הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לגבי אחוזי משקלי הרמה

Jonihalastra

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
בתוכנית Hyperthropy Specific אומרים למשל בשבוע הראשון של ה15 חזרות להתחיל מ70% ולאט לאט מגיעים ל100-105%

1. האחוזים האלו הם מדברים על ה"max" של 15RM או 1RM?
2. במידה ואני יודע שה1RM שלי הוא 110 איך אני יודע מה ה15RM שלי? אם יש למישהו מחשבון זה יעזור לי מאוד 😃

בתוכנית Hyperthropy Specific אומרים למשל בשבוע הראשון של ה15 חזרות להתחיל מ70% ולאט לאט מגיעים ל100-105%

1. האחוזים האלו הם מדברים על ה"max" של 15RM או 1RM?
2. במידה ואני יודע שה1RM שלי הוא 110 איך אני יודע מה ה15RM שלי? אם יש למישהו מחשבון זה יעזור לי מאוד 😃
כנס למכון ובדוק מה ה-15RM שלך. אין מחשבון יותר מדוייק מזה... 😉

• פותח/ת השרשור
כנס למכון ובדוק מה ה-15RM שלך. אין מחשבון יותר מדוייק מזה... 😉
לא לעשות את זה לכל התרגילים ייקח יותר מידי זמן כי כל בלוק אני אצטרך לבדוק מחשב את ה5RM 10RM 15RM וזה סתם יהיה בזבוז זמן

אין דרך מדוייקת לדעת את ה15RM שלך מה1RM שלך. את ה3RM כן, ואולי גם את ה5RM, וגם ככה זה לא יהיה 100% מדוייק כי זה משתנה בין אנשים - אבל קו כללי טוב, תקבל.
את ה15RM, לא. לא ניתן לדעת מתוך ה1RM.

אם יש למישהו מחשבון זה יעזור לי מאוד
באתר exrx יש כמה הצעות (לא נורא שונות זו מזו) להמרה:
upload_2015-6-4_16-3-6.png

לדוגמא: העיגול האדום שסימנתי אומר שלפי ביקל (השורה השניה בטבלה) 15RM תוכל לבצע בעצימות 65% מ 1RM. דוס רמדיוס (שורה שלישית) אומר שרק 60%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית