הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גרעון יחסית גדול עם יחסית הרבה פחמימה

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
נו, ולך יש חשק לחיות? אתה רואה? 🫤
יותר חי מהזבובים שעפים עכשיו בחוץ חבוב.

ועכשיו ברצינות,
החיטוב הזה ניהיה לי קל יותר כשירדתי לדל.
אבל שוב, זה עניין אינדיבידואלי ובהחלט אפשר גם על 150 גרם פחמימה לרדת לא.ש נמוכים יותר.

• פותח/ת השרשור
לא.

גירעון קלורי = ירידה במשקל
זה הכלל היחידי.

אם לא תספור, לא תדע כמה הגירעון ולמרות שתעשה אירובי לא תיהיה לך אינדיקציה.
כן אבל אפשר לנסות איזה שבוע שבועיים ואם יש תוצאות טובות אז להמשיך. אני רציני קשה לי מאוד מאוד להיות תלוי בתפריט, אני רוצה לאכול מה שאני רואה באותו רגע...

מורן - תגיד לו שמותר לו לאכול מה וכמה שהוא רוצה, תעשה לי טובה 🤦‍♂️

כן אבל אפשר לנסות איזה שבוע שבועיים ואם יש תוצאות טובות אז להמשיך. אני רציני קשה לי מאוד מאוד להיות תלוי בתפריט, אני רוצה לאכול מה שאני רואה באותו רגע...
גם אני הייתי רוצה לאכול מה שבא לי ולרדת במשקל, אבל החיים האמיתיים עובדים אחרת.
אם אתה רוצה תוצאות אתה צריך משמעת עצמית והתחייבות לתהליך.
ולא רק בחיטוב, כמעט בכל היבט.

חוץ מזה, העמסות זאת דרך נהדרת לשמור על שפיות בזמן החיטוב.
מה רע?

כל שישי בסופר, קונה בן אנד ג'ריז בקופסא של 350 גרם. עונג שבת.

• פותח/ת השרשור
מורן - תגיד לו שמותר לו לאכול מה וכמה שהוא רוצה, תעשה לי טובה 🤦‍♂️
אני פשוט מנסה להעביר פה משהו ואתה לא מבין
@White Walker
אז נגיד שאני אשנה את התפריט, 150 פחמימה ביום עם גרעון של 800 יעבוד ? אני רוצה לסיים עם זה מהר

ד"א, גם @yujinius בא.ש גבוה והוא עבר לדל כי הוא שם לב שבדל הוא שבע לאורך זמן רב יותר וכמעט ולא רעב.
אכן כן. רק שבוע שעבר התחלתי דל פחמימה, אבל עם 30 פחמימה ופחות קלוריות אני יותר שבע במשך היום מאשר עם 150 פחמימה.

אכן כן. רק שבוע שעבר התחלתי דל פחמימה, אבל עם 30 פחמימה ופחות קלוריות אני יותר שבע במשך היום מאשר עם 150 פחמימה.
מכיר את הסדרה פרייז'ר?
יש שם קטע שביבי הסוכנת של פרייז'ר מכורה לסיגריות, ודפני מספרת לה שעד היום היא מסוגלת לקנות קופסא, להדליק סיגריה, לסיים אותה בכיף, ולא לעשן חודשיים אחר כך.
ביבי אומרת לה: יש מילה לאנשים כמוך... איך היא... אה, כן: bitch!!
🤣🤣

אז נגיד שאני אשנה את התפריט, 150 פחמימה ביום עם גרעון של 800 יעבוד ? אני רוצה לסיים עם זה מהר
אי אפשר לסיים את זה מהר, זה לא עובד ככה.
גם אם אין עליך מסת שריר גבוהה, או אפילו כזאת שחשוב לך לשמר..גירעון גדול יוביל לערכי תזונה קטנים יותר (מיקרו נוטריאנטים) מה שיוביל להרגשה רעה יותר בגלל המחסור בהם וגם שלא נדבר על זה שזה לא בריא במיוחד לא לאכול כמעט כלום.

מה משקל היעד שלך? עוד כמה יש לך?

מכיר את הסדרה פרייז'ר?
יש שם קטע שביבי הסוכנת של פרייז'ר מכורה לסיגריות, ודפני מספרת לה שעד היום היא מסוגלת לקנות קופסא, להדליק סיגריה, לסיים אותה בכיף, ולא לעשן חודשיים אחר כך.
ביבי אומרת לה: יש מילה לאנשים כמוך... איך היא... אה, כן: bitch!!
🤣🤣
רק שתבין שאני כן אוהב פחמימות, כל מה שקמח, מתוק וכו', ויותר קל לי להימנע מזה לגמרי מאשר לאכול מעט

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לסיים את זה מהר, זה לא עובד ככה.
גם אם אין עליך מסת שריר גבוהה, או אפילו כזאת שחשוב לך לשמר..גירעון גדול יוביל לערכי תזונה קטנים יותר (מיקרו נוטריאנטים) מה שיוביל להרגשה רעה יותר בגלל המחסור בהם וגם שלא נדבר על זה שזה לא בריא במיוחד לא לאכול כמעט כלום.

מה משקל היעד שלך? עוד כמה יש לך?
משקל יעד 75 אני מאמין שכשאני אהיה 75 קילו אני אהיה חטוב. אני עכשיו 81. אז 6 קילו להוריד, שזה חודשיים עם גרעון של 800...

משקל יעד 75 אני מאמין שכשאני אהיה 75 קילו אני אהיה חטוב. אני עכשיו 81. אז 6 קילו להוריד, שזה חודשיים עם גרעון של 800...
תיהיה על גירעון של 500 ותוסיף אירובי.
אל תחפש קסמים, באמת שאין קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
תיהיה על גירעון של 500 ותוסיף אירובי.
אל תחפש קסמים, באמת שאין קיצורי דרך.
אז גרעון של 500 ונגיד הליכה של 4-5ק"מ, זה נחשב גרעון של סביבות 800 לא ? כיאילו אני אשרוף 0.8קילו בשבוע ..

אז גרעון של 500 ונגיד הליכה של 4-5ק"מ, זה נחשב גרעון של סביבות 800 לא ? כיאילו אני אשרוף 0.8קילו בשבוע ..
אני לא חזק בהמרת פעילות אירובית לכמות הקלוריות שנשרפת..
אולי @hanan יוכל לתת עצה בנושא.

• פותח/ת השרשור
אני לא חזק בהמרת פעילות אירובית לכמות הקלוריות שנשרפת..
אולי @hanan יוכל לתת עצה בנושא.
אוקי תודה רבה על העזרה,
@hanan תגיד אם אני בגרעון של 500 ועושה אירובי כל יום, הליכה של 4-5ק"מ, אני ארד כיאילו אני בגרעון של 800 נכון ? משקל 81

אוקי תודה רבה על העזרה,
@hanan תגיד אם אני בגרעון של 500 ועושה אירובי כל יום, הליכה של 4-5ק"מ, אני ארד כיאילו אני בגרעון של 800 נכון ? משקל 81
300 קלוריות זאת הערכה סבירה

כללים נועדו כדי שנעמוד בהם ולא נפר האותם אחד הכללים בחיטוב\מסה\ כל סוג דייאטה זה להישאר צמוד לתפריט ולא לחרוג ממנו.. מדי פעם אין בעיה לעשות צ'יט או ימי העמסה להסדרת המטבוליזם אבל חייב לחזור לתפריט ולהיות עקבי..
בהצלחה

העמסות זה יציאה מחיטוב בקטנה. מדי פעם צריך יציאה אמיתית מחיטוב.

אל תעשה שום דבר בערך, תספור כל דבר, אל תעשה דל פחמימה, אירובי זה כלי נהדר אבל לא הכרחי. אין שום סיבה שחיטוב ייכשל אם אתה עובד לפי הספר, אלא אם יש לך גנטיקה של חייזר.
למה צריך יציאה אמיתית מחיטוב?
תוכל להסביר ולהרחיב טיפה יותר?

כאשר הגוף נכנס למצב של גירעון הוא מסתגל למצב הקיים\נכנס לסטרס ואז קצב חילוף החומרים יורד.. כדי להסדיר זאת צריך להגיע למצב של פלוס קלורי על מנת להביא את המטבוליזם למצב מאוזן שוב ולהמשכיות נורמטיבית בדייאטה.. וכל זאת עושים על מנת לא לאבד מסת שריר שעבדנו עליה כל כך הרבה בזמן המסה..
שתי המשפטים הללו זה תמצית של העניין אם באמת מעניין אותך מה קורה בגוף במצבים שונים https://www.kilogram.co.il/ שם כתוב הכל.. תהנה!

כאשר הגוף נכנס למצב של גירעון הוא מסתגל למצב הקיים\נכנס לסטרס ואז קצב חילוף החומרים יורד.. כדי להסדיר זאת צריך להגיע למצב של פלוס קלורי על מנת להביא את המטבוליזם למצב מאוזן שוב ולהמשכיות נורמטיבית בדייאטה.. וכל זאת עושים על מנת לא לאבד מסת שריר שעבדנו עליה כל כך הרבה בזמן המסה..
שתי המשפטים הללו זה תמצית של העניין אם באמת מעניין אותך מה קורה בגוף במצבים שונים https://www.kilogram.co.il/ שם כתוב הכל.. תהנה!
תודה רבה אני יקרא
ידע זה כוח (-:

Back
למעלה תחתית