עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן יש לי קריסה בברכיים כבר הרבה מאוד זמן, זו פעם ראשונה שאני מרגישה את הכאב. שום דבר שניסיתי עד עכשיו לא ממש עזר לי. את הקיו של לפתוח את הברכיים אני מכירה. סקואט עם גומייה סביב הברכיים, תרגילי עזר למרחיקי ירך גם כן לא עזרו לי בשום צורה. אני אובדת עצותקריסת ברכיים/תזוזת ברכיים לטרלית/מידיאלית תסביר את הכאב, את בודקת את זה מדי פעם בצילום סרטונים וביקורת עצמית של הברך?(צילום בקדמת הכלוב, מקדימה)
בקשר להתאוששות- את עושה משהו להתאוששות?(פואם רולר על בסיס קבוע, עיסוי רפואי, RICE במקום הכואב? טיפול אחר)?
עריכה: הבהרה RICE= Rest(actively), Ice, compression, elevation
באיזה נעל את משתמשת? בדקת שהסוליה לא שחוקה מדי בצד אחד של הנעל?(תסתכלי פשוט על הסוליה ותסתכלי על סימני השחיקה)כן יש לי קריסה בברכיים כבר הרבה מאוד זמן, זו פעם ראשונה שאני מרגישה את הכאב. שום דבר שניסיתי עד עכשיו לא ממש עזר לי. את הקיו של לפתוח את הברכיים אני מכירה. סקואט עם גומייה סביב הברכיים, תרגילי עזר למרחיקי ירך גם כן לא עזרו לי בשום צורה. אני אובדת עצות
פואם רולר כמה דקות בתחילת האימון לפני כל אימון ופעמיים שלוש בסוף האימון
אתמול התחלתי לשים קרח על האיזור עשר דקות On off
נעלי נייק גבוהות עם סולייה שטוחה. הנעל שחוקה בחלק החיצוני של העקב ובחלק הפנימי של קצות האצבעות.נעל שמאל שחוקה פחות מנעל ימין. אני חושבת שהבעיה היא יותר בי מאשר בנעל אבל בכל מקרה אחזור להתאמן עם האולסטר. מה בנוגע לרוחב העמידה? רוטציה של הירך החוצה? עם איזה משקלים עלי לעבוד עכשיו?באיזה נעל את משתמשת? בדקת שהסוליה לא שחוקה מדי בצד אחד של הנעל?(תסתכלי פשוט על הסוליה ותסתכלי על סימני השחיקה)