הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני כוח אחרי אימוני לחימה

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שלום חברים, אני מתאמן פעמיים בשבוע MMA ועכשיו מוסיף פעמיים בשבוע ג'יוג'יטסו ברזילאי.
האימונים בMMA הם בערך שעה וחצי-שעה ו45 דק', ובג'יוגיטסו הם בין השעה לשעה וחצי.

אני רוצה להמשיך להתאמן כוח כי אני לא מאמין שאצליח להגיע לגוף יפה בעזרת הנ"ל בלבד, והבעיה היא שאני מסיים לעבוד מאוד סמוך לאימונים,
אז רציתי לדעת אם זה אפשרי להתאמן אימוני כוח יחסית כבדים אחרי אימון MMA/BJJ.

אני מתאמן בעיקר מורכבים, בתוכנית AB.
כרגע אני בתקופת חיטוב ואני לא מעוניין לאבד שריר (אפילו שזה תלוי בתזונה, אני לא מאמין שאפשר להשאיר או לצבור רמת שריר בלי אימוני משקל).

תודה רבה.

לא מומלץ. עדיף שתתאמן בימים הפנויים, 3 פעמים בשבוע. גם אז, תתאמן בחכמה, שזה אומר לא להגזים בנפח כי במילא אתה מתאמן מחוץ למכון בימים האחרים

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ. עדיף שתתאמן בימים הפנויים, 3 פעמים בשבוע. גם אז, תתאמן בחכמה, שזה אומר לא להגזים בנפח כי במילא אתה מתאמן מחוץ למכון בימים האחרים
ואם באמת אין לי אפשרות? בשלושת הימים שנשארים אני עובד ועם החברה שגרה רחוק ממני.

אימונים אחד אחרי השני שחטו אותי,במיוחד בתקופות של תחרויות בג'יוג'יטסו.
לך על FBW עם דגש על תרגילים מורכבים ותתחזק אבל בקצב איטי.
אם האימון של הMMA בערב אז לך בבוקר או בצהריים לאימון בחד"כ ותוודא שתאכל מספיק בין האימונים בשביל לקבל אנרגיה(אל תאכל 3 שעות לפני אימון MMA אם יהיה לך בחילה).
זה אפשרי אבל יהיה לא קל אם תעשה את זה באותו יום את שני האימונים ואתה תהיה הרבה יותר איטי בשני הדברים.

• פותח/ת השרשור
אימונים אחד אחרי השני שחטו אותי,במיוחד בתקופות של תחרויות בג'יוג'יטסו.
לך על FBW עם דגש על תרגילים מורכבים ותתחזק אבל בקצב איטי.
אם האימון של הMMA בערב אז לך בבוקר או בצהריים לאימון בחד"כ ותוודא שתאכל מספיק בין האימונים בשביל לקבל אנרגיה(אל תאכל 3 שעות לפני אימון MMA אם יהיה לך בחילה).
זה אפשרי אבל יהיה לא קל אם תעשה את זה באותו יום את שני האימונים ואתה תהיה הרבה יותר איטי בשני הדברים.
,

אז זהו, שאני עובד א'-ו' מ8:00-18:00, ובימי שבת אני ישן אצל חברה שלי אז אין לי אפשרות להרים משקולות בשבת.. באמת אין פיתרון??

אם אין לך אפשרות לפצל, תבחר: או לעשות משהו קשה, או לא להתחזק. אתה תתקדם יותר לאט בגלל זה, אבל אתה בהחלט תוכל להתקדם. תזונה יכולה לסייע כאן מאוד.
מה משקל הגוף, הגובה והגיל שלך?

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אפשרות לפצל, תבחר: או לעשות משהו קשה, או לא להתחזק. אתה תתקדם יותר לאט בגלל זה, אבל אתה בהחלט תוכל להתקדם. תזונה יכולה לסייע כאן מאוד.
מה משקל הגוף, הגובה והגיל שלך?
אני בוחר לעבוד קשה.

אני שוקל 101, גובה 1.78~, בן 21.
רוב המשקל זה שומן, אין עלי שריר.

אני בוחר לעבוד קשה.

אני שוקל 101, גובה 1.78~, בן 21.
רוב המשקל זה שומן, אין עלי שריר.
תאכל הרבה חלבון ושומן, תוריד מהפחמימה. לפני ובין האימונים תאכל פחמימה זמינה כלשהי. אתה יכול וצריך לרדת באחוז השומן ולהתחזק במקביל. אמליץ גם להעלות סרטוני טכניקה לפורום (ע"פ הוראות הצילום) כדי לקבל פידבק, כי הטכניקה בתרגילים מאוד חשובה.

• פותח/ת השרשור
תאכל הרבה חלבון ושומן, תוריד מהפחמימה. לפני ובין האימונים תאכל פחמימה זמינה כלשהי. אתה יכול וצריך לרדת באחוז השומן ולהתחזק במקביל. אמליץ גם להעלות סרטוני טכניקה לפורום (ע"פ הוראות הצילום) כדי לקבל פידבק, כי הטכניקה בתרגילים מאוד חשובה.
כל מה שאמרת אני יודע, השאלה היא איך לשלב כוח.. זה הקושי שלי כרגע

כל מה שאמרת אני יודע, השאלה היא איך לשלב כוח.. זה הקושי שלי כרגע
פשוט להתאמן בשניהם מהרגע שכבר הסתגלת לאימונים של אומנויות הלחימה. להוסיף למוט פחות משקל כל פעם, ומידי פעם אפילו לא להוסיף בכלל - אבל כמה שפחות.

• פותח/ת השרשור
פשוט להתאמן בשניהם מהרגע שכבר הסתגלת לאימונים של אומנויות הלחימה. להוסיף למוט פחות משקל כל פעם, ומידי פעם אפילו לא להוסיף בכלל - אבל כמה שפחות.
וזה בסדר אחרי אימון MMA/ג'יוגיטסו ללכת להרים משקולות?

למה עצוב? דווקא לגיטימי שמה שיותר יעיל יהיה ה"נורמה".
לא אהבתי מעולם את הג'וג'יטסו הברזילאי.. ואולי זה רק אני.
יצא לי להתאמן בקראטה וגם במואי טאי ואני לא רואה את עצמי מחבק או מנסה להשתחרר מאחיזת רגליים של מישהו בשכיבה.
בכל אופן, הג'וגי'טסו המקורי הרבה יותר מגניב.. והוא שומש ע"י הסמוראים.. רק בגלל זה הייתי לומד את המקורי 😉

לא אהבתי מעולם את הג'וג'יטסו הברזילאי.. ואולי זה רק אני.
יצא לי להתאמן בקראטה וגם במואי טאי ואני לא רואה את עצמי מחבק או מנסה להשתחרר מאחיזת רגליים של מישהו בשכיבה.
בכל אופן, הג'וגי'טסו המקורי הרבה יותר מגניב.. והוא שומש ע"י הסמוראים.. רק בגלל זה הייתי לומד את המקורי 😉
אתה מתבלבל עם נינג'יטסו אם אני זוכר נכון,
ובלי קשר - זה פשוט הרבה יותר יעיל. הקרב הזה הוכרע מזמן, עוד בUFC 1, ואומנות הלחימה הכי יעילה לבדה, היא BJJ. כמובן שBJJ + מוי תאי עדיף, כן? אבל זו לא באמת השוואה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית