הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גרעון קלורי ועליה במשקל?

• פותח/ת השרשור Adari
  • פורסם בתאריך

Adari

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי, בת 25, 1.64 שוקלת 48, 20% שומן לפי המדדים בחד"כ לפני שהתחלתי להתאמן (אני עושה ספורט מחוץ לחד"כ כבר שנים).
נרשמתי לפני כחודש ואני מתאמנת כ6 פעמים בשבוע (עליתי בהדרגה) 10 דקות הליכה מהירה-ריצה באינטרוולים ואז עוד שעה אימוני כוח, מכשירים ומשקולות ברוב הימים, פעם או פעמיים בשבוע עושה trx.
המטרה היא כמובן בניית שריר וירידה באחוזי שומן. אוכלת כ1200 קלוריות (לפעמים חורגת עד 1400 לכל היותר) ולמרות שמרגישה חזקה יותר וגם רואה שינוי, המשקל כרגע בעליה.
לא מדדתי אך מרגישה שההיקפים שלי גדלו בבטן וביריכיים, ומרגישה זאת בבגדים.
אני מאמינה שחלק מזה זאת עליה במסת שריר אבל תוהה למה אני לא מאבדת מסת שומן, ואיך אני עולה מתפריט של 1200 קלוריות עם שעה עד שעה וחצי אימונים ביום.

מצרפת תמונה (אחרי אימון).

שאלה נוספת אם אנחנו כבר כאן - חושבת לקנות שעון ספורט של fitbit כדי לעקוב אחרי ההתקדמות שלי. כדאי? בזבוז כסף? אשמח לדעות בנושא.
מוסיפה שהRMR שלי הוא 1200, ונראה לי קיצוני לאכול פחות מזה. בכל מקרה גם בתפריט של 1200 אני רעבה כל הזמן ועדיין עולה במשקל ובהיקפים.
מה עושים?

קבצים מצורפים

• 20180421_144842.jpg
    20180421_144842.jpg
    KB 39.3 · צפיות: 210
אני מאמינה שחלק מזה זאת עליה במסת שריר אבל תוהה למה אני לא מאבדת מסת שומן, ואיך אני עולה מתפריט של 1200 קלוריות עם שעה עד שעה וחצי אימונים ביום.
את כנראה לא סופרת קלוריות נכון ואת לא אוכלת באמת 1200 קלוריות. את גם לא תעלי מסת שריר משמעותית עם 1200 קלוריות לכן זה דיי חסר תועלת לאכול סך קלורי שכזה כדי לצפות להעלאה במסת השריר.

שאלה נוספת אם אנחנו כבר כאן - חושבת לקנות שעון ספורט של fitbit כדי לעקוב אחרי ההתקדמות שלי. כדאי? בזבוז כסף? אשמח לדעות בנושא.
אין לזה צורך. זה לא יתן לך באמת מדדים אפקטיבים להתקדמות

תאכלי שבועיים רק מקופסאות/דברים שכתוב עליהם את הערך הקלורי במדוייק ושאת יודעת את המינון שאת אוכלת (בגרמים) ותראי אם המשקל יורד עם 1200 קלוריות/יום

Back
למעלה תחתית