הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

• פותח/ת השרשור BeastM
  • פורסם בתאריך

BeastM

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
אני רוצה לקנות חגורה אבל לא להשקיע יותר מדי , בינתיים חשבתי על להזמין rdx , יש לי גם אפשרות להזמין למלון בארהב שאבא שלי יטוס אליו עוד שבועיים , השאלה היא האם יש חגורה פחות או יותר באותו המחיר שעדיף לקנות בארהב ? ( אולי המשלוח לארץ עולה הרבה או אולי לא שולחים לארץ) או שעדיף לי כבר לקנות rdx ?

אם אתה אומר שאבא ש'ך נוסע לארה"ב

אולי עדיף לקנות חגורה של טיטאן מ-Lifting Large ולחסוך את עלות המשלוח לארץ.

יש לך חגורות ב-300 ,200 שקל יותר מ-RDX אבל אלו חגורות שישמרו לך לטווח ארוך ועדיף להשקיע עליהן פעם אחת וזהו.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אומר שאבא ש'ך נוסע לארה"ב

אולי עדיף לקנות חגורה של טיטאן מ-Lifting Large ולחסוך את עלות המשלוח לארץ.

יש לך חגורות ב-300 ,200 שקל יותר מ-RDX אבל אלו חגורות שישמרו לך לטווח ארוך ועדיף להשקיע עליהן פעם אחת וזהו.
אתה יכול להגיד לי איזה דגמים ? יש שם מלא ... אני לא רוצה חגורה כל כך יקרה ומקצועית כי אני לא מתמקד ב powerlifting כל כך אבל אני בכל זאת צריך חגורה , עדיף משהו בסיסי וטוב שיחזיק לי לשנה +-

תלוי כמה אתה מוכן להשקיע... לא אכנס לך לכיס...

במידה וכן תרכוש משם תבדוק אם המשלוח בתוך ארה"ב הוא בחינם(די בטוח שכן אבל תמיד טוב לבדוק...) ושהמלון ישמור לך על החגורה עד שאבא שלך יגיע לשם...

אולי רצוי גם שתתייעץ עם החברים מטיטאן ישראל https://www.facebook.com/titan.israel?fref=ts

ותשאל אותם את השאלות. אני לא זוכר לאילו מהחגורות יש את זה, אבל לחלק מהחגורות יש אחריות לכל החיים ככה שאם משהו קורה(ולא נראה לי שיקרה משהו כי אלו חגורות מצוינות אבל תמיד טוב שיש למי לפנות...) יש לך גם למי לפנות. תשאל אותם אם במידה ואתה קונה את החגורה מארה"ב - האם הם יתנו לך כיסוי לאותה אחריות ?

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה אתה מוכן להשקיע... לא אכנס לך לכיס...

במידה וכן תרכוש משם תבדוק אם המשלוח בתוך ארה"ב הוא בחינם(די בטוח שכן אבל תמיד טוב לבדוק...) ושהמלון ישמור לך על החגורה עד שאבא שלך יגיע לשם...

אולי רצוי גם שתתייעץ עם החברים מטיטאן ישראל https://www.facebook.com/titan.israel?fref=ts

ותשאל אותם את השאלות. אני לא זוכר לאילו מהחגורות יש את זה, אבל לחלק מהחגורות יש אחריות לכל החיים ככה שאם משהו קורה(ולא נראה לי שיקרה משהו כי אלו חגורות מצוינות אבל תמיד טוב שיש למי לפנות...) יש לך גם למי לפנות. תשאל אותם אם במידה ואתה קונה את החגורה מארה"ב - האם הם יתנו לך כיסוי לאותה אחריות ?
האחריות לא כל כך משנה לי , התקציב שלי הוא בערך 200 שקל במקסימום ,אתה מכיר עוד חנויות מוכרות בארהב שמוכרות חגורות ?

כל המוצרים שם לא זמינים

יש עוד אתר טוב? והמלצות לחברות של חברות ?

התקציב שלי אגב עד 400 ש"ח

אני יודע, הזמנתי גם כזאת לפני כמה ימים (אבל שחורה וב110+-)
הקישור שנתת זה אחד מהעמודים שמוכרים את החגורה בכמעט 1000 דולר ולא הבנתי מה זה השטויות האלה
שינו מחיר כנראה, אתה בטוח שהזמנת את זאת? כי 110 זה מחיר ליד שנייה או משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית