הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שמן - יותר מדי נוזלים?

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
אני כרגע בחיטוב אם ככה אמורים לקרוא לזה? רוצה להוריד אחוז שומן.. יש לי כרגע 18.
אני לא עובד לפי תפריט, פשוט מחשב כל מה שאני אוכל וכמובן לא נוגע בשתייה מתוקה, בורקסים, וכל חרא אחר.
התחלתי לחשב מיום ראשון, ואני מגיע ל120 גרם פחמימה ביום.. ושומן משהו כמו 30-40, וקלוריות בסביבות ה1500. אני בגירעון שלילי של 500-600.
אני מרגיש כשאני כל הזמן שמן כזה, מה הכוונה? נפוח. במכון, אני מרגיש אחרת לגמרי.. אני מתאמן כארבע פעמים בשבוע, תוכנית AB.
לא יודע בידיוק מה לעשות עם זה? מרגיש מלא נוזלים כל הזמן... אני אוכל בריא, שומר על תזונה נכונה, משתדל לאכול 2 פירות ביום, תפוח ואגס וגזר מדי פעם.

משקל: 75 בערך.
גובה: 184-185.
אחוז שומן: 17-18.

לעבור למסה? לא ממש רוצה גוף מנופח וגדול. באלי בסך הכל להרזות, לשרוף אחוזי שומן.
אתה לא יכול להמשיך להרזות על משקל כזה ביחס לגובה שלך. זאת אומרת, אתה יכול אבל לא רוצה. לא יישאר ממך הרבה.
אתה צריך להעלות במסת שריר כדי להיות על אחוז שומן נמוך ולא להיות אנורקס. דרך אגב, אתה לא חייב לעשות מסה קיצונית אם אתה לא רוצה בכך, אתה יכול להעלות לאט לאט במשקל עם תוכנית נורמלית, ואפילו לשמור על אחוזי השומן שלך תוך כדי העלייה במסה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להמשיך להרזות על משקל כזה ביחס לגובה שלך. זאת אומרת, אתה יכול אבל לא רוצה. לא יישאר ממך הרבה.
אתה צריך להעלות במסת שריר כדי להיות על אחוז שומן נמוך ולא להיות אנורקס. דרך אגב, אתה לא חייב לעשות מסה קיצונית אם אתה לא רוצה בכך, אתה יכול להעלות לאט לאט במשקל עם תוכנית נורמלית, ואפילו לשמור על אחוזי השומן שלך תוך כדי העלייה במסה.
אני רוצה בעיקרון לשרוף עכשיו אחוזי שומן ולהיראות רגיל.

אני רוצה בעיקרון לשרוף עכשיו אחוזי שומן ולהיראות רגיל.
אתה לא תיראה רגיל כי אין לך הרבה "לשרוף", ראיתי את התמונה שלך באחד האשכולות האחרונים, אתה רזה.
אבל אם מה שאתה רוצה זה לרדת לתת משקל אז שיהיה בהצלחה..

• פותח/ת השרשור
אתה לא תיראה רגיל כי אין לך הרבה "לשרוף", ראיתי את התמונה שלך באחד האשכולות האחרונים, אתה רזה.
אבל אם מה שאתה רוצה זה לרדת לתת משקל אז שיהיה בהצלחה..
אחי אני ממש לא רזה, יש לי פנים ויש לי "חזה" - לא כמו שזה נשמע חח אבל יש לי "ציצים"...
ובטן.

אני כרגע בחיטוב אם ככה אמורים לקרוא לזה? רוצה להוריד אחוז שומן.. יש לי כרגע 18.
אני לא עובד לפי תפריט, פשוט מחשב כל מה שאני אוכל וכמובן לא נוגע בשתייה מתוקה, בורקסים, וכל חרא אחר.
התחלתי לחשב מיום ראשון, ואני מגיע ל120 גרם פחמימה ביום.. ושומן משהו כמו 30-40, וקלוריות בסביבות ה1500. אני בגירעון שלילי של 500-600.
אני מרגיש כשאני כל הזמן שמן כזה, מה הכוונה? נפוח. במכון, אני מרגיש אחרת לגמרי.. אני מתאמן כארבע פעמים בשבוע, תוכנית AB.
לא יודע בידיוק מה לעשות עם זה? מרגיש מלא נוזלים כל הזמן... אני אוכל בריא, שומר על תזונה נכונה, משתדל לאכול 2 פירות ביום, תפוח ואגס וגזר מדי פעם.

משקל: 75 בערך.
גובה: 184-185.
אחוז שומן: 17-18.
כמה דברים:
* לפי המחשבון הRMR שלך כמעט 2200. תוסיף לזה את הקלוריות שאתה שורף ב 4 אימונים בשבוע ואתה בגירעון הרבה יותר מ 500-600, קח את זה בחשבון.
* למה רק 30-40 גרם שומן ביום? תעלה לפחות לאיזה 65, אני במקומך הייתי מעלה לפחות ל 75 (ואם אתה תוהה אז לא, שומן לא משמין, עודף קלורי משמין).
* לגבי זה שאתה מרגיש נפוח, יכול להיות שאתה אוכל יחסית הרבה נתרן (מלח). זה לא בהכרח שאתה שם מלח על כל דבר, יכול להיות שאתה אוכל מאכלים שכבר יש בהם (בדרך כלל רוב מה שמגיע מוכן באריזות, מעובד וזה)

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:
* לפי המחשבון הRMR שלך כמעט 2200. תוסיף לזה את הקלוריות שאתה שורף ב 4 אימונים בשבוע ואתה בגירעון הרבה יותר מ 500-600, קח את זה בחשבון.
* למה רק 30-40 גרם שומן ביום? תעלה לפחות לאיזה 65, אני במקומך הייתי מעלה לפחות ל 75 (ואם אתה תוהה אז לא, שומן לא משמין, עודף קלורי משמין).
* לגבי זה שאתה מרגיש נפוח, יכול להיות שאתה אוכל יחסית הרבה נתרן (מלח). זה לא בהכרח שאתה שם מלח על כל דבר, יכול להיות שאתה אוכל מאכלים שכבר יש בהם (בדרך כלל רוב מה שמגיע מוכן באריזות, מעובד וזה)
תקשיב אחי אני לא נישאר רעב זה בטוח... אבל קח בחשבון שאם נגיד אני מעלה בשומן ל75, אז אני מעלה גם בפחמימות, לא?
בנוגע לנתרן.. תשמע כמעט כל דבר שאני אוכל יש בו נתרן, אז אין לי ממש דרך להימנע מזה?
עוד שאלה על הדרך, פחמימות של פירות, כמו תפוח ואגס.. זה פחמימות בריאות? כי נגיד תפוח זה 23 פחמימה - 180 גרם של תפוח.
כדאי להכניס את זה לתפריט או לאכול את זה בנוסף לתפריט בלי להחשיב את זה בספירת הפחמימות בכל סוף יום?
בתכלס אני אוכל כמעט 2 פירות ביום.

תקשיב אחי אני לא נישאר רעב זה בטוח...
זה שאתה לא נשאר רעב זה יפה, רק ציינתי שכנראה הגירעון שלך הוא יותר גדול ממה שאתה חושב
אבל קח בחשבון שאם נגיד אני מעלה בשומן ל75, אז אני מעלה גם בפחמימות, לא?
למה? אם אתה רוצה להישאר על אותה כמות קלוריות אז אתה יכול להעלות שומן ולהוריד פחמימה בהתאם. אם אתה רוצה להעלות את הכמות קלוריות זה משהו אחר
בנוגע לנתרן.. תשמע כמעט כל דבר שאני אוכל יש בו נתרן, אז אין לי ממש דרך להימנע מזה?
כנראה שלא, פשוט אמרתי סיבה אפשרית להרגשה של הנפיחות
ואת הפחמימות של הפירות כן תכניס לחישוב היומי, זה כמות לא זניחה

140 בממוצע, יכול להיות גם 130...

אגב, יש כאלה שאמרו לי שהליכה בבוקר על בטן ריקה שורפת אחוזי שומן. זה מיתוס או שזה אמת?
אני ממש אוהב הליכות על בטן ריקה בבוקר,שורף שומן לא שורף שומן,אתה מרגיש טוב עם זה,לפחות כשאתה בדל פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית