כנגד פותח האשכול "הישאלי המצוי" "תביאו לו שוקולד" וכו ובאותה נשימה אהדה עיוורת כלפי הרשת.
אני כבן אדם שהיה עד לקטע הזה בעבר פה בפורום(אולי זאת הסיבה שאני לא קונה שם) מתעצבן מזה.

להמשיך?

יודע מה, יש דברים במה שאתה אומר...
בסה''כ הטענה שלי הייתה שהוא יכל לדבר איתם קודם...
ואם הוא לא היה אוהב את מה ששומע, אני יותר משמח לשמוע מה יש לו להגיד.

בסה''כ אני אחזור ואגיד, שיש משהו בטענה שלך.

יפה 😃 אז הינה התשובה.

אני לא חושבת שהפוסט הזה נוצר כדי לפתוח מתקפה כנגד איתיאל.. ואף אחד לא טען שהוא לא בן אדם נחמד.
זו הייתה ביקורת על החנות.
מה לעשות, אם תגיע למקום והעובדים יתייחסו אלייך בצורה שלא מתאימה לך, זו חווית הקנייה השלילית שתקבל. גם אם הם עובדים חדשים וגם אם הייתה אי הבנה.
כמו שלברק יש את זכות הביטוי להביע את דעתו , כך גם אמינושופ יכלו לרשום תגובה. כל שאר התגובות המזלזלות היו פשוט מתחת לרמה..

נערך לאחרונה:
אני לא חושבת שהפוסט הזה היה מיועד כדי לפתוח מתקפה נגד איתיאל.. ואף אחד לא טען שהוא לא בן אדם נחמד.
זו הייתה ביקורת על החנות.
מה לעשות, אם תגיע למקום והעובדים יתייחסו אלייך בצורה שלא מתאימה לך, זו חווית הקנייה השלילית שתקבל. גם אם הם עובדים חדשים וגם אם הייתה אי הבנה.
כמו שלברק יש את זכות הביטוי להביע את דעתו , כך גם אמינושופ יכלו לרשום תגובה. כל השאר התגובות המזלזלות היו פשוט מתחת לרמה..

אני מבין מה שאת אומרת...
אני מקווה שהתגובה שלי לא הייתה מהמזלזלות...

יודע מה, יש דברים במה שאתה אומר...
בסה''כ הטענה שלי הייתה שהוא יכל לדבר איתם קודם...
ואם הוא לא היה אוהב את מה ששומע, אני יותר משמח לשמוע מה יש לו להגיד.

בסה''כ אני אחזור ואגיד, שיש משהו בטענה שלך.

אני הבנתי שהוא דיבר איתם לפני זה?או שהעובדת דיברה עם בעל החנות לפני?
אני גם לא הייתי פותח פוסט שיימינג לפני שאני מדבר עם החנות,אבל אם אני רואה שזה לא עוזר,אני אנסה להעביר את המסר לכמה שיותר מכרים.

הרי זה בדיוק מה שאתה עשית. כל המגיבים המשבחים משתמשים בשירותי הרשת ואלו המתריסים כלל לא מכירים אותה... אז איפה ה"דרשני"?
"המתריסים"= אלה שחושבים שגם לביקורת שלילית יש מקום?

משטרת המחשבות 🚔

אני הבנתי שהוא דיבר איתם לפני זה?או שהעובדת דיברה עם בעל החנות לפני?
אני גם לא הייתי פותח פוסט שיימינג לפני שאני מדבר עם החנות,אבל אם אני רואה שזה לא עוזר,אני אנסה להעביר את המסר לכמה שיותר מכרים.
אבל זאת בדיוק הנקודה. לא היתה פניה אישית למנהלי החנות.

להמשיך?
דווקא איזכור פותח הפוסט כמשתמש בשירותי הרשת לא מתייחס לדבריי. לא איכפת לי שיתלונן... מעניינת אותי התייחסותך למגיבים כ"מגיבים בשכר" וה-"מעניין למה?".

אבל זאת בדיוק הנקודה. לא היתה פניה אישית למנהלי החנות.

דווקא איזכור פותח הפוסט כמשתמש בשירותי הרשת לא מתייחס לדבריי. לא איכפת לי שיתלונן... מעניינת אותי התייחסותך למגיבים כ"מגיבים בשכר" וה-"מעניין למה?".

אמרתי שזה נשמע כמו מגיבים בשכר,אותי יותר מעניין האמת אם הייתם מכירים אישית את הבחור שפתח את הפוסט,או חלילה אף הייתם חברים,האם העובדה הזאת הייתה משנה את הפוסטים פה?
אני יכול להיות חבר של בעל החנות,אבל זה בסופו של דבר עסק,ואם חבר שלי הלך לשם וקיבל שירות חרא,אני לא הגן על העסק.

מה זה בכלל קשור?!...

המתריסים הם אלה שחושבים שביקורת תומכת כלפיי הרשת חייבת להיות נגועה...
לא היה מדובר בביקורת התומכת, אלא באותם משתמשים שבחרו לרדת אישית על פותח הפוסט.
ומשטרת מחשבות הכוונה היא שיש פה כוונה להשתיק דעות מסויימות..
אין בעיה שאותם משתמשים היו תומכים בחנות על ידי כתיבת ביקורות חיוביות פה. אבל תגובות כמו "תנו לו את השוקולד שלו" , "בכיין" , "ישראלי מכוער איכס" קצת הרתיעו.

אמרתי שזה נשמע כמו מגיבים בשכר,אותי יותר מעניין האמת אם הייתם מכירים אישית את הבחור שפתח את הפוסט,או חלילה אף הייתם חברים,האם העובדה הזאת הייתה משנה את הפוסטים פה?
אני יכול להיות חבר של בעל החנות,אבל זה בסופו של דבר עסק,ואם חבר שלי הלך לשם וקיבל שירות חרא,אני לא הגן על העסק.
לא, מאחר ופותח הפוסט (כפי שציינת אתה) ערך משפט שדה לפני שהיה טעם לערוך אחד כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית