הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צריכה הכוונה..

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי... החלטת על FBW או AB ?

חכי למחר, תראי איך את מרגישה ואז תחליטי. כמה פעמים בשבוע את מתאמנת ?

אל תיקחי נשים שמתכוננות לביקיני כדוגמא, הן בהחלט יכולות להוות השראה גדולה מאוד כדי שתגיעי כמה שיותר גבוה שאת יכולה.

הבנות הללו לוקחות הרבה תוספים - חוקיים ולא חוקיים כדי להגיע לשייפ שהן מכוונות אליו ביום של תחרות.

החלטתי AB, זה היה באותו הקובץ באתר אז חשבתי שזה הולך ביחד 😃 לפני התוכנית התאמנתי 4 פעמים...

בקשר לנשים בביקיני, זה לא שאני שואפת לשם אני פשוט לא מצליחה להבין את העקרונות של התזונה- כמה צריך ולמה ומתי וכ"ו... למצב שלי הבנתי אבל באופן כללי זה מעניין...

אאאאאז.... חזרתי שוב עם שאלות 😃
החלטתי להתאמן לפי FBW של AB, אתמול עשיתי את האימון הראשון והיום אני מרגישה כאילו כל הגוף שלי מבטון וכאבים בשרירים... השאלה היא האם ללכת מחר לאימון כשאני במצב כזה (בהנחה ולא ישתפר ממש) או לחכות עוד יום אולי?

ועוד שאלה בנוגע לתזונה... הומלץ לי כאן לאכול חלבון 2 גרם לכל ק"ג (אני 58 ק"ג) כאמור יוצא 116 גרם.. שזה די מעט, 2 חתיכות בינוניות של חזה עוף 😃 הדיסוננס נוצר לי כשאני עוקבת אחרי נשים של ביקיני שנראה שכל ארוחה אצלן זה חלבון עם ירקות, פחמימות מעט מאוד גם כשהן לא לקראת תחרות... רובן גם במשקל שלי או קצת פחות אפילו.... איך זה מסתדר? 5 פעמים ביום חלבון? זאת אומרת ברור לי שככל שיש יותר מסת שריר צריך יותר חלבון אבל איך יודעים כמה ומתי צריך לעלות בחלבון? אני אשמח לקצת סדר בראש 😃
FBW היא תכנית בה מאמנים את כל חלקי הגוף ו-AB מפצלת לשני חלקים. FBW תתאים לשלושה אימונים שבועיים בממוצע כך שיום מנוחה לצורך התאוששות הוא בהחלט אופציה.
115g חלבון הם יותר משתי מנות חזה עוף בינוניות ובכל מקרה, לא סביר שגופך ידע לסנתז מעבר ל-2g חלבון לקילוגרם משקל גוף. נסי לעבור שוב על הערכים התזונתיים.

• פותח/ת השרשור
FBW היא תכנית בה מאמנים את כל חלקי הגוף ו-AB מפצלת לשני חלקים. FBW תתאים לשלושה אימונים שבועיים בממוצע כך שיום מנוחה לצורך התאוששות הוא בהחלט אופציה.
115g חלבון הם יותר משני מנות חזה עוף בינוניות ובכל מקרה, לא סביר שגופך ידע לסנתז מעבר ל-2g חלבון לקילוגרם משקל גוף. נסי לעבור שוב על הערכים התזונתיים.

שקלתי את החתיכות במשקל מזון.. יצא לי שתיים 😕

שקלתי את החתיכות במשקל מזון.. יצא לי שתיים 😕
כמה גרם חזה עוף יצא לך לפי המשקל?
לא גרם חלבון
כדי להשיג 115 גרם חלבון מחזה עוף תצטרכי לקחת בערך 550 גרם חזה עוף

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Tom
העיקרון הבסיסי ככל שזה קשור להרכבת תפריט תזונה הוא לפתוח מכמות החלבון הרצויה ולהתאים יחס הפחמימה לערך הקלורי הכולל ולהשלים באמצעות שומנים טובים.
יש משמעות לסוג הפחמימה והחלבון אבל היא מסדר שני.

זה עוד פחות נורא...אם היית חושבת למשל ש100 גרם פסטה שווה ל100 גרם פחמימות סביר להניח שהיית נשארת רעבה יום שלם חחחח
בכל אופן כדאי לך להכניס את כל מה שאת אוכלת למחשבון קלוריות ככה תראי מה הערכים שצברת במשך היום ותדעי לחלק את זה.
ממליצה על גולינגו 😃

• פותח/ת השרשור
זה עוד פחות נורא...אם היית חושבת למשל ש100 גרם פסטה שווה ל100 גרם פחמימות סביר להניח שהיית נשארת רעבה יום שלם חחחח
בכל אופן כדאי לך להכניס את כל מה שאת אוכלת למחשבון קלוריות ככה תראי מה הערכים שצברת במשך היום ותדעי לחלק את זה.
ממליצה על גולינגו 😃

זה מצחיק אבל שקלתי את הפחמימות והשומנים ובדקתי באתר ההוא אבל משום חלבון לא חשבתי לבדוק 😃

2 חתיכות בינוניות של חזה עוף
יש לך טעות בחישוב. לא כל החזה שאת אוכלת הוא חלבון. את צריכה לעשות הכרה עם אחד ממחשבוני הקלוריות והערכים התזונתיים ברשת. חפשי גולינגו, נטוגרין או (החביב עלי) FoodsDictionary.

ללכת מחר לאימון כשאני במצב כזה (בהנחה ולא ישתפר ממש) או לחכות עוד יום אולי?
מאחר ובחרת AB אין לך סיבה להמנע מאימון שכן את עובדת על קבוצת שרירים אחרת.
(גילוי נאות גם אם היית על FB הייתי אומרת לך ללכת לאימון כרגיל...😆)

במידה ואת רוצה להוריד אחוז שומן בגוף תצטרכי לצמצם באימוני כוח ולעלות את אימוני האירובי ..תוכני לעלות שיפועים בהליכון או בקרוס ניתן לשלב כדור קפאין לפני האימון על מנת שתזכי יותר ותשרפי יותר קלוריות...אני אישית בחיטוב משתמשת בנוסף גם בשורה שומן מעדיפה ליפו 6 ...להוריד קצת הפחמימה ולאכול יותר חלבונים...
במידה ואת רוצה לשמור על מסת שריר תשבי באמצע האימון bcaa

למה היא צריכה לצמצם באימוני כוח? הורדה באחוז שומן נגרמת רק ע״י גירעון קלורי שלילי..

במידה ואת רוצה להוריד אחוז שומן בגוף תצטרכי לצמצם באימוני כוח ולעלות את אימוני האירובי ..תוכני לעלות שיפועים בהליכון או בקרוס ניתן לשלב כדור קפאין לפני האימון על מנת שתזכי יותר ותשרפי יותר קלוריות...אני אישית בחיטוב משתמשת בנוסף גם בשורה שומן מעדיפה ליפו 6 ...להוריד קצת הפחמימה ולאכול יותר חלבונים...

את מלאה באגדות אורבניות. מציע שתקשיבי ל- @ספיר

שעת לשון - נתחיל מזה ש"במידה ו..." זה לקוי לשונית. התניה היא ע"י המילה "אם".
והיה ובכל זאת את רוצה לדבר על מידות (ובמקרה הזה את לא) זה "במידה ש".

אלה היו 60 שניות על לשון עברית.

מעבר לזה @Doron M סיכם את זה מצויין.

Back
למעלה תחתית