הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במשקל

• פותח/ת השרשור MBloa
  • פורסם בתאריך

MBloa

משתמש מתחיל
17
2
נק' מוניטין:
2
17
2
טוב בהתחלה היה לי תפריט של 2800 עליתי יפה מאוד , 3 קילו בחודש וזה היה נקי , אל תשאלו איך חחח
הבעיה עכשיו ההיא שאני לא עולה במשקל , כל מה שאני איכל אני מוציא ישר אחרי זה אולי בגלל חילוף חומרים מהיר.מה אתם אומרים? אני לא עולה בכלל במשקל ואני אוכל לפי תפריט כבר הרבה זמן. בהתחלה העלאתי ל3500 קלוריות ואז ל4000 ואז הבנתי שאני חייב לשנות כי אני פשוט מוציא את כל מה שאני אוכל ולחלק ליותר ארוחות אז בניתי תפריט חדש שכתבתי אותו פה.
אז קראתי קצת והבנתי שמומלץ לחלק להרבה ארוחות. חשבתי על משהו כזה

בוקר
חביתה , סלט , כמה פרוסות לחם
ארוחה שניה אורז 80-100 גרם
גרנולה עם יוגורט וברנפלקס
חזה עוף עם אורז וטחינה
אגוזים
זה יוצא 3000 קלוריות עם 180 חלבונים 140 שומן ו250 פחמימה. זה פלוס קלורי של 900 בערך.

140 שומן.? זה המווןןןןןן
אני אוכל 3500 קלוריות עם בערך 50-60 שומן
כל מה שזה ירקות סלט או ירקות בתנור וזה לא נחשב במסה
לפי התפריט שרשמת לא מצליח להבין איך אתה מגיע לכמויות שרשמת.
התפריט שלך תחלק אותו לפחות לכל 3 שעות ארוחה

טוב בהתחלה היה לי תפריט של 2800 עליתי יפה מאוד , 3 קילו בחודש וזה היה נקי , אל תשאלו איך חחח
הבעיה עכשיו ההיא שאני לא עולה במשקל , כל מה שאני איכל אני מוציא ישר אחרי זה אולי בגלל חילוף חומרים מהיר.מה אתם אומרים? אני לא עולה בכלל במשקל ואני אוכל לפי תפריט כבר הרבה זמן. בהתחלה העלאתי ל3500 קלוריות ואז ל4000 ואז הבנתי שאני חייב לשנות כי אני פשוט מוציא את כל מה שאני אוכל ולחלק ליותר ארוחות אז בניתי תפריט חדש שכתבתי אותו פה.
אז קראתי קצת והבנתי שמומלץ לחלק להרבה ארוחות. חשבתי על משהו כזה

בוקר
חביתה , סלט , כמה פרוסות לחם
ארוחה שניה אורז 80-100 גרם
גרנולה עם יוגורט וברנפלקס
חזה עוף עם אורז וטחינה
אגוזים
זה יוצא 3000 קלוריות עם 180 חלבונים 140 שומן ו250 פחמימה. זה פלוס קלורי של 900 בערך.
איפה יש פה 180 גרם חלבון?

• פותח/ת השרשור
איפה יש פה 180 גרם חלבון?
שכחתי להוסיף גם טונה.
140 שומן.? זה המווןןןןןן
אני אוכל 3500 קלוריות עם בערך 50-60 שומן
כל מה שזה ירקות סלט או ירקות בתנור וזה לא נחשב במסה
לפי התפריט שרשמת לא מצליח להבין איך אתה מגיע לכמויות שרשמת.
אשמח לקחת רעיונות מהתפריט שלך 😃

שכחתי להוסיף גם טונה.
עדיין לא מבין איך 180 חלבון מתפריט כזה, איך אתה מחשב? וגם 180 חלבון נשמע המון כמה אתה שוקל?

140 שומן זה יותר מדי, תוריד את זה ותעלה את הפחמימה

והסיבה למה שרשמת היא?

שכחתי להוסיף גם טונה.

אשמח לקחת רעיונות מהתפריט שלך 😃

בעיקר חלבונים רזים, חזה עוף, טונה, קוטג, סלומון, סינטה וכ'ו
נראה כאילו אתה לא בקיא במיוחד בנושא הייתי ממליץ לך ללכת פעם אחת לתזונאית שתיתן לך כיוון ראשוני זה חשוב מאוד
עדיין לא מבין איך 180 חלבון מתפריט כזה, איך אתה מחשב? וגם 180 חלבון נשמע המון כמה אתה שוקל?

והסיבה למה שרשמת היא?

שהבנאדם ידע שבמסה טובה ואיכותית מכניסים לגוף מזון כל שלוש שעות.
אני מהרגע שאני קם שזה 8 בבוקר עד 12-1 בלילה שאני הולך לישון כל שלוש שעות אוכל.

א) זה שאתה עושה את זה לא הופך את זה לנכון

ב) מי קבע שבמסה איכותית אוכלים כל שלוש שעות? ומה זה מסה איכותית לדעתך?

א) זה שאתה עושה את זה לא הופך את זה לנכון

ב) מי קבע שבמסה איכותית אוכלים כל שלוש שעות? ומה זה מסה איכותית לדעתך?

למדתי תזונת ספורט וההמלצה של מיטב המומחים והפרופסורים בזמן מסה לאכול כל שלוש שעות
תברר בהמון אתרים תתיעץ עם מדריכי כושר ולכולם יהיה אותה תשובה.
חוץ מזה עלי זה עובד על מתאמנים שלי זה עובד אז אין טוב יותר מעניים רואות מאשר אוזניים שומעות.

ב. מסה איכותית זה מסה שאתה מקבל את כל הערכים הקלורים שלך ממאכלים מזיניים.
פחמימות חלבונים שומנים וסוכרים בריאים.
נכון יש מסה מלוכלכת שזה גיינרים של 1000 קלוריות מפוצצים בסוכר ו אכלים כמו פיצות המבורגרים ומתוקים.
אני שוקל את המזונות שלי אוכל לפי כמויות והטוב בזה שאני לא לחוץ על חיטוב בגלל שהגוף נראה שמן אלא הוא מקבל צורה מאוד יפה ואסטטית עם מסה גבוהה של שריר.
מחר אעלה תמונות לפורום ואשמח שתציץ

למדתי תזונת ספורט
אוי..זה הולך להיות קשה

וההמלצה של מיטב המומחים והפרופסורים בזמן מסה לאכול כל שלוש שעות
תברר בהמון אתרים תתיעץ עם מדריכי כושר ולכולם יהיה אותה תשובה.
פעם פרופסורים גם המליצו על סיגריות..והיום אם תקרא את כל המאמרים (לא רק את התקציר) אתה תגלה שכולם מדברים על אותו קו של חשיבה

חוץ מזה עלי זה עובד על מתאמנים שלי זה עובד אז אין טוב יותר מעניים רואות מאשר אוזניים שומעות.
מה זה עובד? למשך כמה זמן? עלייה של כמה משקל? שיפור של כמה משקל על המוט?

נכון יש מסה מלוכלכת שזה גיינרים של 1000 קלוריות מפוצצים בסוכר ו אכלים כמו פיצות המבורגרים ומתוקים.
א) מי קבע שגיינר זה רע?
ב) מי החליט שפיצה והמבורגר זה רע?
ג) מי אמר שסוכר זה רע?

אוי..זה הולך להיות קשה

פעם פרופסורים גם המליצו על סיגריות..והיום אם תקרא את כל המאמרים (לא רק את התקציר) אתה תגלה שכולם מדברים על אותו קו של חשיבה

מה זה עובד? למשך כמה זמן? עלייה של כמה משקל? שיפור של כמה משקל על המוט?

א) מי קבע שגיינר זה רע?
ב) מי החליט שפיצה והמבורגר זה רע?
ג) מי אמר שסוכר זה רע?

תשמע אני לא יודע מה איתך אני למדתי וחונכתי על כך שבמסה אוכלים כל שלוש שעות בשביל להגיע לערכים הנדרשים. זה לא חובה זה לא רשום בספר אבל ככה אני חושב שזה אפקטיבי

עובד זה אומר שבמשך שלושה חודשיים עליה של 300% במשקלים שזה המון אני לא ראיתי הרבה מתאמנים שבשלושה חודשיים קצובים עלו ב 300% במשקלים שלהם.

גיינר זה ממש לא רע השוק מוצף בהמון סוגי גיינרים יש כאלו עם המון סוכרים ופחממות שיותר מתאים ''לשחיפים'' ויש כאלו שגם מכניסים 300 קלוריות 3 גרם סוכר ו 25 גרם חלבון שזה מה שאני משתמש
פיצה והמבורגר לא רע זה אפילו חיוני לגוף ולחילוף חומרים אבל במתינות פעם בשבוע סוג של צ'יט מיל זה חשוב לא פחות מלהתאמן או לנוח.

תשמע אני לא יודע מה איתך אני למדתי וחונכתי על כך שבמסה אוכלים כל שלוש שעות בשביל להגיע לערכים הנדרשים. זה לא חובה זה לא רשום בספר אבל ככה אני חושב שזה אפקטיבי
ואם תאכל מתי שבא לך אבל את אותן קלוריות?

עובד זה אומר שבמשך שלושה חודשיים עליה של 300% במשקלים שזה המון אני לא ראיתי הרבה מתאמנים שבשלושה חודשיים קצובים עלו ב 300% במשקלים שלהם.
תלוי כמה התחלת, לעלות מ10 קילו סקוואט ל30 זה גם עלייה של 300% ויש כאלה שעושים את זה בחודש גם ככה שאחוזים פחות מעניין.
גיינר זה ממש לא רע השוק מוצף בהמון סוגי גיינרים יש כאלו עם המון סוכרים ופחממות שיותר מתאים ''לשחיפים'' ויש כאלו שגם מכניסים 300 קלוריות 3 גרם סוכר ו 25 גרם חלבון שזה מה שאני משתמש
שוב, מה רע בסוכרים?

• פותח/ת השרשור

והסיבה למה שרשמת היא?

אני לא סתם זורק מאכלים לאתר וזה מה שיוצא. אני לא יכלה פחמימה כי אני מעדיף לעלות יותר נקי ואני מפצה בזה עם שומנים כמקור אנרגיה חלופי. 180 גרם חלבון זה לא בשמים במיוחד שלא הכל זה חלבון מלא .
בכל מקר קיבלתי תשובה תודה.

• פותח/ת השרשור
בעיקר חלבונים רזים, חזה עוף, טונה, קוטג, סלומון, סינטה וכ'ו
נראה כאילו אתה לא בקיא במיוחד בנושא הייתי ממליץ לך ללכת פעם אחת לתזונאית שתיתן לך כיוון ראשוני זה חשוב מאוד

אחי.
תזונאיות זה פח. פעם קודמת שהייתי אתל תזנאית היא החזירה אותי לשיעור מדעים אבות המזון עם ענת בוז׳ו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית