צריכה הכוונה..

לא הבנתי את הקשר בין קפאין לגירעון קלורי. תוכל להסביר?

קפאין הוא התוסף היחיד שתוכלי לצרוך במהלך החיטוב כדי לקבל קצת מרץ.
קריאטין הוא מבורך אך לא כל אחד אוהב אותו בזמן החיטוב כי הוא מפריע קצת לשקילות.

אם אני לא טועה(ממה שמשה אמר לי בזמנו כשהייתי בייעוץ אישי) ואני זוכר מאוד במעורפל כי זה היה לפני הרבה זמן אז בשביל הידע שלך ושל הסובבים כאן רצוי שתשאלי אותו אבל בגדול ממה שאני זוכר - הקפאין עוזר לשרוף יותר קלוריות.

לגמרי 😭
הנוזלים האלה...

כל ילד יודע שקריאטין סופח נוזלים ורק את מתעקשת לצרוך אותו.

אז או שתראי את "התמונה הגדולה יותר" תמשיכי לצרוך אותו ולאחר זמן מה תפסיקי להשתמש בו כדי שתוכלי לראות את החיטובים שלך או שתמשיכי לבכות על מר גורלך.

כל ילד יודע שקריאטין סופח נוזלים ורק את מתעקשת לצרוך אותו.

אז או שתראי את "התמונה הגדולה יותר" תמשיכי לצרוך אותו ולאחר זמן מה תפסיקי להשתמש בו כדי שתוכלי לראות את החיטובים שלך או שתמשיכי לבכות על מר גורלך.

הפסקתי במוצ״ש 🤩

• פותח/ת השרשור
נא לא לשפוט בחומרה 🤦‍♂️
בתמונה של הרגליים החשופות ממש רואים את שכבת השומן שאני מתה להיפטר ממנה ( צירפתי גם תמונה של לאן אני שואפת)

קבצים מצורפים

• 5555.jpg
    5555.jpg
    KB 18.2 · צפיות: 224
  • 66666.jpg
    66666.jpg
    KB 19.7 · צפיות: 207
  • 88888.jpg
    88888.jpg
    KB 18.5 · צפיות: 223
  • 1625685_986739421357615_8337492279822336037_n.jpg
    1625685_986739421357615_8337492279822336037_n.jpg
    KB 82.4 · צפיות: 215
עושה רושם שאת תצטרכי לעשות מסה

אני פחות מבין במסת השרירים של נשים כדי להעריך אז אני אעזר בנשים שכאן - אני בהחלט אהיה עדין ואגיד שמסת השריר שלך היא סבירה ואפילו מטה.

בסך הכל זו החלטה שלך, אני הייתי מתחילה מסה.
התחלתי עם אחוז שומן יותר גבוה משלך.
יכול להיות שאם תמשיכי חיטוב עכשיו הוא יהיה מאוד איטי ותתייאשי מזה..
אכן אין לך יותר מדי מסת שריר, מה שאומר שתתקדמי במשקלים יפה מאוד עם מאזן קלורי חיובי נחמד..
אבל זו החלטה שלך 😃

• פותח/ת השרשור
עושה רושם שאת תצטרכי לעשות מסה

אני פחות מבין במסת השרירים של נשים כדי להעריך אז אני אעזר בנשים שכאן - אני בהחלט אהיה עדין ואגיד שמסת השריר שלך היא סבירה ואפילו מטה.

אוקיי, לפי איזה תוכנית מומלץ להתאמן? איך המסה אבל תעזור לשרוף את השומנים? אני יודעת שככל שיש יותר שריר הוא שורף יותר שומן אבל נראה לי שאני צריכה גם לרזות קצת... לא?
בסך הכל זו החלטה שלך, אני הייתי מתחילה מסה.
התחלתי עם אחוז שומן יותר גבוה משלך.
יכול להיות שאם תמשיכי חיטוב עכשיו הוא יהיה מאוד איטי ותתייאשי מזה..
אכן אין לך יותר מדי מסת שריר, מה שאומר שתתקדמי במשקלים יפה מאוד עם מאזן קלורי חיובי נחמד..
אבל זו החלטה שלך 😃

אני בשלב הזה של הבורות שלי אסמוך עליכם 😃 מאזן קלורי חיובי לטובת חלבון אני מבינה? באיזה שלב עוברים לחיטוב? או שאיך כל התהליך הזה מתקדם?

אל תתבלבלי. תתמקדי כרגע רק בהעלאת מסת שריר ולא בשריפת שומן.
כשתוכלי מספיק תתחילי חיטוב- מה שאומר מאזן קלורי שלילי, זה מה שישרוף את השומן.
את לא יכולה במקביל לרזות ולעלות במסת שריר..
אני מציעה שתקראי את המאמר ״המדריך השלם להעלאה במסת שריר״ ותראי בדיוק כמה תצטרכי לאכול מכל דבר.

• פותח/ת השרשור
אל תתבלבלי. תתמקדי כרגע רק בהעלאת מסת שריר ולא בשריפת שומן.
כשתוכלי מספיק תתחילי חיטוב- מה שאומר מאזן קלורי שלילי, זה מה שישרוף את השומן.
את לא יכולה במקביל לרזות ולעלות במסת שריר..
כן, את זה אני יודעת... אבל איך אני אדע מתי צריך לעבור לחיטוב?

@מרטין נשמח לשמוע את דעתך

המסה לא תעזור לשרוף שום שומן. המטרה שלך במסה כשמה כן היא - לבנות מסת שריר ע"י כך שתעלי במשקל ובין היתר תעלי במשקלי העבודה שלך.

לאחר שתסיימי עם המסה תוכלי להתמקד בהורדת אחוזי השומן ומשקל גופך.

• פותח/ת השרשור
@מרטין נשמח לשמוע את דעתך

המסה לא תעזור לשרוף שום שומן. המטרה שלך במסה כשמה כן היא - לבנות מסת שריר ע"י כך שתעלי במשקל ובין היתר תעלי במשקלי העבודה שלך.

לאחר שתסיימי עם המסה תוכלי להתמקד בהורדת אחוזי השומן ומשקל גופך.

בדיוק מה ששאלתי את ספיר, איך אני יודעת כשאני מסיימת עם המסה?

כן, את זה אני יודעת... אבל איך אני אדע מתי צריך לעבור לחיטוב?

אין זמן מדוייק, קודם כל באמת תראי שאת. עולה במשקלי עבודה..מתי לעבר לחיטוב זה כבר תלוי בך, מתי שתרגישי שאת רוצה ומתי שהמראה תציק לך חח

אוקיי, לפי איזה תוכנית מומלץ להתאמן? איך המסה אבל תעזור לשרוף את השומנים? אני יודעת שככל שיש יותר שריר הוא שורף יותר שומן אבל נראה לי שאני צריכה גם לרזות קצת... לא?

תראי.. אין ספק שאין לך הרבה לחטב. (לחטב=דיאטה), אבל..
אם לשפוט לפי הודעותייך, מסה תהיה לך קצת קשה מנטלית.(מסה=מאזן קלורי חיובי במטרה להעלות בשריר).
אז שוב, רק אם לשפוט לפי הודעותייך ולפי התמונות, לדעתי בלבד תוכלי לעשות חיטוב קצר, ולאחריו חזרה למאזן חיובי על מנת להעלות מסת שריר.
אגב הבחורה היא אמילי סקיי:)

זה לא מדעי או עובדה אבל הייתי אומר ש-15KG מעל המשקל גוף שלך וגם לפי העין שלך.

• פותח/ת השרשור
תראי.. אין ספק שאין לך הרבה לחטב. (לחטב=דיאטה), אבל..
אם לשפוט לפי הודעותייך, מסה תהיה לך קצת קשה מנטלית.(מסה=מאזן קלורי חיובי במטרה להעלות בשריר).
אז שוב, רק אם לשפוט לפי הודעותייך ולפי התמונות, לדעתי בלבד תוכלי לעשות חיטוב קצר, ולאחריו חזרה למאזן חיובי על מנת להעלות מסת שריר.
אגב הבחורה היא אמילי סקיי:)

כן, אני מכירה 😃 עוקבת אחריה וחולמת 😃 חיטוב קצר איך זה הולך? כמה זמן? תראי, עקרונית אין לי בעיה לעלות משקל אם זה מה שייתן תוצאה... אני פשוט בשלב שקצת הרגשתי שנתקעתי עם מה שעשיתי אז מה שייתן תוצאה אני מוכנה

לא הבנתי... סורי... 15 ק"ג מה? ל

הרגת את הבחורה..אתה יודע כמה זה קשה לעלות 15 קילו לאישה? חחח
אל תמדדי, את פשוט תרגישי מתי את רוצה להתחיל חיטוב..כמובן שלא אחרי שעלית 2-3 קילו ;)
חוץ מזה, כשתתחילי להעלות משקלי עבודה את לא תרצי להפסיק....

הרגת את הבחורה..אתה יודע כמה זה קשה לעלות 15 קילו לאישה? חחח
אל תמדדי, את פשוט תרגישי מתי את רוצה להתחיל חיטוב..כמובן שלא אחרי שעלית 2-3 קילו ;)
חוץ מזה, כשתתחילי להעלות משקלי עבודה את לא תרצי להפסיק....

בגלל זה אמרתי מההתחלה שזה לא מדעי או עובדה ושאני רגיל למידות של גברים ותכלס אני מביא זה מהניסיון האישי שלי.

יכול להיות שהיא לא תצטרך 15KG אלא 10KG או קצת פחות מזה.

Back
למעלה תחתית