עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנסיון של שנה וחצי ועם המון מזל לא כדאי בכלל (אני עשיתי ג'יוג'יצו ולא נפצעתי) מאוד קשה לשלב בפרט שמדובר במפרקים תנועות חדות ועבודה מעייפת ומתישה לשרירים..
תבחר למה אתה יותר מתחבר ורוץ על זה בכל הכוח..!
אז כנראה שלא התאמנת ב 100% באף אחד מהמקומות..אני אשמח לדעת איך זה בדיוק מאוד קשה.
נכון התאמנתי בקושי רק שנה בו זמנית בשניהם אבל זה בכלל לא הפריע לי כשאתה יודע להתאמן עם טיפה שכל.
אם אתמול היה אימון קשה ושחטו לך את הגוף והרגליים אל תלך לPR(או שתלך,תלוי כמה חשוב לך חייך)תלך לעשות טיפה נפח או התאוששות.
לי השילוב עזר לי מאוד בשניהם,הגמישות שבאה לי מהMMA עזרה לי מאוד באימונים בחדר כושר.
והכוח שקיבלתי מאימונים בחדר כושר עזר לי בMMA(כוח מתפרץ במיוחד)
הייתי מתאמן בג'יוג'יצו ברזילאי תקופה ארוכה, פציעות מגיעות לא מעט בגלל המגע המלא, הבעיה שככל שההשקעה במשקולות רבה יותר כך התקשייתי לשלב ופשוט הרגשתי שהם מפריעים אחד לשני.מנסיון של שנה וחצי ועם המון מזל לא כדאי בכלל (אני עשיתי ג'יוג'יצו ולא נפצעתי) מאוד קשה לשלב בפרט שמדובר במפרקים תנועות חדות ועבודה מעייפת ומתישה לשרירים..
תבחר למה אתה יותר מתחבר ורוץ על זה בכל הכוח..!
זאת בדיוק הנקודה אין שום סיכוי לשלב את שני הדברים יחד הסיכוי לפציעות הוא מטורף..הייתי מתאמן בג'יוג'יצו ברזילאי תקופה ארוכה, פציעות מגיעות לא מעט בגלל המגע המלא, הבעיה שככל שההשקעה במשקולות רבה יותר כך התקשייתי לשלב ופשוט הרגשתי שהם מפריעים אחד לשני.
אז כנראה שלא התאמנת ב 100% באף אחד מהמקומות..
אין קשר לשכל או למה שבילבלת שם פשוט אין אפשרות לשלב את שני הדברים אם הרמה שלך גבוהה.
כנראה שההשקעה שלך בשני הדברים נמצאת במקום שאתה יכול לאפשר לעצמך לטעום משני העולמות.. תהנה חמוד.
חוֹבְבָּן - זכרמאיפה לך שלא התאמנתי ב100% באף אחד מהמקומות?בגלל ההשערה שאי אפשר לעסוק בשני דברים בו זמנית?
הרמה לא שלי ולא שלך היא האליטה של הספורט ואתה יכול ועוד איך כחובבן לעסוק בשניהם(וזה מה שאתה כרגע)
מצד שני מי אני שאגיד לך אם להתאמץ טיפה...
אני דווקא לא מקצוען ואף אחד מהשניים לא הפרנסה שלי ועדיין, החלטתי שבתוך המסגרת החובבנית הייתי מעוניין להתקדם כמה שיותר באימוני הכח ופיתוח הגוף ואימוני הג'יוג'יטסו נידחקו באופן טיבעי עד שלבסוף ויתרתי עליהם.חוֹבְבָּן - זכר
. לא מקצוען, עוסק בתחום כלשהו כתחביב.
מִקְצוֹעָן - זכר
1.תחום עיסוק שיש בו פרנסה; משלח יד.
2.תחום לימוד או תחום התמחות
אדם שמומחה במקצוע מסוים או בעל ידע רב בתחום."העורך דין תיקן לי את הנזילה. הוא מקצוען יותר מכמה בעלי מקצוע שאני מכיר."
או כל דוגמא אחרת שתבחר לך
כנראה שקראת פה בפורום שמי שלא מתפרנס מזה ויש לו ספונסרים הוא לא מקצוען( אני מתפרנס גם מזה בין היתר)
אז ההבדל ביני לבינך שאני מקצוען במה שאני עושה ואני לא יכול לאפשר לעצמי שילוב של לחימה מסויימת כתחביב כי זה מסכן אותי את הפרנסה שלי וכמובן את ההתפתחות שלי כמפתח גוף..
מי אני מה אני ומה היא רמתי אשאיר זאת לעצמי..
אתה כן יכול כי אתה חובבן וזה בסדר גמור ואפילו נחמד מאוד וכייף בהצלחה לך..
רגע, מה רע בלקחת את זה כתחביב?חוֹבְבָּן - זכר
. לא מקצוען, עוסק בתחום כלשהו כתחביב.
מִקְצוֹעָן - זכר
1.תחום עיסוק שיש בו פרנסה; משלח יד.
2.תחום לימוד או תחום התמחות
אדם שמומחה במקצוע מסוים או בעל ידע רב בתחום.
אני פשוט מסוג האנשים שנותן את כל כולי לאותו התחביב\מקצוע שלי לצורך העניין שתבין אימון רגליים אצלי הוא פעם בשבוע מאוד אינטנסיבי לוקח לי 5-7 ימים להתאושש ממנו בזמן שהייתי עושה ג'יוג'יטסו כל פעם היה נתפס לי שריר במקום אחר בפלג הגוף התחתון כל פעם מתיחה בכתף את הבייספ שלי התשתי כל כך שלא יכולתי להתאמן שלושה ימים.. (בחזה וגב הבייספ עובדים מאוד קשה) כשאתה עושה ספארינג עם מישהו או נכנס לקרב אחד על אחד באוטומט אתה נותן את כל הכוח שיש בך ועוד אחרי אימון בחדר כושר זה מתכון מושלם לפציעה..להגיד שזה לא אפשרי לתת 100% בשניהם
אני פשוט מסוג האנשים שנותן את כל כולי לאותו התחביב\מקצוע שלי לצורך העניין שתבין אימון רגליים אצלי הוא פעם בשבוע מאוד אינטנסיבי לוקח לי 5-7 ימים להתאושש ממנו בזמן שהייתי עושה ג'יוג'יטסו כל פעם היה נתפס לי שריר במקום אחר בפלג הגוף התחתון כל פעם מתיחה בכתף את הבייספ שלי התשתי כל כך שלא יכולתי להתאמן שלושה ימים.. (בחזה וגב הבייספ עובדים מאוד קשה) כשאתה עושה ספארינג עם מישהו או נכנס לקרב אחד על אחד באוטומט אתה נותן את כל הכוח שיש בך ועוד אחרי אימון בחדר כושר זה מתכון מושלם לפציעה..
נכון אפשר לעשות את שני הדברים יחד אבל לא ב 100% אתה תהיה חייב להוריד עצימות משניהם ובעצם זה מה שיקשה על ההתקדמות אני בכל אופן המשכתי בפיתוח גוף וזנחתי את אומנות הלחימה..
אנשים לא מבינים שבג׳וג׳יטסו ברזילאי בקושי וצריך להפעיל כוח, מילא בתחרות, אבל בקרבות במכון? אין סיבה, קרב זרימה שאתה יכול להיכנס למצבים, נותן קצת גם ליריב להיכנס למצבים, מתרגל טכניקה שלמדת וכו׳ יהיה הרבה יותר כיף ומועיל מקרב של שני יריבים שפשוט מנסים בכוח להשיג בריח או חניקה.בג'יוג'יטסו ברזילאי כמעט ולא הייתי צריך להפעיל כוח פעם אחת אלא אם אני מתאמן לקראת תחרות(תמיד התאמנתי עם אנשים חזקים ממני,מנוסים ממני וכבדים יותר ממני)