הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי מגנזיום

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אני מתאמן 5 ימים בשבוע אימונים אינטנסיווים הכוללים ריצות ומשקולות
לאחרונה התחלתי לקחת את התוסף מגנזיום....קניתי כדורים של 520 מ''ג אני לוקח אחד שאני קם ואחד אחרי שינה סהכ 1040 מ''ג מגנזיום ביום...השאלה שלי היא האם זה מספיק או האם אני יכול להוסיף עוד כדור בצהריים סהכ 1560 מ''ג ביום?
תודהלעוזרים

אני מתאמן 5 ימים בשבוע אימונים אינטנסיווים הכוללים ריצות ומשקולות
לאחרונה התחלתי לקחת את התוסף מגנזיום....קניתי כדורים של 520 מ''ג אני לוקח אחד שאני קם ואחד אחרי שינה סהכ 1040 מ''ג מגנזיום ביום...השאלה שלי היא האם זה מספיק או האם אני יכול להוסיף עוד כדור בצהריים סהכ 1560 מ''ג ביום?
תודהלעוזרים
אני לא חושב שאתה מבין מה מטרת התוסף אם אתה צורך אותו בכמות כזו גבוהה ובפרט לאחר שאתה מתעורר.
מגנזיום זה מינרל בעל הרבה תכונות חיוביות אך אלה הבולטות במיוחד עבור העוסקים בספורט הוא השיפור בהתאוששות.
ולא רק:
בניית מסת שריר רזה באמצעות סינטזת החלבון דורשת רמה מספקת של מגנזיום כדי לתפקד כראוי ברמה האנטיזמית בגוף.
צריכת מגנזיום גבוהה קשורה לרמות נמוכות של סימנים לדלקת מערכתית.
צריכת מגנזיום מספקת שינה עמוקה יותר, שזהו בדיוק הדבר הנדרש עבור תיקון הנזקים של הגוף לאחר האימון.
למגנזיום השפעה חשובה נגד נזקים פיזיולוגים המיוצרים ע"י לחץ.

לא לוקחים את זה בבוקר..
והכמות שלוקחים לרוב תיהיה 400-500 מ"ג ביום, חצי שעה לפני השינה.
כדאי לך לא להגיע למינון יתר, מכיוון שהרעלת מגנזיום זה לא דבר נעים במיוחד..

• פותח/ת השרשור
חחחחח התכוונתי לפני שינה....
אני לא חושב שאתה מבין מה מטרת התוסף אם אתה צורך אותו בכמות כזו גבוהה ובפרט לאחר שאתה מתעורר.
מגנזיום זה מינרל בעל הרבה תכונות חיוביות אך אלה הבולטות במיוחד עבור העוסקים בספורט הוא השיפור בהתאוששות.
ולא רק:
בניית מסת שריר רזה באמצעות סינטזת החלבון דורשת רמה מספקת של מגנזיום כדי לתפקד כראוי ברמה האנטיזמית בגוף.
צריכת מגנזיום גבוהה קשורה לרמות נמוכות של סימנים לדלקת מערכתית.
צריכת מגנזיום מספקת שינה עמוקה יותר, שזהו בדיוק הדבר הנדרש עבור תיקון הנזקים של הגוף לאחר האימון.
למגנזיום השפעה חשובה נגד נזקים פיזיולוגים המיוצרים ע"י לחץ.

לא לוקחים את זה בבוקר..
והכמות שלוקחים לרוב תיהיה 400-500 מ"ג ביום, חצי שעה לפני השינה.
כדאי לך לא להגיע למינון יתר, מכיוון שהרעלת מגנזיום זה לא דבר נעים במיוחד..
האם למשקל גוף יש השפעה למינון ולהשפעה על הגוף?או לא משנה מה המשקל שלך 200 קילו או 50 קילו 500 זה מספיק?

לי היה עודף ברזל מכמויות מוגזמות
ירדתי 8-10 קילו תוך שבוע והייתי מותש חודש וחצי עד שהתנקה מהגוף
לא ממליץ לך להגזים בכמויות כי אתה תגמור בבית חולים
אני מעריך שהכמות המקסימלית לא צריכה לעבור ת650

צלם בבקשה את האריזה.
אני מניח שחלק גדול מכל המינון הזה הוא לא רק מגנזיום. בהרבה תוספים כותבים "כל כדור מכיל 500 מ"ג מגנזיום אוקסייד, מתוכם 200 מ"ג מגנזיום פעיל", למשל.
וגם ככה מגנזיום אוקסייד לא נספג טוב, אז ממינון גבוה אתה סתם תשלשל יותר מגנזיום.

את האמת שרוב המחקרים שקראתי ציינו דווקא כמויות של 800+.לכן אני לא יודע מה להגיד לך.
מה שכן,לקחת בבוקר אחד ובערב קצת מבוזבז לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית