הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין למה החיטוב לא עובד

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
אני עושה כרגע חיטוב כבר 3 שבועות בהם אני עוקב בידיוק אחרי מה שאני אוכל בעזרת myfitnesspal שלפיו אני צריך לאכול 1200 קלוריות ביום.
הגובה שלי הוא 168 ואני שוקל כרגע 57.2, המטרה שלי זה לרדת ל54 ולהיות על אחוז שומן נמוך ומשם מסה ארוכה מאד, אני עושה את החיטוב בשביל שלא להגיע לאחוזים גבוהים מידי במסה ובנוסף כדי באמת לראות את השינויים של המסה.

בינתיים ב3 שבועות האלה ירדתי בידיוק קילו, שבשביל 3 שבועות הייתי אומר שזה מעט מידי.

ברוא לי שהתשובה ההגיונית היא ״תאכל פחות ותפחית בקלוריות״ אבל הבעיה היא שאני כבר על 1200 קלוריות וציפיתי לירידה ממש מהירה, ולרדת ל1000 קלוריות נשמע לי מופרך.

רק לידע כללי,
1. מותרת סטייה של 20% ביחס למה שמוצהר על האריזה.
2. לא משנה כמה אתה פנאט לגבי השקילות, זה אף פעם לא מדויק

רק לידע כללי,
1. מותרת סטייה של 20% ביחס למה שמוצהר על האריזה.
2. לא משנה כמה אתה פנאט לגבי השקילות, זה אף פעם לא מדויק
תמיד שמח להעשיר את הידע אפילו אם זה כפול

נערך לאחרונה:
מה אתה אוכל ב1200 קל' האלה? וכמה זמן אתה אוכל 1200?
יש מצב אתה אוכל הרבה פחמימות ולא רואה שינוי בגלל שיש נוזלים
ואתה יכול להגביר אירובי לא בהכרח לרדת ל1000

• פותח/ת השרשור
רק שתדע, המחשבונים האלה לא מדוייקים ב 100%
תעלה את התפריט שלך

מה אתה אוכל ב1200 קל' האלה? וכמה זמן אתה אוכל 1200?
יש מצב אתה אוכל הרבה פחמימות ולא רואה שינוי בגלל שיש נוזלים
ואתה יכול להגביר אירובי לא בהכרח לרדת ל1000

הנה היומן שמתעד את מה שאני אוכל, אפשר ללכת אחורה וקדימה ולראות בידיוק מה אכלתי בכל יום ב25 יום האחרונים
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/Tom1595

הנה היומן שמתעד את מה שאני אוכל, אפשר ללכת אחורה וקדימה ולראות בידיוק מה אכלתי בכל יום ב25 יום האחרונים
לא עברתי על כל הימים, אבל נראה לי שאתה אוכל מעט מדי.
כמות הקלוריות של המחשבון ׳נדיבה׳ ואתה כולל דברים שלא ממש סופרים.
תנסה לעקוב אחרי התפריט חיטוב באתר ל 60 קילו (תפריט נשים)
חשוב לעשות העמסה אחת לשבוע

הערה קטנה, רישום פרטני שכזה הוא לא הרגל בריא.

• פותח/ת השרשור

אני בצבא והרבה פעמים אין לי מה לעשות אז ככה אני מעביר את הזמן....
למה אתה חושב שהתפריט ההוא יעבוד יותר טוב משלי? אם אני אוכל 1200 קלוריות ביום ולא יורד כמו שצריך לאכול יותר מכך יגרום לירידה עוד יותר קטנה.
עכשיו הסתכלתי על התפריט הזה וקודם כל אני לא בעד תפריטים מוכנים כאלו כי אי אפשר באמת לאכול בידיוק מה שכתוב במיוחד בצבא...וגם התפריט שלי מכיל הרבה יותר חלבון ופחות פחמימה.

נערך לאחרונה:
אפילו אם זה כפול
אבל פעמיים סטיה של 20% זה כבר עלול להגיע ל 40% ולדפוק לגמרי את כל החישוב.
לאכול יותר מכך יגרום לירידה עוד יותר קטנה
הרעיון שמסתתר מאחרי ההצעה שלו הוא שהגוף שלך כנראה נכנס למגננה ונאחז בכל קלוריה כאילו אתה בעיצומו של רעב נוראי. יציאה לנייטרלי או אולי העמסה תקופתית נועדו לשכנע את הגוף שלך שהמצב אינו נורא ושהוא יכול להרשות לעצמו לשרוף קצת יותר קלוריות לצרכי תחזוקה שוטפת. זה עשוי להעלות את ה RMR שלך.

• פותח/ת השרשור

אבל פעמיים סטיה של 20% זה כבר עלול להגיע ל 40% ולדפוק לגמרי את כל החישוב.

הרעיון שמסתתר מאחרי ההצעה שלו הוא שהגוף שלך כנראה נכנס למגננה ונאחז בכל קלוריה כאילו אתה בעיצומו של רעב נוראי. יציאה לנייטרלי או אולי העמסה תקופתית נועדו לשכנע את הגוף שלך שהמצב אינו נורא ושהוא יכול להרשות לעצמו לשרוף קצת יותר קלוריות לצרכי תחזוקה שוטפת. זה עשוי להעלות את ה RMR שלך.
בסוף החלטתי ללכת על מסה, מוסיף 100 קלוריות כל יום עד ל2200 ונראה איך זה הולך משם.

רק בכוכב שבו מתקיים התנאי הזה:
211333107_67547.gif
להזכיר לך את המאמר של ה Anabolic diet ?

אני ההייתי משנה את זה ל120 גרם חלבון פחמימה 80-100 גרם ושומן 40-50
להשתדל שהשומן יגיע משומן רווי (קוקוס למשל)
לדעתי בשלב הזה עם המשקל שלך אתה אוכל 150 גרם פחמימה שזה הרבה
לדעתי תעשה דיאטה דלת פחמימות יש אנשים שזה הדבר היחד שמשפיע עליהם
אני למשל יורדת במשקל רק על 30-50 גרם פחמימה ביום
בנוגע לקל' פשוט תעשה איזה 30 אינטרוולים בשבוע עם עוד שעה אירובי ותמשיך עם האימוני כוח
אל תרד בקל' תשרוף אותם באינטרוולים
אם אתה אוכל פחמימות רק בערב
והעמסה שבועית אחרי אימון כוח במטרה להעלות אינסולין אחרי האימון

המסת שריר שלך מאוד נמוכה ובגלל זה הגוף נראה ככה . אתה רזה ואם תמשיך לרדת אתה תיהיה כמו מקל .
עזוב תחיטוב ואת האחוזי שומן זה לא בשבילך עכשיו . תתחיל לאכול ולגדול ! מזה 1200 קלוריות בחורות לא אוכלות ככה !

ראיתי את השבוע האחרון, יש יום אחד של 1200 קלוריות, אחד של 1000, כמה ימים 1500 ויום של 1700, זה ממש לא 1200 ביום. דבר שני בחלק מהימים אין לך מספיק חלבון ושומן ויותר מדי פחמימה. צריך לשים לב לא רק לכמות קלוריות אלא לערכים של חלבון, שומן ופחמימה.
אה טוב קראתי שאתה מתחיל מסה. רק תזכור גם במסה לשמור על ערכים של חלבון שומן ופחמימה ולא רק להסתכל על הסה"כ הקלורי

• פותח/ת השרשור
ראיתי את השבוע האחרון, יש יום אחד של 1200 קלוריות, אחד של 1000, כמה ימים 1500 ויום של 1700, זה ממש לא 1200 ביום. דבר שני בחלק מהימים אין לך מספיק חלבון ושומן ויותר מדי פחמימה. צריך לשים לב לא רק לכמות קלוריות אלא לערכים של חלבון, שומן ופחמימה.
אה טוב קראתי שאתה מתחיל מסה. רק תזכור גם במסה לשמור על ערכים של חלבון שומן ופחמימה ולא רק להסתכל על הסה"כ הקלורי
היה איזה יום יומיים בלי חלבון וחוץ מזה אני לפעמים גם מגיע ל160 חלבון ויותר, אל תשכח גם שאני בצבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית