הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט וכאבי ביצים

ErezAlon

משתמש מתחיל
93
21
נק' מוניטין:
21
93
21
בשניים שלושה אימונים האחרונים החלו לי כאבי בביצה אחת (השמאלית) תוך כדי הסקוואט וזה ממשיך גם קצת אחרי. אני מתאמן מתחיל ומעלה כל אימון 2.5-5 קילו בסקוואט (פעמים בשבוע, AB). אימון שעבר הגעתי ל90 קילו ושמתי לב לכאבים, היום החלטתי להישאר באותו משקל כדי לראות איך הביצה מגיבה וזה לא עזר.
אני יודע שהכי בטוח זה ללכת לרופא, אבל רציתי לשמוע גם דעות ממתאמנים עם נסיון, כי הרופא פשוט יגיד לי להפסיק להתאמן וזה לא מה שאני רוצה. כמובן שאם אין ברירה אז אין ברירה, אבל את הרופא לא באמת מעניין כמה אני רוצה להתאמן, הוא רק רוצה שלא יקרה לי כלום ושאם יקרה אני לא אוכל לבוא בטענות.

תודה מראש 😃

אתה שמן במקרה? אם לא (וגם אם כן), תנסה לעמוד בעמידה רחבה יותר. אם זה לא קשור לרוחב עמידה אז באמת שאין לי מושג

• פותח/ת השרשור
אתה שמן במקרה? אם לא (וגם אם כן), תנסה לעמוד בעמידה רחבה יותר. אם זה לא קשור לרוחב עמידה אז באמת שאין לי מושג
לא ממש שמן (83 קילו על 1.79 דיי שרירי ומלא נוזלים), ומשתמש בעמידה דיי רחבה. לצערי לא צילמתי לפני שהתחילו הכאבים. תודה בכל מקרה

זה קורה לפעמים. תופעה מוכרת. במידה והכאבים לא מאוד חריפים, תן לזה עוד שבוע, תוריד קצת במשקלי העבודה ותראה מה קורה. אם עבר - תתחיל לעלות בהדרגה כמו שעשית עד עכשיו. אם זה מחמיר - לך להבדק.

• פותח/ת השרשור
זה קורה לפעמים. תופעה מוכרת. במידה והכאבים לא מאוד חריפים, תן לזה עוד שבוע, תוריד קצת במשקלי העבודה ותראה מה קורה. אם עבר - תתחיל לעלות בהדרגה כמו שעשית עד עכשיו. אם זה מחמיר - לך להבדק.
הרגעת אותי קצת. זה מה שאעשה

לי האמת לא יצא לשמוע על התופעה הזאת בכלל אבל זה מעניין... ממה זה נובע אתה יודע להגיד?

קרה לי משהו דומה. כאב בצד ימין של המפשעה שמקרין לאזור האשכים. הרופא חשש שמדובר בהרניה אז הפסקתי סקוואטים עד שסיימתי עם הבדיקות-שיצאו שליליות. לא נמצא שום דבר אצל אורולוג, כירורג, וב אולטרסאונד וכולם העריכו שמדובר בדלקת באחד הגידים באזור. מה שאני עושה עכשיו שמקל מאוד על הכאב, זה חימום דינמי ומתיחות קלות לפני הסקוואט. לכריס דאפין יש סרטונים על זה
וגם זה

לעתים אחרי אימון קשה אני מסיים גם בזה http://gmb.io/hip-flexibility/.

דבר נוסף- התקופה שלא התא מנת י בה הייתה מספיק ארוכה כך שמתי שחזרתי התחלתי לעבוד ממוט ריק, וב עליות של 2.5 קילו (במקום 5) כל אימון. בינתיים אני מאוד מודה שעשיתי את זה. ההתקדמות איטית אבל (מרגישה) בטוחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית