הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deadlift 105kg 4reps טכניקה

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
היי,

אחרי תקופה לא טובה בטכניקה, מרגיש שחזרתי למסלול.

אשמח לשמוע את דעתכם : )

קפצו בקלילות ל 0:43 😃

• פותח/ת השרשור
היי,

אשמח לקבל ביקורת, אני בצבא ועד שיוצא לי לעשות דדליפט עובר קצת זמן אז המטרה לשפר כמה שיותר מהר : )

*אין מספיק סיבוב אגן לאחור. כל חזרה אתה נכנס לסט אפ שונה ולא חוזר למשוך מאותה נקודה. זה כנראה משפיע על זה שאתה לא מכניס מספיק את האגן. אתה עושה את הטעויות של T&G בלי לעשות T&G. פשוט מוריד את המוט ומושך, בלי להיכנס לסט אפ מחדש.
*תפסיק להסתכל הצדה או למעלה. תוריד את הצוואר יותר, שים לב שרוב הזמן הוא לא בקו ישר עם עמוד השדרה.
*בירידה, אתה מכופף את הברכיים מוקדם מדי ומוציא את המוט קדימה. תתחיל לכופף את הברך רק לאחר שהמוט נמוך מהן. ובכללי, תוריד את המוט מהר יותר.

*אין מספיק סיבוב אגן לאחור. כל חזרה אתה נכנס לסט אפ שונה ולא חוזר למשוך מאותה נקודה. זה כנראה משפיע על זה שאתה לא מכניס מספיק את האגן. אתה עושה את הטעויות של T&G בלי לעשות T&G. פשוט מוריד את המוט ומושך, בלי להיכנס לסט אפ מחדש.
*תפסיק להסתכל הצדה או למעלה. תוריד את הצוואר יותר, שים לב שרוב הזמן הוא לא בקו ישר עם עמוד השדרה.
*בירידה, אתה מכופף את הברכיים מוקדם מדי ומוציא את המוט קדימה. תתחיל לכופף את הברך רק לאחר שהמוט נמוך מהן. ובכללי, תוריד את המוט מהר יותר.
לא חשבתי על אף אחד מאלה אבל מחזק.
שמתי לב בעיקר לסטאפ הבעייתי, במיוחד האגן

• פותח/ת השרשור

לא חשבתי על אף אחד מאלה אבל מחזק.
שמתי לב בעיקר לסטאפ הבעייתי, במיוחד האגן

אוקי,
תודה על הביקורת הבונה אז:
1. איך מכניסים את האגן? אם כמה שזה מצחיק.. המטרה היא כמו התמונה השמאלית בעצם? כי כל הזמן הזה ניסיתי לעשות את התנועה כמו בתמונה הימנית 😭
upload_2015-5-29_22-9-8.png

2. לגבי הצוואר מביןלגמרי, תודה שהצפת את זה
3. ולגבי הירידה , אשפר

*ועכשיו לשאלה הכללית, איך אני נכנס אחרי כל חזרה לסטאפ מחדש? פעם הייתי עושה את זה עם פשוט ממש לעמוד מחדש, מניח שזו לא הדרך הכי טובה, וגם אני לא אמור להעזר במראה בשביל להכנס שוב לסטאפ.

תודה על התגובות !

קבצים מצורפים

• upload_2015-5-29_22-8-59.png
    upload_2015-5-29_22-8-59.png
    KB 33 · צפיות: 147
נערך לאחרונה:
התוצאה שאתה מקבל היא התמונה הימנית. המטרה היא להישאר במצב נייטרלי, כמו בתמונה האמצעית.
מוודא שהמוט חוצה את כף הרגל, נכנס לסט אפ, מושך, מחזיר מוט לרצפה. מוודא שהמוט חוצה את כף הרגל, נכנס לסט אפ, מושך...

• פותח/ת השרשור
התוצאה שאתה מקבל היא התמונה הימנית. המטרה היא להישאר במצב נייטרלי, כמו בתמונה האמצעית.
מוודא שהמוט חוצה את כף הרגל, נכנס לסט אפ, מושך, מחזיר מוט לרצפה. מוודא שהמוט חוצה את כף הרגל, נכנס לסט אפ, מושך...

אז לגבי הסט אפ הבנתי, (אני באמת אחזור לכמו שפעם, לישר את הרגליים שנייה ולהתחיל את הסט אפ מחדש)

לגבי האגן עדיין לא הבנתי עד הסוף, איך אני בעצם יוצר את התוצאה הנטרלית? שואף לתמונה השמאלית? ואם כן איך עושים את זה, כלומר, דוחף תחת החוצה/מנסה להכניס אותו פנימה ועוד (או שאתה טוען שאם אני אעשה כל פעם סט אפ מחדש זה אוטומוטית יהיה)

תודה : )

• פותח/ת השרשור
מכווץ את זוקפי הגו ומותח את הגלוטס. קשה לי לדעת אם תבין למה התכוונתי.

חחח באמת שניסיתי אבל לא..
הדרך הכי טובה זה בעזרת תמונה / וידיאו,

אז נחזור לתמונה שהעלתי, אם עושים את מה שאמרת בהקצנה, יוצא התמונה מימין או התמונה משמאל?

תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית