הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה יותר מ1קג עד הסופש

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
הורדתי פחמימה ובמקום העלתי את הכמות שומן בחיטוב שתגיע לפחות למינימום שצריך 0.8 כפול המישקל שלי 73. ונשארתי על אותו כמות קלוריות בתפריט.בהתחלה בקושי היה לי שומן בתפריט. עכשיו הגוף מגיב יותר טוב הירידה יותר טובה .אבל אני חושב שעד הסופש אני ארד יותר מ1קג .האם להמשיך ככה או להוריד את כמות האירובי בגלל השנוי בתפריט .בכללי הירידה טובה ולא רואה שנוי אם זה שריפת שריר או שינוי קיצוני . אבל רוצה לקבל חוות דעת.

הורדתי פחמימה ובמקום העלתי את הכמות שומן בחיטוב שתגיע לפחות למינימום שצריך 0.8 כפול המישקל שלי 73. ונשארתי על אותו כמות קלוריות בתפריט.בהתחלה בקושי היה לי שומן בתפריט. עכשיו הגוף מגיב יותר טוב הירידה יותר טובה .אבל אני חושב שעד הסופש אני ארד יותר מ1קג .האם להמשיך ככה או להוריד את כמות האירובי בגלל השנוי בתפריט .בכללי הירידה טובה ולא רואה שנוי אם זה שריפת שריר או שינוי קיצוני . אבל רוצה לקבל חוות דעת.

א) אנחנו לא מכירים את התפריט שלך בעל פה, אז עדיף לצרף נתונים מספריים כדי שנוכל לדעת למה אתה מתכוון

ב) למה שתרצה לרדת יותר מקילו בשבוע?

• פותח/ת השרשור
זה התפריט : מישקל כרגע 7.2 קג גובה 1.75

מתאמן בין ל5 ל6 בשבוע. אירובי עושה במשך 30 דקות לאחר האימון

אני לא רוצה לרדת יותר מ1 קג בשבוע.פשוט שיניתי את התפריט טיפה בגלל שהיה חוסר בשומן בתפריט והייתי חייב לפחות מינימום בשביל הדרישה.ובגלל השנוי אז כנראה הגוף מגיב אחרת.לטובה כאילו יש ירידה.אבל נראה לי אולי קצת מהירה.

קבצים מצורפים

• Screenshots_2015-05-31-09-41-44.png
    Screenshots_2015-05-31-09-41-44.png
    KB 40.7 · צפיות: 125
  • Screenshots_2015-05-31-09-41-20.png
    Screenshots_2015-05-31-09-41-20.png
    KB 42.6 · צפיות: 102
נערך לאחרונה:
זה התפריט : מישקל כרגע 7.2 קג גובה 1.75

מתאמן בין ל5 ל6 בשבוע. אירובי עושה במשך 30 דקות לאחר האימון

אני לא רוצה לרדת יותר מ1 קג בשבוע.פשוט שיניתי את התפריט טיפה בגלל שהיה חוסר בשומן בתפריט והייתי חייב לפחות מינימום בשביל הדרישה.ובגלל השנוי אז כנראה הגוף מגיב אחרת.לטובה כאילו יש ירידה.אבל נראה לי אולי קצת מהירה.
מה זאת האפליקציה הזאת?

• פותח/ת השרשור
http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/calories.php
האם יש אפשרות שהירידה הזאת מגיע יותר מנוזלים ? בגלל שהורדתי פחמימה לצורך הענין משהו בסדר גודל של 3 פרוסות לחם ובמקום זה אוכל אבוקדו שקדים אגוזים ושומר על אותן כמות קלוריות

http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/calories.php
האם יש אפשרות שהירידה הזאת מגיע יותר מנוזלים ? בגלל שהורדתי פחמימה לצורך הענין משהו בסדר גודל של 3 פרוסות לחם ובמקום זה אוכל אבוקדו שקדים אגוזים ושומר על אותן כמות קלוריות
לרדת קילו באופן נקודתי זה יכול להיות מהרבה דברים. שינוי במשקל בזמנים קצרים יכול להיות מאוכל שהכנסת לגוף שעדיין מתעכל בקיבה, נוזלים, שלפוחית שתן ריקה/מלאה וכו'.... (אני מניח שהבנת את הרעיון)

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שזה נוזלים ולא נירד יותר מידי.בעיקרון שבת אחרונה נשקלתי הייתי 72.5 לפני הציט . ואחרי הציט הגעתי בערך 75 קג וכרגע 72.2 בבוקר הורדתי 300 גרם כולל הנוזלים של הציט .עד לשבת יש לי לרדת 700 גרם .בקיצור 700 גרם ב3 ימים .אני יודע קצת חפרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית