נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע מה איתך, אני משתמש בו לטיגון. פשוט חשבתי שגם אם זה לא הכי בריא, 350 גרם זה לא מה שיעשה הבדל בריאותי. אבל אני לא אומר שזה ההגיון הכי נכון 😃בקיצור להחזיר את זה חזרה לסופר כמו שזה נראה
כן.לטיגון אני בדרכ עם הספרי
החמאת בוטנים הזאת טבעית ? כי כתוב מאחור קלוי.
אני דווקא אוהב אותה, היא משתלבת מעולה בשייק של הבוקר במיוחד.כן, היא טבעית, אבל היא די מגעילה.
לא מבין מה הבעיה בסקיפי, יש בו 91% בוטנים.
9% של שמן צמחי מוקשה, סוכר ומלח לא יהרגו אותך.
מצחיק אותי שאנשים סובלים שבועיים עם אוכל שהם לא אוהבים (או פחות אוהבים) רק כדי לעשות ציט שמכיל מספיק סוכר כדי להרוג ארנב ממוצע.
שכחת אבל שB&D זה גועל נפשאני דווקא אוהב אותה, היא משתלבת מעולה בשייק של הבוקר במיוחד.
סקיפי פחות משתלם כלכלית כשחבילה של קילו b &d עולה 25 שח
דווקא סבבה לגמרישכחת אבל שB&D זה גועל נפש
אני מוכן להסכים לגבי ההוא עם השברי בוטנים, אם אתה מדבר על הטבעי זה דוחה, זה פשוט מרגיש דביק וצמיגי כזה בפהדווקא סבבה לגמרי
אני מדבר על הטבעי, כמו זה שבתמונהאני מוכן להסכים לגבי ההוא עם השברי בוטנים, אם אתה מדבר על הטבעי זה דוחה, זה פשוט מרגיש דביק וצמיגי כזה בפה
אתה משוגעאני מדבר על הטבעי, כמו זה שבתמונה
גם אני מת עליך 😘אתה משוגע
דווקא סבבה לגמריאתה יכול להבחין בשמן קוקוס טוב אם השמן עצמו (הלבן הזה) רציף לכל גודלו (נראה ממש כמו חומר לבן רציף לכל נפח הכלי ושלא יהיו כמו בועות כאלה כמו אצלך)
שכחת אבל שB&D זה גועל נפש
התואר "משתמש כבוד" בא עם אחריות כבדהאני כבר לא טרול. מדבר רק לענין.
התואר "משתמש כבוד" בא עם אחריות כבדה
אגב, אנשים שעשו לייקים להצהרה הזאת שלי -אני כבר לא טרול. מדבר רק לענין.