הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במשקל/חיטוב

• פותח/ת השרשור MorXP
  • פורסם בתאריך

MorXP

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
הולמס פלייס
אני חיילת, בת 19, בסביבות 25 אחוז שומן, אני רוצה לרדת באחוזי שומן ולהתחטב..
בגלל העובדה שאני בבסיס סגור אין לי יותר מדי יכולות למכון כושר ודברים כאלה, אבל אני משתדלת לעשות מה שאני יכולה..
אני מביאה חבל קפיצה לבסיס, קופצת 1000 פעמים ביום, רצה 2 קילומטר (רק התחלתי), עושה 50 סקוואטים, יש 14 מדרגות ואני עושה 20 חזרות..
אלה דברים שניסיתי לעשות מהראש ואני רוצה לעשות את זה ממש רציני, מה אני יכולה לשנות, להוסיף?

אני חיילת, בת 19, בסביבות 25 אחוז שומן, אני רוצה לרדת באחוזי שומן ולהתחטב..
בגלל העובדה שאני בבסיס סגור אין לי יותר מדי יכולות למכון כושר ודברים כאלה, אבל אני משתדלת לעשות מה שאני יכולה..
אני מביאה חבל קפיצה לבסיס, קופצת 1000 פעמים ביום, רצה 2 קילומטר (רק התחלתי), עושה 50 סקוואטים, יש 14 מדרגות ואני עושה 20 חזרות..
אלה דברים שניסיתי לעשות מהראש ואני רוצה לעשות את זה ממש רציני, מה אני יכולה לשנות, להוסיף?

היי,
ראשית עליך להבין כי התזונה שלך היא 90% מתהליך הירידה במשקל.
לשם כך קראי את המאמר החשוב הבא:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

לאחריו תוכלי לבנות לך תפריט לפי נתונייך בהתאם לחישובים המופיעים במאמר ועל פי צרכייך ומגבלותייך(צבא, לוח זמנים וכדומה)

תוכלי להעלות כאן שאלות לגבי הרכבת התפריט.

• פותח/ת השרשור
היי,
ראשית עליך להבין כי התזונה שלך היא 90% מתהליך הירידה במשקל.
לשם כך קראי את המאמר החשוב הבא:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

לאחריו תוכלי לבנות לך תפריט לפי נתונייך בהתאם לחישובים המופיעים במאמר ועל פי צרכייך ומגבלותייך(צבא, לוח זמנים וכדומה)

תוכלי להעלות כאן שאלות לגבי הרכבת התפריט.
אוקיי, אני צריכה לצרוך 1200 קלוריות ביום
150 גרם פחמימה
117 גרם חלבון
52 גרם שומן

עכשיו השאלה איך אני בונה מזה תפריט, בבוקר בדרך כלל יש גבינה ושוקו או קוראסונים עם שוקולד, בצהריים יש מנה בשרית, שניצל או עוף ואורז, חומוס, סלט, ובערב בדרך כלל יש גבינה ומעדנים...

ואני אשמח לעזרה גם בנושא האימונים
תודה!

אוקיי, אני צריכה לצרוך 1200 קלוריות ביום
150 גרם פחמימה
117 גרם חלבון
52 גרם שומן

עכשיו השאלה איך אני בונה מזה תפריט, בבוקר בדרך כלל יש גבינה ושוקו או קוראסונים עם שוקולד, בצהריים יש מנה בשרית, שניצל או עוף ואורז, חומוס, סלט, ובערב בדרך כלל יש גבינה ומעדנים...

ואני אשמח לעזרה גם בנושא האימונים
תודה!

את משתמשת במחשבון תזונה ומכניסה מה שאת אוכלת פחות או יותר ביום יום, עד שאת מגיעה לערכים שאת צריכה.
כדי להגיע לערכים מתאימים תצטרכי לאכול קצת יותר חלבון(גבינות, בשרים), קצת יותר ירקות ופחות פחמימות(קוראסונים, בורקסים, מעדנים עם הרבה סוכר).
תתחילי להוסיף ולהוריד, זה ייקח קצת זמן, אם תתקעי על 100-150 קלוריות או משהו אחר תרשמי לנו ונעזור לך.

בקשר לאימונים קצת קשה לבנות תוכנית אפקטיבית בלי אמצעים בכלל(אפילו לא משקולות בודדות), את עושה 90% ממה שאת יכולה לעשות, אפשר להוסיף שכיבות שמיכה בשיפוע עליון(רגליים ברצפה, ידיים על ספסל/הגבהה אחרת).
תשתדלי לא להתאמן באינטנסיביות יותר מ4 פעמים בשבוע על אירובי+קפיצות בחבל, ככה מתחילים שברי מאמץ(זה מתחיל מכאבים באזור השוק ברגליים ואם זה נגרר ללא התייחסות הסוף ידוע)

• פותח/ת השרשור
את משתמשת במחשבון תזונה ומכניסה מה שאת אוכלת פחות או יותר ביום יום, עד שאת מגיעה לערכים שאת צריכה.
כדי להגיע לערכים מתאימים תצטרכי לאכול קצת יותר חלבון(גבינות, בשרים), קצת יותר ירקות ופחות פחמימות(קוראסונים, בורקסים, מעדנים עם הרבה סוכר).
תתחילי להוסיף ולהוריד, זה ייקח קצת זמן, אם תתקעי על 100-150 קלוריות או משהו אחר תרשמי לנו ונעזור לך.

בקשר לאימונים קצת קשה לבנות תוכנית אפקטיבית בלי אמצעים בכלל(אפילו לא משקולות בודדות), את עושה 90% ממה שאת יכולה לעשות, אפשר להוסיף שכיבות שמיכה בשיפוע עליון(רגליים ברצפה, ידיים על ספסל/הגבהה אחרת).
תשתדלי לא להתאמן באינטנסיביות יותר מ4 פעמים בשבוע על אירובי+קפיצות בחבל, ככה מתחילים שברי מאמץ(זה מתחיל מכאבים באזור השוק ברגליים ואם זה נגרר ללא התייחסות הסוף ידוע)

הבנתי שיש מכון כושר בבסיס שצמוד אלינו, אם אבדוק את המכשירים וארשום, יש סיכוי שתוכל להיבנות תוכנית שתהיה אפקטיבית יותר?
(דרך אגב שכחתי לציין שאני עושה סטטי של דקה, כל מיני תרגילים לבטן..)
ועם מה שאני עושה כרגע אני יכולה להגיע לתוצאות?

Back
למעלה תחתית