הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה לסקוואט high bar (יש סרטון)

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
אני מתחיל בכל הקטע של הסקוואטים ואני צריך הכוונה דיי רצינית. ראיתי הרבה סרטונים ואני מה שאני עושה מרגיש לי לא טבעי ולא נכון. נתחיל מזה שאני מנסה לעשות high bar ולא ברור לי אם זה כמו שצריך או שזה גולש לכיוון הlow bar. היו כמה פעמים שהסתכלתי במראה וזה היה נראה לי לגמרי low bar אבל לא תמיד.

אני מנסה להוציא חזה, לכווץ את הגב התחתון להוציא ישבן לאחור ונתקלתי בכמה בעיות. אני צריך לעשות את התהליך הזה לפני הוצאת המוט ולשמור על המצב כל הסט? או להוציא את המוט, לעשות את כל הפעולות האלה ואז להתחיל לרדת? זה מרגיש לי ממש ממש לא נוח לעשות את זה, אני מאוד מתאמץ ובלי שליטה אני מרפה בשלב מסויים במהלך הסט.

ניסתי לצלם את הטכניקה אבל בגלל שזה פעם ראשונה שאני מצלם זה קלט רק את החלק העליון. לפעם הבאה (עוד יומיים) מהיכן עדיף לי לצלם את עצמי כדי שתוכלו לבחון את הטכניקה בשלמותה וכמו שצריך?

בכל מקרה הנה הסרטון:

אני לא רואה שום סיבה בעולם שכפפות יוסיפו לך משקל על המוט 😃
כנראה שזה נטו פסיכולוגי.. הגיע הזמן לשנות מחשבה 😉

יכול להיות - האמת שזה היה כשהתחלתי להתאמן אז תמיד הייתי שוכח את התיק אימון, אז יצא אימון עם כפפות (כשזכרתי להביא) ואימון בלי (כששחכחתי) ובאמת הרמתי יותר, נסה בעצמך אל תהיה אנטי, פסיכולוגי או לא הרמתי יותר.👑
ומה זה העיגולים הצהובים שמופיעים בכף היד? מה השם של זה?

יבלות! כן! זה לא מגיע גם (מלבד החיכוך) מהחיידקים שיש על המוט שכל אחד נגע איפה שנגע וחולה במה שחולה ומניח שם את היד שלו?

יבלות! כן! זה לא מגיע גם (מלבד החיכוך) מהחיידקים שיש על המוט שכל אחד נגע איפה שנגע וחולה במה שחולה ומניח שם את היד שלו?
אין לי מושג אבל גרמת לי הרגע להיגעל קצת חח

לא.. העור בכף היד מגן על הגוף ומונע כניסת חיידקים. אם לא ממש חתכת את עצמך, החיידקים יעצרו בעור.

אין לי מושג אבל גרמת לי הרגע להיגעל קצת חח

עכשיו שאמרת לי את השם סוף סוף יכולתי לקרוא על זה מידע, זה נגיף - ודרך הקבלה היא הידבקות - אם קיבלת את זה: זה לא מהשפשוף של כף היד שלך עם המוט, אלא מהשפשוף של עמיתך אתמול בשירותים? 🤡 אז אולי כפפות בכל זאת מומלצות?

לא.. העור בכף היד מגן על הגוף ומונע כניסת חיידקים. אם לא ממש חתכת את עצמך, החיידקים יעצרו בעור.

אבל במשקל מאוד גבוה - יש לחץ על העור והוא נמתח, יכולים להיווצר סדקים או התרחבות של החורים (כל הגוף שלנו מחורר) והנגיף יחדור, יש גם יבלות שמדבקות רק במגע בלי צורך להיכנס מתחת לעור.

נערך לאחרונה:
עכשיו שאמרת לי את השם סוף סוף יכולתי לקרוא על זה מידע, זה נגיף - ודרך הקבלה היא הידבקות - אם קיבלת את זה: זה לא מהשפשוף של כף היד שלך עם המוט, אלא מהשפשוף של עמיתך אתמול בשירותים? 🤡 אז אולי כפפות בכל זאת מומלצות?

אבל במשקל מאוד גבוה - יש לחץ על העור והוא נמתח, יכולים להיווצר סדקים או התרחבות של החורים (כל הגוף שלנו מחורר) והנגיף יחדור.
זה בסדר, אני אשרוד 😃

וואו, אתה באמת לא מכיר אותי 😲

אבל אני ו- @White Walker הוצאנו משכורת של חודשיים וחצי 😭
אם טוב לך בלי כפפות שיבושם לך נכנעתי:s85: אחרי שנים היבלות מפסיקות להגיע או שממשיכות ופשוט מתרגלים?

נערך לאחרונה:
אבל אני ו- @White Walker הוצאנו משכורת של חודשיים וחצי 😭
אם טוב לך בלי כפפות שיבושם לך נכנעתי:s85: אחרי שנים היבלות מפסיקות להגיע או שממשיכות ופשוט מתרגלים?
מה טוב לי בלי כפפות? אני היחיד פה שהצהיר בפה מלא שהוא מתאמן עם כפפות! אני קובע טרנדים!!!

ואגב, פשוש.... אני לא יודע מה זה משכורת של חודשיים וחצי אצלך... אבל אם זה מספיק רק לזוג כפפות.... אני הייתי מתפטר לאלתר 🤡

הייתה תקופה שיצא לי להתאמן עם/בלי כפפות ושמתי לב שעם הכפפות אני מרים משקלים כבדים יותר, זה הרבה יותר נוח ושומר על יד ממוצעת (בשביל הבנות כמו שאמרת חח), וגם תמיד אחרי אימון (בעיקר בלחיצת חזה) מופיעים לי עיגולים צהובים כואבים וקשים בכפות הידיים. (מה זה ד"א? לא מצאתי מידע על זה באינטרנט)

יצא לי גם לראות בחדר כושר הרבה באדי בילדרים עם כפפות - כנראה שזו בחירה אישית.
יש לך תמיד את האפשרות לצאת עם נשים שאוהבות גברים. שאלה הרוב.
ובלי קשר, אם נוצרות לך יבלות אחרי בנץ' פרס זה אומר שאתה מחזיק את המוט ממש, אבל ממש לא טוב. תראה את הסרטון הזה, ב1:52 הוא מתחיל להסביר על איך לאחוז את המוט בלחיצות:

ודבר נוסף ואחרון, בילדרים הם המדד האחרון לגביי "איך להתאמן". אל תקח מהם דוגמה לכלום.

א. מהזוית הזאת אי אפשר לראות כלום
ב. כפפות במתח אני עוד איך שהוא יכול להבין אבל בסקוואט?! מה כבר ייקרה??

סליחה אם אני חוזר על דברים
העלתי סרטון חדש

החלטתי להוריד משקל ולעבוד על טכניקה כי זה הכי חשוב, עדיין זה מרגיש לי לא טבעי ולא נכון. אני מרגיש שיש יותר מידי טעויות...

לא משנה יש לך עוד סרטון...😅
לא חפרתי את הסקוואט שלך אבל תנסה להסתכל יותר קדימה למטה (משהו כמו מטר קדימה על הרצפה) זה יעזור לך עם היפ דרייב

מה טוב לי בלי כפפות? אני היחיד פה שהצהיר בפה מלא שהוא מתאמן עם כפפות! אני קובע טרנדים!!!

ואגב, פשוש.... אני לא יודע מה זה משכורת של חודשיים וחצי אצלך... אבל אם זה מספיק רק לזוג כפפות.... אני הייתי מתפטר לאלתר 🤡

מועדפת למה אתה מצפה חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית