הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימון לשריפת שומן מהירה

• פותח/ת השרשור tonty1
  • פורסם בתאריך

tonty1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אז לאחרונה הבנתי שיש תוכניות כמו p90x ו body beast שנועדו לשריפת שומן מהירה וטובה ובנוסף לעליה במסת שריר.
אני שוקל בערך 88 הגובה שלי הוא 1.82 מטר בן 19.
אני רוצה לשרוף כמה שיותר שומן בזמן קצר ועל הדרך לעבוד עם המבנה עצמו של הגוף.
יש המלצות לתוכנית הכי יעילה שאיתה אני יכול לבנתיים לשרוף כמה שיותר שומן ? (בנוסף תפריט שאפשר לעבוד איתו בזמן צבא)

"שריפת שומן מהירה וטובה ובנוסף לעליה במסת שריר."

לא קיים דבר כזה, אלא אם כן יש לך כסף לGH וכדומה.. מה שכמובן לא בשבילך בכל מקרה..
אין דבר כזה תוכנית אימונים לשריפת שומן, האימונים בתקופת "שריפת שומן" (חיטוב) נועדו אך ורק בשביל לשמור על מסת השריר(כח)/לשרוף קלוריות(אירובי)
תוכנית לשריפת שומן תיהיה תפריט תזונה מתאים בגרעון קלורי.

יש לי תכנית טובענית מאוד בשבילך, אבל אתה לא תעלה בה שריר, מה שבטוח אתה תשרוף המון שומן,
תשחה שעתיים כל יום, ותאכל עד 2000 קלוריות ליום. תוך שבוע אתה כותב פוסט חדש: "מחפש תכנית לשריפת שומן איטית ויעילה"
ואם לא, אני ממליץ עליך לשייטת 13 🥷

מחיפוש קצרצר ראיתי ששתי התכניות האלה מוצעות למכירה בכסף, אז תחשוב לבד עד כמה אמת יש בפרסום שלהן

• פותח/ת השרשור
"שריפת שומן מהירה וטובה ובנוסף לעליה במסת שריר."

לא קיים דבר כזה, אלא אם כן יש לך כסף לGH וכדומה.. מה שכמובן לא בשבילך בכל מקרה..
אין דבר כזה תוכנית אימונים לשריפת שומן, האימונים בתקופת "שריפת שומן" (חיטוב) נועדו אך ורק בשביל לשמור על מסת השריר(כח)/לשרוף קלוריות(אירובי)
תוכנית לשריפת שומן תיהיה תפריט תזונה מתאים בגרעון קלורי.
אז יש אפשרות לתפריט שיכול להתאים לצבא? כולל תוכנית טובה ששורפת כמה שיותר קלוריות (בנוסף לאירובי)
יש לי תכנית טובענית מאוד בשבילך, אבל אתה לא תעלה בה שריר, מה שבטוח אתה תשרוף המון שומן,
תשחה שעתיים כל יום, ותאכל עד 2000 קלוריות ליום. תוך שבוע אתה כותב פוסט חדש: "מחפש תכנית לשריפת שומן איטית ויעילה"
ואם לא, אני ממליץ עליך לשייטת 13 🥷
לשחות כל יום בצבא? חחח
מחיפוש קצרצר ראיתי ששתי התכניות האלה מוצעות למכירה בכסף, אז תחשוב לבד עד כמה אמת יש בפרסום שלהן
להשיג בחינם לא בעייתי אבל השאלה אם יש מישהו ששמע עליהן..

לשחות כל יום בצבא? חחח
האמת שיש תכנית אימונים מאוד נמרצת שמתאמנים מתקדמים בה מגיעים ל-1000+ קלוריות באימון, קוראים לה insane והיא גם עולה כסף אבל בין האלו ששוות את זה, יש בה גם דרגות קושי, דודה שלי שהיא טריאטלוניסטית, קנתה את זה בעבר והיא הייתה מאוד מרוצה, כל מה שאתה צריך זה טלוויזיה ואיזה מחשב לחבר אליה, וכמובן להתפדח קצת עם החברה בבסיס שאתה מתאמן מול הטלוויזיה:sarcastic: ואגב אתה יכול לראות ביוטיוב איך זה נראה תרשום insane

p90X אחלה תוכנית לירידה בשומן ועליה במסת שריר רזה. תוכנית תובענית בה אתה מתאמן 6 או 7 פעמיים בשבוע כולל יוגה,אומנויות לחימה(קנפו),משקלי גוף,משקולות,מדיטציה ומתיחות. ממליץ. אפשר להוריד בטורנט. אתה שורף כל יום בין 500-750 קלוריות ומתאמן בין 50 דקות לשעה ורבע. אימונים מאוד אינטסיבים. אחרי התוכנית שעשיתי חודשיים רצתי 10 קמ בלי להתאמץ ולא רצתי בכלל. בונה סיבולת שריר ולב ריאה- מצוין,פחות בשביל כח או פיתוח גוף. טווח החזרות לא מאפשר פיתוח כוח מרבי. לעומת זאת עוזר לפיתוח מהירות,גמישות וסיבולת. הרבה אנשים פה לא יתמכו בעשיית התוכנית כי היא לא עולה בסטנדרטים של האגו שלהם. אם המטרה שלך קודם כל שריפת שומן\קלוריות תלך על P90X, INTESITY. התוכנית בונה מסת שריר אך לא באותה מידה כמו תוכנית בחדר כושר. לפני צבא היא תעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית