הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

Fuking_Pro

משתמש מתחיל
46
6
נק' מוניטין:
-2
46
6
שלום, אני רוצה להתחיל חיטוב אבל אני פוחד בגלל שבעבר ניסיתי לחטב ולא הצלחתי כל המקרים שלי היו בכך שהייתי עולה הרבה מסה ובחיטוב יורד רק בשריר ואחוז השומן נשאר אותו הדבר למרות שקראתי הרבה בנוסה החיטוב על התפריט ובכל זאת לא מצליח להתחטב, אין לי הרבה שומן סביב 14% שומן ,
אשמח לעזרה בנושא כי כול פעם שאני מנסה להתחטב יוצא שאני יורד הרבה שריר ונשאר אותו הדבר שומן ואז זה מכניס אותי לדיכאון..
עם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות תפריט לחיטוב ואת הנושא של אירובי , אני חייב לציין שוב שקראתי הרבה מדריכים בנושא ובכל זאת לא הלך לי .
.תודה !

ממליץ לך להצטרף ליעוץ האישי באתר. השקעה מצויינת בשביל ללמוד איך לאכול ולהתאמן

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך להצטרף ליעוץ האישי באתר. השקעה מצויינת בשביל ללמוד איך לאכול ולהתאמן
זה יקר מידי בשבילי למה לשלם על מידעה שאפשר לקבל פה בפרום מאנשים או ניסיון של אנשים, אני לא עצלן אני רוצה ללמוד .

זה יקר מידי בשבילי למה לשלם על מידעה שאפשר לקבל פה בפרום מאנשים או ניסיון של אנשים, אני לא עצלן אני רוצה ללמוד .
אין לי אינטרס אם תרשם או לא, אבל כשאתה כותב 'לא הצלחתי בכל המקרים שלי' זה אומר שיש בעיה.
עם כל הרצון הטוב של משתתפי הפורום אף אחד לא יכתוב לך תוכנית או תפריט.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין לי אינטרס אם תרשם או לא, אבל כשאתה כותב 'לא הצלחתי בכל המקרים שלי' זה אומר שיש בעיה.
עם כל הרצון הטוב של משתתפי הפורום אף אחד לא יכתוב לך תוכנית או תפריט.
בהצלחה
תודה ,לא התכוונתי שירשמו לי תפריט אלה אולי מישהו שהיה במצב שלי יוכל לתת לי איזה מדריך טוב או טיפים לאיך לעשות את זה בדרך הכי יעילה.

קח מדריך טוב:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
למה לשלם על מידעה שאפשר לקבל פה בפרום מאנשים או ניסיון של אנשים
כי אמרת שקראת הרבה ולא הצלחת ליישם, אז אולי שווה לקחת איש מקצוע
אני חייב לציין שוב שקראתי הרבה מדריכים בנושא ובכל זאת לא הלך לי

• פותח/ת השרשור
סלח לי על שאלה צדדית (שאתה כמובן פטור מלענות עליה): האם לדעתך הניק שבחרת גורם לאנשים רצון רב לעזור לך?
היי ישו , לא נראלי שמישהו לא רצה לענות לי פה בגלל הכינוי שלי (הכינוי שלי זה דרך חיים!) , המשך יום קסום לך!
*ישוע

Back
למעלה תחתית