שלום, בקשר לפתק דואר רשום שהגיע אליי...

Kobra_Mendez

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
4
75
7
שלום לכולם, הזמנתי חבילה מסוימת מאתר מסוים (לא אציין את שמו כדי לא לעבור על החוקים), אך משום מה הפתק בדבר הדואר הרשום היה אפור ולא אדום כמו תמיד.
הלכתי לסניף הדואר כבר פעמיים מאז שהגיע אליי הפתק (21.5) והחבילה עדיין לא הגיעה. האם אני אמור להתחיל לחשוש?
אודה לעונים!

הלכתי לסניף הדואר כבר פעמיים מאז שהגיע אליי הפתק
שאלת בדואר איך ייתכן שהפתק הגיע והחבילה לא? הרי הפתק נכתב ע"י הסניף רק כשהחבילה מגיעה. הפתק האפור, אגב, מראה שמדבר בחבילה רגילה ולא בדואר רשום.

תעלה תמונה של הפתק יש סיכוי שזה פתק שהגיע מהמכס כי החבילה שלך נתקעה

• פותח/ת השרשור
יהושע, לא שאלתי אותם. אשאל אותם כשאלך בשלישית 🫤
והעלתי תמונה...

הבחורה בדואר אגב, אמרה שהכל בסדר והחבילה תגיע, היא טענה שלא שילמתי כסף ואמרתי לה שכן שילמתי באינטרנט והיא טוענת שזה יגיע.
ואגב, סתם שאלה - למה מראש הם שלחו פתק אפור ולא אדום??

קבצים מצורפים

• 11102784_10205212364923454_6687571276333874144_n.jpg
    11102784_10205212364923454_6687571276333874144_n.jpg
    KB 81.2 · צפיות: 176
אמרה שהכל בסדר והחבילה תגיע
זאת באמת חבילה רגילה, לא דואר רשום. הבחורה בדואר כנראה חדשה (אולי זאת אותה אחת שפוטרה מאמינושופ?) ולפי מיטב הבנתי לא מבינה מהחיים שלה, היא היתה צריכה פשוט להפנות אותך מהאשנב של "קבלת דואר רשום" לאשנב "חבילות וצרורות", שם החבילה כנראה שוכבת ומחכה לך. את זה אני אומר על סמך העובדה שהטופס אותו צילמת נוצר ע"י הסניף בו התקבלה החבילה.
למה מראש הם שלחו פתק אפור ולא אדום
כי החבילה לא נשלחה אליך בדואר רשום אלא בדואר רגיל.

• פותח/ת השרשור
זאת באמת חבילה רגילה, לא דואר רשום. הבחורה בדואר כנראה חדשה (אולי זאת אותה אחת שפוטרה מאמינושופ?) ולפי מיטב הבנתי לא מבינה מהחיים שלה, היא היתה צריכה פשוט להפנות אותך מהאשנב של "קבלת דואר רשום" לאשנב "חבילות וצרורות", שם החבילה כנראה שוכבת ומחכה לך. את זה אני אומר על סמך העובדה שהטופס אותו צילמת נוצר ע"י הסניף בו התקבלה החבילה.

כי החבילה לא נשלחה אליך בדואר רשום אלא בדואר רגיל.

למה מראש הם שולחים דואר רגיל ולא רשום? =\ כנראה שלא אזמין מהם יותר ואחזור לאתר הרגיל שאני מזמין ממנו.
בכל מקרה, יהושע, מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו? אני אובד עצות ודי מבואס

• פותח/ת השרשור
הזמנתי האמת כמה מוצרים. מאתרים אחרים תמיד היה מגיע פתק אדום והכל טוב ויפה אבל מהאתר הזה הגיע אפור.

למה מראש הם שולחים דואר רגיל ולא רשום?
יש הרבה ספקים ששולחים כך, אבל אנחנו מתהלכים כאן על גבולות האסור לדיבור...
בכל מקרה, יהושע, מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו? אני אובד עצות ודי מבואס
תחזור לדואר עם הפתק, ולך לאשנב של "חבילות וצרורות". אם הסניף שלכם הוא קטן ורק פקידה אחת מטפלת בכל הפניות, בקש לדבר עם המנהל. אם גם הוא יתעקש שהחבילה עוד לא הגיעה, שאל אותו מי מילא את הטופס שקיבלת הביתה - אולי יש אצלכם איזה "סניף אב" שמקבל את החבילות, מנפיק את הטפסים, ורק אז שולח את החבילה לסניף הקטן בו אתה אמור לאסוף אותו (אני משער ש"תחנת דלק" הוא סניף קטן). במקרה זה בקש ממנו לברר באיזה תאריך אכן תוכל לאסוף את החבילה שלך מהסניף.

אתה יכול גם לחכות ל"הודעה שניה" שאמורה להגיע תוך כמה ימים, וללכת איתה לדואר. בכל מקרה, אל תהיה לחוץ, אם קיבלת את הטופס החבילה נמצאת והקוקאין יגיע לידיך בשלום 😃

אפור - דואר רגיל ללא מספר מעקב, לא נכנס לתיבת הדואר שלך ולכן חזר לסניף הדואר הקרוב אלייך ונשלח אלייך פתק לאסוף אותו.
אדום - דואר רשום עם מספר מעקב, את אוספת ישירות מהדואר.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה ספקים ששולחים כך, אבל אנחנו מתהלכים כאן על גבולות האסור לדיבור...

תחזור לדואר עם הפתק, ולך לאשנב של "חבילות וצרורות". אם הסניף שלכם הוא קטן ורק פקידה אחת מטפלת בכל הפניות, בקש לדבר עם המנהל. אם גם הוא יתעקש שהחבילה עוד לא הגיעה, שאל אותו מי מילא את הטופס שקיבלת הביתה - אולי יש אצלכם איזה "סניף אב" שמקבל את החבילות, מנפיק את הטפסים, ורק אז שולח את החבילה לסניף הקטן בו אתה אמור לאסוף אותו (אני משער ש"תחנת דלק" הוא סניף קטן). במקרה זה בקש ממנו לברר באיזה תאריך אכן תוכל לאסוף את החבילה שלך מהסניף.

אתה יכול גם לחכות ל"הודעה שניה" שאמורה להגיע תוך כמה ימים, וללכת איתה לדואר. בכל מקרה, אל תהיה לחוץ, אם קיבלת את הטופס החבילה נמצאת והקוקאין יגיע לידיך בשלום 😃
זהו, שגם היא דיברה על הודעה שניה שאמורה להגיע. השאלה שלי אם ההודעה השניה גם תגיע ואני אלך כמו מפגר והחבילה עדיין לא שם... אז באמת אתחיל להתעצבן. היא כן אמרה לי לנסות להתקשר לסניף האב שלהם במרכז העיר. אולי אקפוץ לשם מחר...

אתה רחובותי נכון? הסניף הזה מטומטם לגמרי, פשוט חדר מטר על מטר עם מאות אנשים :S
הגעתי לשם וגם לי עשו בעיות.. החבילה שלי הגיעה לשרונה ואז שרונה נסגר אז העבירו לשם, התעצבנתי על העובדת ואמרתי לה לחפש יותר טוב וזה אכן נמצא. תפעיל עליהם לחץ יכול להיות שזה שם והעובדת פשוט לא התאמצה מספיק בשביל למצוא את זה

• פותח/ת השרשור
מסכים איתכם שזה הדואר, אבל השאלה שלי איך אני ממשיך הלאה ומקבל את החבילה. ואלון, אולי אפעיל עליה לחץ לחפש יותר טוב נראה... מקסימום אלך לסניף בבתיה מקוב זה נראה לך שם?

מסכים איתכם שזה הדואר, אבל השאלה שלי איך אני ממשיך הלאה ומקבל את החבילה. ואלון, אולי אפעיל עליה לחץ לחפש יותר טוב נראה... מקסימום אלך לסניף בבתיה מקוב זה נראה לך שם?
אין לי מושג. שלי בא משרונה אני יודע אבל בעיקרון אתה יכול לבוא להתעצבן עליהם קצת ואם הם לא מוצאים תגיד להם לבדוק איפה זה נמצא אולי זה יהיה יותר קל. אם אתה גר קרוב לאיזשהו סניף אתה יכול לקפוץ לסניף לידך ולשאול

באיזה יום קיבלת את הפתק? לפעמים הפתק מגיע לדוגמא ביום רביעי אבל החבילה מגיעה רק ביום ראשון(מניסיון).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קיבלתי ביום חמישי (21.5 נדמה לי), והלכתי אליהם ביום שני ואמרו שבגלל שהיו עיכובים עם החג והכל לא קיבלו סחורות בלה בלה בלה. הלכתי גם היום ועדיין לא היה... אני מאוד מאוד מקווה שהיו עיכובים בגלל החג (ושלא איבדו לי את החבילה) וזה אמור להגיע השבוע גג שבוע הבא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית