הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קליפה של לימון?

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
יש איזה סכנה או בעיה מבחינה בריאותית לאכול קליפה של לימון?

ממה ששמעתי לא כ"כ בריא לשיניים למצוץ לימון בגלל החומציות, בנוגע לקליפה אני לא יודע.. אוכלים קליפה של לימון? 😣

מה אתה ג'ירפה? :bad::bad::bad::bad:
חחחח אהבתי.
בכל מקרה אין עם זה כל בעיה רק תשטוף את הקליפה היטב כי יכול להיות עליה חלקים של חומרי הדברה.
ההבדלים מבחינה תזונתית ל100 גרם הקליפה מוסיפה עוד 9 קלוריות (שזה דיי הרבה בהתחשב ש 100 גרם לימון ללא הקליפה = 20 קלוריות)
[בשביל הרקורד 100 גרם לימון שווה ערך ל2 לימונים ממוצעים]
בכל מקרה ההבדל בעיקר בסיבים התזונתיים , בפרופיל הסידן (עם קליפה יש פי 3) ובהבדל הויטמין C (עם קליפה יש פי 1 וחצי)

• פותח/ת השרשור
חחחח אהבתי.
בכל מקרה אין עם זה כל בעיה רק תשטוף את הקליפה היטב כי יכול להיות עליה חלקים של חומרי הדברה.
ההבדלים מבחינה תזונתית ל100 גרם הקליפה מוסיפה עוד 9 קלוריות (שזה דיי הרבה בהתחשב ש 100 גרם לימון ללא הקליפה = 20 קלוריות)
[בשביל הרקורד 100 גרם לימון שווה ערך ל2 לימונים ממוצעים]
בכל מקרה ההבדל בעיקר בסיבים התזונתיים , בפרופיל הסידן (עם קליפה יש פי 3) ובהבדל הויטמין C (עם קליפה יש פי 1 וחצי)

ממש לא אכפת לי הקלוריות אני במסה ואני דיי שם זין עד שהריבועים יתחילו להיות מטושטשים

זה היה לבר השוואה כמה קלוריות הקליפה ביחס ללימון כולו , כמעט חצי מהקלוריות בקליפה מסכנה מאשר הפרי עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית