הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון על חשיבותם של שותפים לאימונים

שיעשו מה בזין שלהם, מה אכפת לי מה X מזריק או מה Y לוקח.
אני היחיד שחשב על השותף באימונים בתור זה שעושה איתו בנץ' פרס?

עוד אחד אחי ביחד הופה

שיעשו מה בזין שלהם, מה אכפת לי מה X מזריק או מה Y לוקח.
אני היחיד שחשב על השותף באימונים בתור זה שעושה איתו בנץ' פרס?

עוד אחד אחי ביחד הופה

✌️✌️✌️✌️ 📢

אשמח אם תאמר לי איך ביצעת את הסקר שבמסגרתו הגעת למסקנה שכמעט רוב משתתפי פורום סטרואידים באים מתחום פיתוח הגוף.

אתר LBS הולך בשבילי PL ו-WL , והעובדה מתבטאית לא רק בדיונים על שיטות אימון ופילוסופיות, אלא גם בביקורת (לא הוגנת, וגם לא מובנת במיוחד) כלפי תחום פיתוח הגוף. שים לב שלא התייחסתי אל פיתוח הגוף כספורט, אלא כתחום, כמו שעשיתי ואעשה בעתיד.
פיתוח הגוף איבד את כבודו כספורט ברגע שהתחילו לשפוט ע"פ ערכים סובייקטיבים, שלא ניתן לכמת.

אתה באמת חושב שרק BB בכל דרגה שהיא שהיא מזריקים חומרים? אשרייך. ברוח הציניות, אני לא קונה את זה.

אגב, את תחרות "מיס עולם" אפשר להשוות לתחרות Olympia Figure, למעט העובדה שאת המתחרות בתחרות השניה לא מבקשים להביא שלום עולמי 😉
אין לי מושג ולו קלוש ביחס למה למשתתפי פורום סטרואידים, אבל אני מאוד מאוד מסכים איתך ביחס לענין הביקורת על תחום ה BB ולהיותו של הפורום הזה (שהוא אגב הכי מקצועי וטוב, ובפער גדול משאר האתרים שאני מכיר בארץ) נושא הדגל של ה PL ולוחם נמרץ נגד BB במקביל.

מבחינתי, חבל שכך הם הדברים, אבל אני יכול להבין את זה.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג ולו קלוש ביחס למה למשתתפי פורום סטרואידים, אבל אני מאוד מאוד מסכים איתך ביחס לענין הביקורת על תחום ה BB ולהיותו של הפורום הזה (שהוא אגב הכי מקצועי וטוב, ובפער גדול משאר האתרים שאני מכיר בארץ) נושא הדגל של ה PL ולוחם נמרץ נגד BB במקביל.

מבחינתי, חבל שכך הם הדברים, אבל אני יכול להבין את זה.

קל לבקר את תחום פיתוח הגוף. אנשים בתחום הזה מבצעים כל עוול אפשרי לתרבות הגוף. כמו שכבר כתבתי, תחום פיתוח הגוף הוא הפוסטר הכי גדול של תרבות הגוף, שהציבור רואה. אם כל הדברים הרעים מתרחשים שם, סביר להניח שהם קיימים במקומות אחרים. מצד שני, רוב האנשים מעדיפים להתמקד במה שרואים ...

עבור רבים ההכנות והמשאבים במושקעים בתחום הם בזבוז, כיוון שלא ניתן להעריך את התחום על פי פרמטרים אובייקטיבים מדידים. מסיבה זו, פיתוח הגוף אינו ספורט.

נכון, כדי לא שווה לעלות אל הבמה בגלל גביע פלסטיק, במיוחד אם הוא נודד (מהארון המאובק אל הזוכה, ובחזרה). אך אלא אם יש דרך קיצור, בכל תחום שהוא, כל אדם שהוא יצטרך לעבור את ה"ויה דלורוסה" (מקווה שכתבתי נכון), שמציבים הארגונים בארץ לפני שיגיע אל חו"ל.

אף אחד (אני מקווה) לא חושב שארגון כל שהוא ישלח מתחרה ברמה בינונית (למעט נבחרת ישראל בכדורגל 😉) כדי להתחרות בחו"ל.

לצפות שמתחרים צריכים להיות ברמה של חו"ל, בתחילת דרכם, זה מוגזם. המציאות מראה שהציפיה הזו די נפוצה.

ולמשהו שהוא אולי אוף-טופיק: אל תשכח שתחום פיתוח הגוף כנראה מייצג את כל מה שהוא לא קשור לאופנה הנוכחית בתחום תוכניות האימונים ומטרות האימונים. אם זה לא קושר לאופנה, אז כנראה שאפשר לצחוק על זה 😉

קל לבקר את תחום פיתוח הגוף. אנשים בתחום הזה מבצעים כל עוול אפשרי לתרבות הגוף. כמו שכבר כתבתי, תחום פיתוח הגוף הוא הפוסטר הכי גדול של תרבות הגוף, שהציבור רואה. אם כל הדברים הרעים מתרחשים שם, סביר להניח שהם קיימים במקומות אחרים. מצד שני, רוב האנשים מעדיפים להתמקד במה שרואים ...

עבור רבים ההכנות והמשאבים במושקעים בתחום הם בזבוז, כיוון שלא ניתן להעריך את התחום על פי פרמטרים אובייקטיבים מדידים. מסיבה זו, פיתוח הגוף אינו ספורט.

נכון, כדי לא שווה לעלות אל הבמה בגלל גביע פלסטיק, במיוחד אם הוא נודד (מהארון המאובק אל הזוכה, ובחזרה). אך אלא אם יש דרך קיצור, בכל תחום שהוא, כל אדם שהוא יצטרך לעבור את ה"ויה דלורוסה" (מקווה שכתבתי נכון), שמציבים הארגונים בארץ לפני שיגיע אל חו"ל.

אף אחד (אני מקווה) לא חושב שארגון כל שהוא ישלח מתחרה ברמה בינונית (למעט נבחרת ישראל בכדורגל 😉) כדי להתחרות בחו"ל.

לצפות שמתחרים צריכים להיות ברמה של חו"ל, בתחילת דרכם, זה מוגזם. המציאות מראה שהציפיה הזו די נפוצה.

ולמשהו שהוא אולי אוף-טופיק: אל תשכח שתחום פיתוח הגוף כנראה מייצג את כל מה שהוא לא קשור לאופנה הנוכחית בתחום תוכניות האימונים ומטרות האימונים. אם זה לא קושר לאופנה, אז כנראה שאפשר לצחוק על זה 😉

האייקון הקורץ הזה הוא הכי מעצבן מכולם לטעמי (יעני, עכשיו כשקרצתי בטוח שתבין...).
ורציתי לשאול, מאיפה לך מהי האופנה הנוכחית בתחום תוכניות ומטרות האימונים? 😉

• פותח/ת השרשור
האייקון הקורץ הזה הוא הכי מעצבן מכולם לטעמי (יעני, עכשיו כשקרצתי בטוח שתבין...).
ורציתי לשאול, מאיפה לך מהי האופנה הנוכחית בתחום תוכניות ומטרות האימונים? 😉

אני מתייחס אל מה שקורה באתר, לא בעולם. לא אוכל לומר לך מה קורה בתחום ברמה העולמית.

אני מתייחס אל מה שקורה באתר, לא בעולם. לא אוכל לומר לך מה קורה בתחום ברמה העולמית.

כמו שכתב פעם מישהו מאוד חכם: "לא בטוח שהלך הרוחות באתר הזה משקף אפילו את הלך הרוחות באתר הזה"
😃

• פותח/ת השרשור
כמו שכתב פעם מישהו מאוד חכם: "לא בטוח שהלך הרוחות באתר הזה משקף אפילו את הלך הרוחות באתר הזה"
😃

😃
נראה לי שאותו חכם צרך יותר מידי חומר משכר שהוא...

אולי בשביל אנשים שבאים מתחום פיתוח הגוף, עקרונות אימון אמיתיים נראים להם כאופנה. חבל שהם לא מודעים לזה שהם קיימים עשרות שנים ושפיתוח גוף מפגר מאחור בקטע הזה ברמות לא הגיוניות.

אגב, כל הסמיילים האלה גורמים לי לרצות לצבוע את הבית בוורוד. או להקיא.

אולי בשביל אנשים שבאים מתחום פיתוח הגוף, עקרונות אימון אמיתיים נראים להם כאופנה. חבל שהם לא מודעים לזה שהם קיימים עשרות שנים ושפיתוח גוף מפגר מאחור בקטע הזה ברמות לא הגיוניות.

אגב, כל הסמיילים האלה גורמים לי לרצות לצבוע את הבית בוורוד. או להקיא.

הוא לא מבין שאת "האופנה" שיש עכשיו בפורומים בארץ אנשים מכאן התחילו לדחוף .
פיתוח גוף מפגר באופן כללי, אבל מה אתה יכול לצפות מאנשים שחושבים שלרקוד בחוטיני על במה זה ספורט .

וואי..אני בד"כ לא מגיב בכאלה נושאים...
וכן,אני יודע,שהפורום נוטה בצורה מובהקת לתחום ה-WL/PL

אבל זה כבר מוגזם,התגובות שלכם מגוחכות,אני לא מבין איך אף אחד לא מגיב להן!
"אבל מה אתה יכול לצפות מאנשים שחושבים שלרקוד בחוטיני על במה זה ספורט"
"שותף לאימוונים זה חשוב מאוד ב-BB אני מניח שקשה להזריק לעצמך"
הנושא המרכזי הוא שרוב ה-BB לא יודעים להתאמן ומה שחשוב בחיים שלהם זה הרוקח שלהם ולא שותף אימונים"

מה נסגר אתכם?
אתם אוהבים פאוור ליפטינג,מעולה, תהנו...
החבר'ה כאן מאוד אינטיליגנטים אבל הסרקסטיות וצרות העין לא מוסיפה לכם נק' זכות.
תלמדו להעריך תחומים מקבילים אליכם,כשם שאתם רוצים לקבל הערכה כאשר אתם יורקים דם במשך חודשים ל-Total יותר גבוה.ככה תעריכו מתאמן שמשנה את כל אורח חייו למשך שנים על מנת להגיע להרכב גוף טוב יותר,לפרופורציות,אסתטיקה וכו'....

עם כאלה תגובות...
עוד מעט תחוקקו חוקים שיש חדרי כושר שאסור להתאמן שם תוכניות של abc אלא רק ss ביל סטאר או westside
או אולי תקבעו שרמת ה-iq של אנשים העוסקים בפיתוח גוף נמוכה מהממוצע.

אני מאוד מעריך פאוורליפטינג או הרמת משקולות כשם שאני מעריך כל ספורט אחר למרות שהאהבה שלי היא bb (חובבני כמובן).
ובטח תתפלא דאוס שאני לא אוהב לרקוד עם חוטיני על במות,
וסת'-מאוד חשוב לי שותף אימונים איכותי....כי כמה שזה ישמע לך לא הגיוני,אני מתאמן לא פחות חזק ממך(היית מאמין?!?!ואני בכלל עוסק בפיתוח גוף..)

לפיתוח גוף יש צדדים לא יפים כשם שיש לפאווקליפטינג או תחומי ספורט אחרים.
גם אני כשאני רואה פאוורליפטר שעולה לבמה עם 40% שומן,מפוצץ בחומרים(עוד הפתעה,גם פאוורליפטרים עושים סייקלים:Oאני ממשיך את קו הציניות שלכם...)
בלי שום כושר אירובי וסכנה ממשית לקבל אירוע לב באמצע הביצוע אני נגעל כספורטאי...
וכן,גם אני לא מבין ומתעצבן על bb שלא יודעים להתאמן וקופצים לחומרים לאחר מס' חודשי אימון...

אבל בניגוד אליכם,אני מעריך תחומים שלא נוגעים אליי ישירות,
לפיתוח גוף יש גם המון צדדים יפים שאותם משום מה אתם דואגים תמיד לשכוח.
אני רואה בתחום אומנות,היכולת להעביר את הגוף שלך טרנספורמציה מוחלטת,להגיע לפרופורציות מושלמות ואסתטיקה הם לא דברים שמה בכך.
ניתן לדבר על יוון העתיקה שראתה בגוף האדם יצירת אומנות-ואז אולי התחום לא יראה כ"כ שטחי?!
ניתן לדבר,על חשיבות פרופורציות הגוף כתפיסה שלנו לאידיאל היופי,בריאות, כח ,משיכה למין השני וכו'...

בקיצור,לא בא לי לרשום עוד,אני כבר סתם חופר.....
ואני גם בטוח שהבנתם כבר הרבה לפני את כוונתי...

יש כאן חבר'ה ממש ברמה ואני מכיר את המנהלים כאן אישית, ובתור אחד שהיה מאוד פעיל בפורומים בעבר אני חייב לציין שהפורום כאן הוא המקצועי ביותר בארץ
רק תעשו טובה תשנו קצת גישה לא להיות כ"כ מקובעים,תלמדו להעריך גם אנשים שמטרתם(ועקב כך גם דרכם..) מעט שונה משלכם!

שיהיה שבת שלום:)

.......

נערך לאחרונה:
כל שותפי האימונים שלי פרשו...אחד נעלם לגמרי ניתק קשר והפסיק להתאמן
שני כיסחתי במכות והוא הפסיק גם להתאמן
והשלישי חזר בתשובה וחתך מהחדר כושר לגמרי
שאני מתאמן לבד יש לי את כל השקט שבעולם ואני מרוכז באימון בלי חרטות ובלי סטיות:)
ואם אני צריך "תמיכה" אני בד"כ הולך לקרוא בכוונה לאיזו מדריכה כוסית בגו אקטיב :victory:סתם בישביל שתעמוד מאחורי.
בכל אופן מסכים אם רוב מה שGYM WORKER כתב..למרות שסה"כ לצערי...רוב הBB לא יודעים להתאמן וזה מה שנותן את השקפת העין הרעה של אותם אנשים (בניהם אני) שטכניקה באה לפני הכל על אותם מפתחי גוף שרואים על השער של פלקס או MD.לדעתי חלק גדול מאותם מתחרים שמצלמים אותם בFLEX או בMD עושים את זה בכוונה בישביל להרשים את כל הספגטיים הקטנים בבית שרואים מישהו כמו הפואד אבייאד הזה עושה שמיניות בלג פרס אם חצי טון :( שזה מעצבן לראות..כי סה"כ מצפים מאנשים מקצוענים אם כרטיס פרו שיתנו דוגמא טובה לכל הליצנים בחדר כושר ולשגיא גרשגורן וחבל.
יש מלא מפתחי גוף שעובדים יפה ונקי חבל שהם פחות מוכרים אבל המוכר שבניהם זה FRANK MCGRAFT.
בודיבילדינג זה אולי לא ספורט..אבל בניגוד לדוגמניות שיושבות במספרה ועל הזין של הסוכן שלהם כל היום מפתחי גוף נימצאים בחד"כ אבל הקריטריונים בתחרות BB לסיכום הם אסתתיקה,יבוש,חיטוב,פרופורציות ומסה,לא מענין את השופטים כמה כל אחד משך או חתר או דחק לסיכום זאת תחרות יופי בסופו של יום אבל עדין..לא צריך לזלזל במי שקורע את התחת בישביל תוצאות לא אמרתי חייב להעריך אבל גם הזילזול הוא מיותר.

נערך לאחרונה:
וואי..אני בד"כ לא מגיב בכאלה נושאים...
וכן,אני יודע,שהפורום נוטה בצורה מובהקת לתחום ה-WL/PL

אבל זה כבר מוגזם,התגובות שלכם מגוחכות,אני לא מבין איך אף אחד לא מגיב להן!
"אבל מה אתה יכול לצפות מאנשים שחושבים שלרקוד בחוטיני על במה זה ספורט"
"שותף לאימוונים זה חשוב מאוד ב-BB אני מניח שקשה להזריק לעצמך"
הנושא המרכזי הוא שרוב ה-BB לא יודעים להתאמן ומה שחשוב בחיים שלהם זה הרוקח שלהם ולא שותף אימונים"

מה נסגר אתכם?
אתם אוהבים פאוור ליפטינג,מעולה, תהנו...
החבר'ה כאן מאוד אינטיליגנטים אבל הסרקסטיות וצרות העין לא מוסיפה לכם נק' זכות.
תלמדו להעריך תחומים מקבילים אליכם,כשם שאתם רוצים לקבל הערכה כאשר אתם יורקים דם במשך חודשים ל-Total יותר גבוה.ככה תעריכו מתאמן שמשנה את כל אורח חייו למשך שנים על מנת להגיע להרכב גוף טוב יותר,לפרופורציות,אסתטיקה וכו'....

שיהיה לו לבריאות. אני מעריך אותו על ההשקעה אבל זה לא הופך אותו לספורטאי.

עם כאלה תגובות...
עוד מעט תחוקקו חוקים שיש חדרי כושר שאסור להתאמן שם תוכניות של abc אלא רק ss ביל סטאר או westside
או אולי תקבעו שרמת ה-iq של אנשים העוסקים בפיתוח גוף נמוכה מהממוצע.
מה זה קשור? סתם תקעת את זה כאן בלי שום קשר לעולם.

אני מאוד מעריך פאוורליפטינג או הרמת משקולות כשם שאני מעריך כל ספורט אחר למרות שהאהבה שלי היא bb (חובבני כמובן).
ובטח תתפלא דאוס שאני לא אוהב לרקוד עם חוטיני על במות,
וסת'-מאוד חשוב לי שותף אימונים איכותי....כי כמה שזה ישמע לך לא הגיוני,אני מתאמן לא פחות חזק ממך(היית מאמין?!?!ואני בכלל עוסק בפיתוח גוף..)
אם אתה לא מתחרה, אתה לא BB. אתה רק בחור שמתאמן בחדר כושר ורוצה להיות יותר גדול ויותר חזק ועושה את זה בצורה לא אפקטיבית. דרך אגב, זה שיש לך שותף לאימונים לא מצביע על כמה חזק אתה מתאמן.

לפיתוח גוף יש צדדים לא יפים כשם שיש לפאווקליפטינג או תחומי ספורט אחרים.
גם אני כשאני רואה פאוורליפטר שעולה לבמה עם 40% שומן,מפוצץ בחומרים(עוד הפתעה,גם פאוורליפטרים עושים סייקלים:Oאני ממשיך את קו הציניות שלכם...)
בלי שום כושר אירובי וסכנה ממשית לקבל אירוע לב באמצע הביצוע אני נגעל כספורטאי...
וכן,גם אני לא מבין ומתעצבן על bb שלא יודעים להתאמן וקופצים לחומרים לאחר מס' חודשי אימון...
אני מבין שחינכו אותך שאירובי = בריאות, ומי שלא עושה את זה כנראה ימות מהתקף לב, ואם כבר מדברים על צרות אופקים, תדע לחשוב קצת לבד. כמה מרימי משקולות או פאוורליפטרים שאתה מכיר קיבלו אירוע לב? אתה באמת חושב שיש קשר כזה חזק בין יכולת אירובית לבין אירועי לב? אולי כדאי לחפש קצת מידע בנושא לפני שאתה פולט שטויות.

אבל בניגוד אליכם,אני מעריך תחומים שלא נוגעים אליי ישירות,
לפיתוח גוף יש גם המון צדדים יפים שאותם משום מה אתם דואגים תמיד לשכוח.
אני רואה בתחום אומנות,היכולת להעביר את הגוף שלך טרנספורמציה מוחלטת,להגיע לפרופורציות מושלמות ואסתטיקה הם לא דברים שמה בכך.
ניתן לדבר על יוון העתיקה שראתה בגוף האדם יצירת אומנות-ואז אולי התחום לא יראה כ"כ שטחי?!
ניתן לדבר,על חשיבות פרופורציות הגוף כתפיסה שלנו לאידיאל היופי,בריאות, כח ,משיכה למין השני וכו'...

בקיצור,לא בא לי לרשום עוד,אני כבר סתם חופר.....
ואני גם בטוח שהבנתם כבר הרבה לפני את כוונתי...

יש כאן חבר'ה ממש ברמה ואני מכיר את המנהלים כאן אישית, ובתור אחד שהיה מאוד פעיל בפורומים בעבר אני חייב לציין שהפורום כאן הוא המקצועי ביותר בארץ
רק תעשו טובה תשנו קצת גישה לא להיות כ"כ מקובעים,תלמדו להעריך גם אנשים שמטרתם(ועקב כך גם דרכם..) מעט שונה משלכם!

שיהיה שבת שלום:)
אנחנו גם מעריכים תחומים שלא נוגעים אלינו. זה לא הופך אותם לספורט. תתמודדו עם העובדות.

שיהיה לו לבריאות. אני מעריך אותו על ההשקעה אבל זה לא הופך אותו לספורטאי.

מה זה קשור? סתם תקעת את זה כאן בלי שום קשר לעולם.

אם אתה לא מתחרה, אתה לא BB. אתה רק בחור שמתאמן בחדר כושר ורוצה להיות יותר גדול ויותר חזק ועושה את זה בצורה לא אפקטיבית. דרך אגב, זה שיש לך שותף לאימונים לא מצביע על כמה חזק אתה מתאמן.

אני מבין שחינכו אותך שאירובי = בריאות, ומי שלא עושה את זה כנראה ימות מהתקף לב, ואם כבר מדברים על צרות אופקים, תדע לחשוב קצת לבד. כמה מרימי משקולות או פאוורליפטרים שאתה מכיר קיבלו אירוע לב? אתה באמת חושב שיש קשר כזה חזק בין יכולת אירובית לבין אירועי לב? אולי כדאי לחפש קצת מידע בנושא לפני שאתה פולט שטויות.

אנחנו גם מעריכים תחומים שלא נוגעים אלינו. זה לא הופך אותם לספורט. תתמודדו עם העובדות.

coldfire
מי אתה שתקבע אם אני מתאמן בצורה אפקטיבית,אתה ראית אותי?אתה יודע מה הכושר שלי?הכח שלי?אתה יודע איך אני מתאמן באיזה תוכניות?אתה יודע מה המטרות שלי?אתה יודע אם אני מגיע אליהן?

bb" הוא רק מי שמתחרה" על סמך מה אתה קובע אקסיומות?על פי דעתך?זו פשוט שטות מוחלטת...
אני חייב להיות על במה עם חוטיני בשביל להקרא מפתח גוף?!מה דעתך על אדם ששוקל 100+ עם אחוז שומן חד ספרתי ומחליט על דעת עצמו לא להתחרות.האם הוא לא מפתח גוף?האם זה לא פיתוח גוף לשמו?(הרכב גוף אופטימלי עם מסה הרבה יותר גבוהה מהאדם הממוצע).
לא כל מי שעוסק בפיתוח גוף רואה בעלייה לבמה מטרה נעלה,אני אישית יכול להעיד על עצמי שהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לעלות על במה.

אתה מדבר איתי על צרות אופקים?!
תראה עם כמה התניות אתה מגיע לדיון איתי,
"אני מבין שחינכו אותך.."
"תדע לחשוב לבד..."
אתה לא מכיר אותי בכלל ותאמין לי שעברתי לא פחות ממך בתחום...(נכון,כבר אין לי סבלנות,חשק וזמן לקרוא כל מילה שריפוטו אומר ולהגיד אחריה "אמן"...כבר עברתי את התקופות האלה,אני מאמין שגם לך זה יעבור מתישהו..).

וכן,אני רואה באדם שנמצא ב-40% שומן ,עם השמנה ביטנית וכמעט ללא שום כושר אירובי(שנינו יודעים על היפרטרופיה חיצונית/פנימית של הלב והשפעתה) כאדם שנמצא בקבוצת סיכון יותר גבוהה מאדם בעל כושר אירובי טוב והרכב גוף טוב יותר.
אל תגיד לי שזה נשמע לך לא הגיוני....

לא "תקעתי" (בשפתך..) שום דבר לא קשור בתגובה ולא ביקשתי הכרה בבאדיבילדינג כספורט.
רק אמרתי לאור התגובות כאן שאתם קצת מגזימים גם אם אתם לא שמים לב...
אתם נגד פיתוח גוף,אני מכבד את זה.באותו מטבע,תלמדו לכבד אחרים...

ואם גם עם התגובה הזו אתה לא מסכים,
ממש לא מעניין אותי...

coldfire
מי אתה שתקבע אם אני מתאמן בצורה אפקטיבית,אתה ראית אותי?אתה יודע מה הכושר שלי?הכח שלי?אתה יודע איך אני מתאמן באיזה תוכניות?אתה יודע מה המטרות שלי?אתה יודע אם אני מגיע אליהן?

bb" הוא רק מי שמתחרה" על סמך מה אתה קובע אקסיומות?על פי דעתך?זו פשוט שטות מוחלטת...
אני חייב להיות על במה עם חוטיני בשביל להקרא מפתח גוף?!מה דעתך על אדם ששוקל 100+ עם אחוז שומן חד ספרתי ומחליט על דעת עצמו לא להתחרות.האם הוא לא מפתח גוף?האם זה לא פיתוח גוף לשמו?(הרכב גוף אופטימלי עם מסה הרבה יותר גבוהה מהאדם הממוצע).
לא כל מי שעוסק בפיתוח גוף רואה בעלייה לבמה מטרה נעלה,אני אישית יכול להעיד על עצמי שהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לעלות על במה.

"אני מבין שחינכו אותך.."
"תדע לחשוב לבד..."
אתה לא מכיר אותי בכלל ותאמין לי שעברתי לא פחות ממך בתחום...(נכון,כבר אין לי סבלנות,חשק וזמן לקרוא כל מילה שריפוטו אומר ולהגיד אחריה "אמן"...כבר עברתי את התקופות האלה,אני מאמין שגם לך זה יעבור מתישהו..).

וכן,אני רואה באדם שנמצא ב-40% שומן ,עם השמנה ביטנית וכמעט ללא שום כושר אירובי(שנינו יודעים על היפרטרופיה חיצונית/פנימית של הלב והשפעתה) כאדם שנמצא בקבוצת סיכון יותר גבוהה מאדם בעל כושר אירובי טוב והרכב גוף טוב יותר.

לא "תקעתי" (בשפתך..) שום דבר לא קשור בתגובה ולא ביקשתי הכרה בבאדיבילדינג כספורט.

ממש לא מעניין אותי...

מחזק את gym_worker לאורך כל הדרך.
קולד, תלמד להיות יותר סבלני ולא דורסני כלפי השונה ממך.
רוב החבר'ה כאן שהפכו לאוהדים נלהבים של ה-PL/WL הם אותם חבר'ה שניסו בעבר לחיות באורח חיים של BB וכשלו בכך שהיה להם קשה ו/או לא התאים לאורח החיים שלהם ואני מכיר מכאן כאלה.

אישית לפי דעתי כמו כל דבר בחיים צריך גיוון ולא צריך להיות קיצוני. אפשר לשלב אורח חיים ואימונים שמותאם ומשלב גם את תחום ה-PL וגם את תחום ה-BB זה לא בחירה של חיים או מוות.

בנוגע לשטות שדיברת על האירובי ועל מחלות הלב זה ידוע שבנאדם שסובל מהשמנה ולא מבצע שום פעילות שתומכת בלב ובריאה מעלה את הסיכון שלו ללקות במחלות לב.

יש פה צחקוק על מתחרי BB שלא מגיע להם כי לרקוד עם ביקיני על במה עם מסת שריר מכובדת ואחוז שומן נמוך הרבה יותר גאווה מאשר להתחרות מיוזע, שמן עם 50% שומן.

coldfire

"אני מבין שחינכו אותך.."
"תדע לחשוב לבד..."

ממש לא מעניין אותי...

אתה צודק לטעמי חביבי, כמעט בכל מילה. גם פה וגם במה שרשמת בהודעה הקודמת.

יחד עם זה, הסיכוי שתקבל הינהון (אפילו קטן) מרוב האנשים כאן הוא נמוך מאוד,
וזה בסדר.

במה מתבטא היותך BB אם אתה לא מתחרה ?
ואם אתה מגדיר את עצמך BB ללא השתתפות בתחרות יוצא מכאן שBB הוא לא ספורט

כי אתה לא מתחרה ומגדיר את עצמך BB

במה מתבטא היותך BB אם אתה לא מתחרה ?
ואם אתה מגדיר את עצמך BB ללא השתתפות בתחרות יוצא מכאן שBB הוא לא ספורט

כי אתה לא מתחרה ומגדיר את עצמך BB

בחייאת מווו,
הדברים שכתבת כאן נעים על הגבול שבין מוזרים ובין פשוט מטופשים.
אתה לא מצליח לחשוב (לבד) על שום ענף בו מישהו מתאמן/עוסק אבל ללא שהוא יתחרה בתחרות
רשמית?
ואם תצליח, להגדרתך, להוכיח ש BB אינו ספורט "רגיל", מה בדיוק יוצא לך מזה?

Back
למעלה תחתית