הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה גרם שקדים מותר לאכול ביום?

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
שמעתי שיותר מידי יכול לגרום לבעיות בגלל הציאניד שיש בשקדים או משהו בסגנון. מברר כי זה כרגע חלק מהתפריט שלי, שלא יצא שאני אוכל יותר מידי ביום 😋🍴

ציאניד זה יותר בשקדים מרים,אני מניח שאפשר לאכול 100 גרם ביום בלי שום בעיות,אבל אני לא בדקתי לעומק... פשוט אם השקד מרגיש לך מר מאוד,תירק,כי שם כנראה יש יותר ציאניד.

עוד לא שמעתי על אדם שנפטר ממנת יתר של שקדים.
מה שיותר היה מדאיג אותי משקדים בכמות גדולה כל יום זה האומגה 6, במיוחד אם אתה לא צורך אומגה 3 במינון גבוה.

• פותח/ת השרשור
עוד לא שמעתי על אדם שנפטר ממנת יתר של שקדים.
מה שיותר היה מדאיג אותי משקדים בכמות גדולה כל יום זה האומגה 6, במיוחד אם אתה לא צורך אומגה 3 במינון גבוה.
לא שמעת כי הוא כבר לא היה חי בשביל לספר על זה 🤣

בכל מקרה זה יכול לפגוע בבריאות גם אם לא ברמה של להוביל למוות.

נערך לאחרונה:
בכל שקד יש 1 גרם שומן בלתי רווי(שומן טוב) תעשה לך את החישוב של כמה אתה צריך לפי התפריט היומי שלך ותיקח פשוט,לא אמורה להיות בעיה אם אתה אוכל לפי הכמות שגופך צריך

• פותח/ת השרשור
בכל שקד יש 1 גרם שומן בלתי רווי(שומן טוב) תעשה לך את החישוב של כמה אתה צריך לפי התפריט היומי שלך ותיקח פשוט,לא אמורה להיות בעיה אם אתה אוכל לפי הכמות שגופך צריך
נראה לי אם אני אוכל 300 גרם שקדים זה כבר בעייתי 😳

וזה פחות קלוריות ממה שאני צריך ביום

אכלתי קרוב ל400 גרם שקדים ביום כמעט חצי שנה ולא קרה לי כלום (בינתיים).
אכלתי הרבה אגוזי מלך כדי לפצות על האומגה 6 בהמלצת חברים
אגב הקטע עם הציאניד זה ברו-סיינס לגמרי. הבעיתיות זה בשקדי בר.
אם אתה מרגיש שהשקד מר באופן בלתי אכיל (מר כמו וודקה לפי מה שאני יודע) אז לא מומלץ לאכול המון ממנו

נערך לאחרונה:
בגלל הציאניד שיש בשקדים
c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

• פותח/ת השרשור
כן אבל אל תדאג זה בכמות קטנה מאוד זה לא כמו הרעל שהורג אנשים וקרוי "ציאניד". הגוף יודע לטפל בזה. הבעיה מתחילה שהכמות היא גדולה ואז יש סכנת מוות.

השאלה שלי באשכול היא מהי הכמות אותה אפשר לאכול וליהנות רק מיתרונות השקד ללא החסרונות.

כן אבל אל תדאג זה בכמות קטנה מאוד זה לא כמו הרעל שהורג אנשים וקרוי "ציאניד". הגוף יודע לטפל בזה. הבעיה מתחילה שהכמות היא גדולה ואז יש סכנת מוות.

השאלה שלי באשכול היא מהי הכמות אותה אפשר לאכול וליהנות רק מיתרונות השקד ללא החסרונות.
בערך חמישים קילו שקדים בישיבה אחת של שקדים מתורבתים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית