הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
שלום, אני חושב להתחיל לעבוד עם חגורה בקרוב, הסקוואט שלו כבר עבר את המשקל גוף מזמן, ואם אני אזמין מהאינטרנט עד שיגיע יעבור בערך חודש שזה כבר יהיה תיזמון ממש טוב לדעתי, יש לכם המלצה לחגורה טובה באיזור ה200 שקל? אין לי בעיה עם יד 2 ממישהו מהפורום גם...
ועוד שאלה איך אני מודד את המידה, נגיד איזה תווח היקפים זה סמאל איזה תווחהיקפים זה מדיום וכו

נערך לאחרונה:
אה... אני לא יודע עד כמה זה טוב אבל, זה נראה מממש דק, אני התכוונתי אחד כמו הלבר, שדיברתי עם החברה ואמרו שאולי יהיה עד סוף שבוע הבא...
אני עוד מתלבט אם ללכת על הלבר או על הדאבל פרונג..

הלבר נראה הרבה יותר חזק,אני אישית מחכה שיהיה את הדגם של הלבר,עם דאבל פרונג,זה גם יותר זול.
הלבר אכן נראה יותר חזק, אבל,
א. זו רק תמונה באינטרנט, אתה לא יודע איך זה יהיה במציאות ( אם @White Walker יהיה נחמד הוא יצלם לנו תמונה של החגורה שלו ).
ב. אם אני אצטרך את החגורה לשניהתרגילים באותו אימון, ובאחד מהם אני ארצה שהחגורה תהיה יותר לוחצת ובאחד שתהיה פחות לוחצת (או בקיצור, להכניס את הפרונג לחורים אחרים בתרגילים שונים) אז עם הלבר זה בעיה כי אני לא אתחיל לפרק את החגורה באמצע המכון.

ברור שלבינתיים זה לא כזה משנה לי ושאני אשתמש בחגורה רק לסקוואט, אבל אני חושב גם לעתיד, אני רוצה לנצל את החגורה הזאת עד כמה שאפשר עד הצבא.

• פותח/ת השרשור
הלבר אכן נראה יותר חזק, אבל,
א. זו רק תמונה באינטרנט, אתה לא יודע איך זה יהיה במציאות ( אם @White Walker יהיה נחמד הוא יצלם לנו תמונה של החגורה שלו ).
ב. אם אני אצטרך את החגורה לשניהתרגילים באותו אימון, ובאחד מהם אני ארצה שהחגורה תהיה יותר לוחצת ובאחד שתהיה פחות לוחצת (או בקיצור, להכניס את הפרונג לחורים אחרים בתרגילים שונים) אז עם הלבר זה בעיה כי אני לא אתחיל לפרק את החגורה באמצע המכון.

ברור שלבינתיים זה לא כזה משנה לי ושאני אשתמש בחגורה רק לסקוואט, אבל אני חושב גם לעתיד, אני רוצה לנצל את החגורה הזאת עד כמה שאפשר עד הצבא.
אני לא מזמין את הלבר,אני מזמין כמו הלבר,רק עם פרונג,יש להם את זה,פשוט זה לא במלאי כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית