דיון קריאטין, העמסה או צריכה יומית?

מודי

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
הרבה אנשים אומרים לי שיותר אפקטיבי לעשות העמסה של קריאטין חודש שזה בעצם משהו כמו 20גרם בשבוע הראשון
10גרם בשני
ו-5 גרם בשבועיים האחרונים.
יש הבדל בין זה לבין צריכה רגילה יום יומית של 5גרם?
אם אני צורך רק 5גרם ביום, אני צריך לעשות הפסקה של חודש? כמו בהעמסה?

הרבה אנשים אומרים לי שיותר אפקטיבי לעשות העמסה של קריאטין חודש שזה בעצם משהו כמו 20גרם בשבוע הראשון
10גרם בשני
ו-5 גרם בשבועיים האחרונים.
יש הבדל בין זה לבין צריכה רגילה יום יומית של 5גרם?
אם אני צורך רק 5גרם ביום, אני צריך לעשות הפסקה של חודש? כמו בהעמסה?
עדיף לבצע העמסה של 20 גרם ביום למשך חמישה ימים ולאחר מכן 5 גרם ביום למשך שישה שבועות. לאחר מכן הפסקה של שישה שבועות וחוזר הכל מהתחלה.

עדיף לבצע העמסה של 20 גרם ביום למשך חמישה ימים ולאחר מכן 5 גרם ביום למשך שישה שבועות. לאחר מכן הפסקה של שישה שבועות וחוזר הכל מהתחלה.
ועל סמך מה אתה אומר את הדברים הרלה אחרי כל הדברים שנאמרו מעלייך?

אין צורך.
כפי שאמרו, תחזוקה יומית של 5 גרם תעשה את העבודה.

מסכים עם כל מה שנאמר לך, אדם שאוכל בשר/עוף באופן יומי, מקבל כמה גרמים ביום של קריאטין, תוספת של 5 גרם ביום לא מצריכה הפסקה

אדם שאוכל בשר/עוף באופן יומי, מקבל כמה גרמים ביום של קריאטין
זה נכון אבל הכמות באוכל די קטנה יחסית לאותם 5 גרם עליהם אנחנו מדברים כאן, מה עוד שחלק מהקריאטין מתפרק בחימום, כך שרק אוכלי סושי או סטייק טרטר סופגים את כל מה שנמצא באוכל שלהם. בכל אופן, זאת עוד סיבה לא לשרוף את הסטייקים יותר מדי.

יש לך מקור מידע לשלוח לי על זה?
הצץ במצורף. חומציות וחום מזרזים את הפירוק (אם כי אני מודה שאינני יודע את גודל האפקט עבור טמפ. גבוהה מאד לזמן קצר יחסית).

קבצים מצורפים

• Creatine.pdf
    KB 133.5 · צפיות: 903
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית