עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שוקל 50 ולכאורה מרים 50 ככה שאני בadv-elite.
אתה עלית בערך כמו השוקולדים שהם מייצריםאני שוקל 50 ולכאורה מרים 50 ככה שאני בadv-elite.
הסתכלת שם בכלל? אני מציע לך להסתכל, אתה אפילו לא novice. ובכלל שכחנו את העובדה שאתה אפילו לא עושה סקוואט מלא אחרי חודש בSS, כל הכבוד. אה הבנתי, יא גאון!! בטח הסתכלת בפרס, אני שוב פעם סוגד לאינטיליגנציה שלך 🙌אני שוקל 50 ולכאורה מרים 50 ככה שאני בadv-elite.
סליחה,לא שלך יש איזה סקוואט של מלכים.הסתכלת שם בכלל? אני מציע לך להסתכל, אתה אפילו לא novice. ובכלל שכחנו את העובדה שאתה אפילו לא עושה סקוואט מלא אחרי חודש בSS, כל הכבוד. אה הבנתי, יא גאון!! בטח הסתכלת בפרס, אני שוב פעם סוגד לאינטיליגנציה שלך 🙌
אני באמת אשמח אם תראה את הסרטונים האחרונים ותגיד מה לא בסדר בסקוואט שלי 😃סליחה,לא שלך יש איזה סקוואט של מלכים.
משקלים בנתיים לפי התוכנית:לא האמנתי עליך,
כל הכבוד על ההחלטה..
המשקלים מאוד נמוכים לנתונים שלך אגב.
אבל אתה בהתחלה זה בסדר.
ולמה אתה מוסיף בידוד אחרי כל אימון<<?אתה 🚬🤪🚬 ?
לא הרגשתי בכלל את ה80 קילומה יום חמישי? לא נראה לי שתצליח להוסיף 20 קילו תוך יומיים (ועוד אחרי PR)
a workout:
squat 75 kg 5-5-5 PR
bench press 65 kg 5-5-5(almost failure) also PR
Deadlift 80kg 5 PR
הגעתי למשקלים שרציתי,אז אני משנה את התוכנית:
A:
squat
bench
dead
B:
squat
press
pull up/chin up
העפתי את החתירה.
קצת על האימון של היום:
סקוואט היה אחלה,באתי בעודף אטרף וסחטתי 5 חזרות בכל סט,לא הגעתי עדיין לכשל אבל אני בהתלבטות גדולה מאוד אם לחתוך ולעלות ב2.5 או לעלות ב5 עד אני ממש יגיע לכשל ולעשות ריסט(HELP PLEASE)
בנץ',תרגיל בנזונה,ה65 הרגיש כמו 100,שונא את התרגיל הזה,הגעתי כמעט לכשל בחזרה האחרונה(הספוטר לא עזר אבל זה יכל להסתיים לא טוב),השאלה אם לעשות ריסט ואז להתחיל לעלות ב2.5 או בלי ריסט ולעלות ב2.5(משמע אימון הבא 67.5)
דד,מטורף!!!!!!!! תנו לי לציין שלפני SS נאבקתי ב60 קילו,היום ה80 קג לא הרגשתי את המשיכה בכלל! יום חמישי דד 100 קג!(סרטון מובטח)
ועוד לחשוב שלפני התוכנתי פקפקתי בה,פשוט כיף לשבור שיאים
למה אתה חושב שהתכוונתי לחמישי הקרוב?בסדר, עד תוסיף עוד 10 קילו. אני לא מאמיו שתצליח להוסיף 20 קילו למוט בתוך יומיים אחרי ששברת שיא (אתה בכלל לא אמור לעשות דדליפט ביום חמישי).
למה אתה חושב שהתכוונתי לחמישי הקרוב?
התכוונתי לחמישי הבא.
יום ראשון-90
חמישי-100
🚬🤪🚬