עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שמעת כי הוא כבר לא היה חי בשביל לספר על זה 🤣עוד לא שמעתי על אדם שנפטר ממנת יתר של שקדים.
מה שיותר היה מדאיג אותי משקדים בכמות גדולה כל יום זה האומגה 6, במיוחד אם אתה לא צורך אומגה 3 במינון גבוה.
נראה לי אם אני אוכל 300 גרם שקדים זה כבר בעייתי 😳בכל שקד יש 1 גרם שומן בלתי רווי(שומן טוב) תעשה לך את החישוב של כמה אתה צריך לפי התפריט היומי שלך ותיקח פשוט,לא אמורה להיות בעיה אם אתה אוכל לפי הכמות שגופך צריך
בגלל הציאניד שיש בשקדים
זה ידוע שיש ציאניד בשקדים, כמו גם רוב משפחת הורדניים, לדוגמה משמש,דובדבן,תפוח ועוד(בגרעין שלהם יש מאין שקד מרוכז,אם תטעם פעם אתה תרגיש דבר ראשון מרירות כבדה ודבר שני טעם של רוזתה)
כן אבל אל תדאג זה בכמות קטנה מאוד זה לא כמו הרעל שהורג אנשים וקרוי "ציאניד". הגוף יודע לטפל בזה. הבעיה מתחילה שהכמות היא גדולה ואז יש סכנת מוות.
בערך חמישים קילו שקדים בישיבה אחת של שקדים מתורבתיםכן אבל אל תדאג זה בכמות קטנה מאוד זה לא כמו הרעל שהורג אנשים וקרוי "ציאניד". הגוף יודע לטפל בזה. הבעיה מתחילה שהכמות היא גדולה ואז יש סכנת מוות.
השאלה שלי באשכול היא מהי הכמות אותה אפשר לאכול וליהנות רק מיתרונות השקד ללא החסרונות.
ראיתי עכשיו באינטרנט שכ-20 שקדים מרים יכולים להרוג בן אדם. זה ממש מפחיד הסיפור הזה 🤢בערך חמישים קילו שקדים בישיבה אחת של שקדים מתורבתים
א. זה בYNET לך תדעראיתי עכשיו באינטרנט שכ-20 שקדים מרים יכולים להרוג בן אדם. זה ממש מפחיד הסיפור הזה 🤢
ושומן בלתי-רווי.. רע?בכל שקד יש 1 גרם שומן בלתי רווי(שומן טוב)