הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני כוח אחרי אימוני לחימה

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שלום חברים, אני מתאמן פעמיים בשבוע MMA ועכשיו מוסיף פעמיים בשבוע ג'יוג'יטסו ברזילאי.
האימונים בMMA הם בערך שעה וחצי-שעה ו45 דק', ובג'יוגיטסו הם בין השעה לשעה וחצי.

אני רוצה להמשיך להתאמן כוח כי אני לא מאמין שאצליח להגיע לגוף יפה בעזרת הנ"ל בלבד, והבעיה היא שאני מסיים לעבוד מאוד סמוך לאימונים,
אז רציתי לדעת אם זה אפשרי להתאמן אימוני כוח יחסית כבדים אחרי אימון MMA/BJJ.

אני מתאמן בעיקר מורכבים, בתוכנית AB.
כרגע אני בתקופת חיטוב ואני לא מעוניין לאבד שריר (אפילו שזה תלוי בתזונה, אני לא מאמין שאפשר להשאיר או לצבור רמת שריר בלי אימוני משקל).

תודה רבה.

בקרב ברחוב מנצח בעל הסכין או אלה.
עדויות לזה אפשר לראות בחדשות.
מסכים. סכין זה נשק בין המסוכנים ברחוב ולא הייתי ממליץ לאף אחד לנסות להיות גיבור אלא אם כן לא נשארה לו ברירה.
לגבי bjj, בהתחלה זה היה להיט עכשיו כמעט לא רואים bjj טהור ב mma.
mma- Mixed Martial Arts (אומניות לחימה משולבות), מן הסתם שלא יהיה bjj טהור. יהיה שילוב.

מתאגרף קלאסי טוב יודע לזוז ואני בספק אם לוחם bjj יתפוס אותו
ומה אם אני אגיד לך שכבר היה מתאגרף שחשב ככה והתרברב בשטות הזאת מספיק כדי להגיע לUFC, ואז העלו אותו להלחם נגד מתאבק זקן והוא שם אותו על הגב תוך 10 שניות, שיחק בו בעזרת BJJ כמה דקות ואז הכניע אותו?
ומה אם אני אגיד לך שאותו מתאגרף הוא חלק מהhall of fame של האיגרוף הקלאסי?

זה מדהים אותי שאנשים באמת חושבים שמתאגרפים / לוחמי מוי תאי יודעים להתגונן מטייקדאונים או מכל דבר שקשור לגראפלינג.
לא, הם לא יודעים כי אין להם קשר לזה. למה שמתאגרף ידע להתגונן מטייקדאון? זה לא כלול בספורט שלו והסיכוי שהוא ידע שווה לסיכוי שהוא ידע קפואירה. רק אם במקרה הוא התאמן גם בזה.

מסכים. סכין זה נשק בין המסוכנים ברחוב ולא הייתי ממליץ לאף אחד לנסות להיות גיבור אלא אם כן לא נשארה לו ברירה.

mma- Mixed Martial Arts (אומניות לחימה משולבות), מן הסתם שלא יהיה bjj טהור. יהיה שילוב.[/QUOTE
גריסי ב ufc הראשונים הראה bjj טהור. לא זכור לי הרבה מכות אי בעיטות ממנו.
אחרי 10 שנים כבר כמעט ולא רואים ב ufc מישהו שעושה רק bjj.
ומה אם אני אגיד לך שכבר היה מתאגרף שחשב ככה והתרברב בשטות הזאת מספיק כדי להגיע לUFC, ואז העלו אותו להלחם נגד מתאבק זקן והוא שם אותו על הגב תוך 10 שניות, שיחק בו בעזרת BJJ כמה דקות ואז הכניע אותו?
ומה אם אני אגיד לך שאותו מתאגרף הוא חלק מהhall of fame של האיגרוף הקלאסי?

זה מדהים אותי שאנשים באמת חושבים שמתאגרפים / לוחמי מוי תאי יודעים להתגונן מטייקדאונים או מכל דבר שקשור לגראפלינג.
לא, הם לא יודעים כי אין להם קשר לזה. למה שמתאגרף ידע להתגונן מטייקדאון? זה לא כלול בספורט שלו והסיכוי שהוא ידע שווה לסיכוי שהוא ידע קפואירה. רק אם במקרה הוא התאמן גם בזה.

כמה פעמים הלכת מכות עם מתאגרף קלאסי טוב?
עם מתאגרף מואי טאי ?

למה שיהיה מישהו שעושה רק BJJ?
כשהלוחם מולך יודע להתגונן בקרקע כי הוא *לא* לוחם מוי תאי "טהור", אתה צריך עוד כלים.

ומה זה שייך כמה פעמים נלחמתי עם מתאגרף/לוחם מוי תאי? למה אתה לוקח את זה לפן האישי? ואם אני גרוע בBJJ, אז זה הופך את זה ללא יעיל?
והתשובה לשאלה שלך היא יותר מידי פעמים, עד שזה שעמם ולא מאתגר לחנוק מישהו שלא יודע להתגונן מזה.

יש לי הרגשה שאתה מתעלל בחלשים ממך☺.
לא אמרתי שצריך לעשות רק bjj , רק רשמתי שפעם זה היה להיט.

אה, ואני לא דוגמה לכלום. ג'יימס טוני עשה לכולנו חיים קלים בשאלה מה יותר יעיל, כשהוא היה מתאגרף מהטובים בהיסטוריה והושפל מהר מאוד אחרי שהתרברב כל כך הרבה.
אני מקווה שלא תגיד שגם הוא לא מתאגרף טוב...

ומה שאמרתי בנוגע ל"קרבות" זה היה כשהייתי טריאתלט חלש ששוקל 67. וזה היה באימון כמובן. לא במועדונים, למקרה שהיה ספק.

למה שמישהו ב ufc יעשה רק bjj טהור? קיימים המון חוקים ששינו את פני המשחק. זמן מוקצב על הקרקע במקרה של חוסר מעש לדוגמה.
בנוסף לזה, אומני לחימה אחרים שהבינו ש bjj זה הדבר, למדו את האומנות ולמדו להתגונן מפני טקדאונים. לוחמי ה bjj חייבים לדעת להתמודד בעמידה אחרת עלולים להפסיד בנקודות( במסגרת זירה כמובן, לא רחוב)

מה עם גוניאור דוס סנטוס ?
בעזרת איגרוף נהיה אלוף ufc במשקל כבד
כן הוא משאיר את הקרבות בעמידה כי הוא בא מאיגרוף קלאסי וחזק שם.
אבל נחש מה? הוא חגורה שחורה בBJJ. זה לא ממש שהוא לא יודע מה לעשות בקרקע.
ובBJJ חגורה שחורה זה לא כמו בקראטה שכל מה שאתה צריך זה להגיע פעמיים בשבוע למתנ"ס. זה ה-ר-ב-ה מעבר. ברמת ה12 שנה מעבר. ולא כל אחד מקבל, רק מי שמראה שמתאים. זה לא מבחן בולשיט שכל תלמיד תיכון עם ביצים יכול לעבור.

דווקא על הקרקע הוא לא חזק במיוחד. ראיתי ביוטיב את האימונים שלו.
ומי שעשה לו הכי הרבה בעיות דווקא מתאבק קיין וואלסקז וגם בעזרת איגרוף☺.
ברגע שמתאגרף טוב לומד קצת התגוננות על הקרקע הוא נהפך לבעייתי לגרפלרים למניהם.

דווקא על הקרקע הוא לא חזק במיוחד. ראיתי ביוטיב את האימונים שלו.
ומי שעשה לו הכי הרבה בעיות דווקא מתאבק קיין וואלסקז וגם בעזרת איגרוף☺.
ברגע שמתאגרף טוב לומד קצת התגוננות על הקרקע הוא נהפך לבעייתי לגרפלרים למניהם.
כן, הוא בעייתי לגראפלרים כי הוא גראפלר ברמה של שחורה בBJJ. זה שהוא יותר טוב באיגרוף כי משם הוא בא + יש לו ריץ' ואתלטיות מדהימים, זה לא קשור.
גם זה שקיין ולאסקז (שחורה בBJJ בעצמו) יותר טוב ממנו לא אומר כלום.

לא ראיתי אצל שניהם שום דבר קשור ל jj .
אני מבין את הצורך להגן על אומנות שאתה אוהב. שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מכבד את jj . כם אני חוטא בלפרגן יותר מידי לאגרוף כי באתי מהתחום☺.
שלום?

לא ראיתי אצל שניהם שום דבר קשור ל jj .
אני מבין את הצורך להגן על אומנות שאתה אוהב. שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מכבד את jj . כם אני חוטא בלפרגן יותר מידי לאגרוף כי באתי מהתחום☺.
שלום?
אני התחלתי בכלל בקראטה. וזה שאתה לא רואה שהם מחפשים להכניע לא אומר כלום, ובכל מקרה אין צל של ספק שאם לא היו יודעים BJJ כל לוחם BJJ ממוצע היה מכניע אותם מהר.

• פותח/ת השרשור
חחח אחלה דיון נהיה פה..

שאלה אחרת - אין לי מסת שריר כרגע, הרוב אצלי הוא שומן.
מה עם אימוני משקל גוף? לא יעזרו לי לצבור מסה/להתחזק? באמת באמת שאין לי זמן לפעמיים BJJ, פעמיים MMA ועוד ללכת לחד"כ, ושלא נדבר על העניין הכספי.
לרגליים אני אמצא פתרון, השאלה היא אם לפלג גוף עליון אפשר להגיע לתוצאות יפות עם אימוני משקל גוף (כרגע לא מצליח מתח, מקבילים בקושי 10, שכיבות סמיכה מתפרק לקראת ה10).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית