הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משמר שריר

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
איך חומר יכול לשמר שריר, מה הוא בעצם עושה?

ניקח דוגמא קלן
איך הוא משמר שריר ולא אנאבולי?
אם מגביר סינטזת חלבון אזי אנאבולי במידה מסויימת.. או שזה לא נכון ואו לא הדרך ויש עוד דרך שעלי ללמוד?

פה עולה לי עוד שאלה,
למה אנשים לא לוקחים קלן במסה? (או שכן ואני לא מודע?)

אני מתאר אולי בגלל שהוא מצמצם מאגרי גליקוגן ועושה יותר נזק מתועלת במסה?

(אני לא שואל כדי להשתמש במסה.. לידע כללי זה מאוד מעניין, אותי לפחות..)

נערך לאחרונה:
תנסה ותודיע לי מסקנות
אפתח לוג אם זה ייצא לפועל. קצת מפחיד, אבל אני תקוע בחיטוב יותר מדי זמן. הייתי יכול כבר להריץ טי3 על 100 מק"ג, לאבד שריר ולהוסיף אותו חזרה במסה.
פשוט אי אפשר להתחטב בצבא הזה...
האמת אני גם רוצה לנסות טי3 כדי לדעת מה עובד הכי טוב.
קלן, אפדרין ניסיתי, עכשיו יוהימבין ואלפא יוהימבין. DNP בצבא בעייתי. טי3 הכי הגיוני בשבילי. מה גם שאני מאמין שנתקעתי בגלל שדפקתי את המטבוליזם שלי איכשהו ואני לא מצליח לשפר אותו. גם קלן ואפדרין לא עושים כמעט כלום. רק טי3 יכול לשנות את זה.

אפתח לוג אם זה ייצא לפועל. קצת מפחיד, אבל אני תקוע בחיטוב יותר מדי זמן. הייתי יכול כבר להריץ טי3 על 100 מק"ג, לאבד שריר ולהוסיף אותו חזרה במסה.
פשוט אי אפשר להתחטב בצבא הזה...
האמת אני גם רוצה לנסות טי3 כדי לדעת מה עובד הכי טוב.
קלן, אפדרין ניסיתי, עכשיו יוהימבין ואלפא יוהימבין. DNP בצבא בעייתי. טי3 הכי הגיוני בשבילי. מה גם שאני מאמין שנתקעתי בגלל שדפקתי את המטבוליזם שלי איכשהו ואני לא מצליח לשפר אותו. גם קלן ואפדרין לא עושים כמעט כלום. רק טי3 יכול לשנות את זה.
טסטוסטרון שמעתי מעלה tsh תנסה ותעשה אחרי הסייקל בדיקות לבלוטת התריס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית