מאיפה מגיעים כל הבילדרים בקבוצה של LBS בפייסבוק

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך
כולם פה בילדרים בארון, מתחבאים מאחורי האווטרים שלהם, ובפייסבוק הבלוף נחשף. אתה חושב שלמשל @yujinius באמת נראה כמו הימני פה?

14150.jpg

תראה אותו במציאות, הוא חטוב ודקיק ומפמפם בייספס ומעודו לא ירד מ-10 חזרות לסט!

כולם פה בילדרים בארון, מתחבאים מאחורי האווטרים שלהם, ובפייסבוק הבלוף נחשף. אתה חושב שלמשל @yujinius באמת נראה כמו הימני פה?

צפה בקובץ המצורף 26890

תראה אותו במציאות, הוא חטוב ודקיק ומפמפם בייספס ומעודו לא ירד מ-10 חזרות לסט!
עכשיו עם החיטוב אתה צודק, אני כבר לא נראה כמו הימני, אני נראה כמו השמאלי (עם יותר שיער ופחות מסת שריר).
וכן, למה לעשות פחות מ 10 חזרות? זה לא מגרה את השריר, ובחיטוב בכלל אסור לרדת מ 15

עכשיו עם החיטוב אתה צודק, אני כבר לא נראה כמו הימני, אני נראה כמו השמאלי (עם יותר שיער ופחות מסת שריר).
וכן, למה לעשות פחות מ 10 חזרות? זה לא מגרה את השריר, ובחיטוב בכלל אסור לרדת מ 15
אני אכיר לך בהזדמנות אחד מהכתה שלי מהמכינה, אתמול פגשתי אותו במכון כשהתאמנתי עם ארקדי, הוא התחיל סייקל של 6 שבועות חיטוב בתוכנית של ג'ים סטופני שבה מתאמנים 6 פעמים בשבוע, כשבכל מנוחה בין סט לסט במקום לנוח הוא עושה ריצה במדרגות למעלה ולמאטה. נראה לי תהיו חברים טובים!

הוא התחיל סייקל
זה מאוד מטעה לגבי מה הולך להיות בהמשך המשפט
6 שבועות חיטוב בתוכנית של ג'ים סטופני שבה מתאמנים 6 פעמים בשבוע, כשבכל מנוחה בין סט לסט במקום לנוח הוא עושה ריצה במדרגות למעלה ולמאטה.
מכיר את התכנית. הוא עושה אותה בדיוק כמו שכתוב באתר? כלומר אותו מספר סטים, אותם תרגילים וכו? מעניין אותי איך ילך לו.
נראה לי תהיו חברים טובים!
יש!!! יהיה לי חבר!!!

זה מאוד מטעה לגבי מה הולך להיות בהמשך המשפט

מכיר את התכנית. הוא עושה אותה בדיוק כמו שכתוב באתר? כלומר אותו מספר סטים, אותם תרגילים וכו? מעניין אותי איך ילך לו.

יש!!! יהיה לי חבר!!!
כה הוא עושה אותה כמו באתר אבל אני לא יודע אם ה"ריצה במדרגות בזמן מנוחות" היא חלק מהאימון או שהוא החליט להוסיף את זה בעצמו.
ובכיף תמיד טוב להכיר חברים חדשים 😃

כה הוא עושה אותה כמו באתר אבל אני לא יודע אם ה"ריצה במדרגות בזמן מנוחות" היא חלק מהאימון או שהוא החליט להוסיף את זה בעצמו.
ובכיף תמיד טוב להכיר חברים חדשים 😃
זה חלק מהאימון. לפי התכנית בין הסטים יש דקה מנוחה שבה אתה אמור לעשות אירובי במקום לנוח. הוא נותן דוגמאות ורעיונות לדברים אפשריים במנוחות האלה אבל בגדול זה כל אירובי שבא לך בעצימות גבוהה יחסית (כלומר לא ללכת הלוך חזור אלא יותר עצים)

זה חלק מהאימון. לפי התכנית בין הסטים יש דקה מנוחה שבה אתה אמור לעשות אירובי במקום לנוח. הוא נותן דוגמאות ורעיונות לדברים אפשריים במנוחות האלה אבל בגדול זה כל אירובי שבא לך בעצימות גבוהה יחסית (כלומר לא ללכת הלוך חזור אלא יותר עצים)
נשמע כמו אחלה של תוכנית הכנה לקראת גיבוש טיס 😃

נשמע כמו אחלה של תוכנית הכנה לקראת גיבוש טיס 😃
ניסיתי פעם לקחת את העיקרון הזה של אירובי בין הסטים, אבל עם הרבה פחות סטים באימון. היה לא קל בכלל, אבל אי אפשר להרים משקלים נורמליים או קרובים לזה בצורה הזאת

3 זה כח 6 זה ניפוח 10 זה חיטוב 15 זה אירובי
אתה טועה ומטעה, עד 5 זה כוח, 6-15 זה היפרפרטוטרפטרופיה (כאשר 8-12 זה עכי אידיעלי לניפועח), מעל 15 זה חיטוף (אסכולות שונות גורסות שזה מעל 12)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית