הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה במהלך עליית מסה

לדעתי בהתאם למטרה שלך אם זה שיפור כושר גופני עבודה מעל 70-90 אחוז מהדופק המירבי .
אפשר גם אינטרוולים שהם יותר משפרים את היכולת האירובית
לדעתי חשוב לרוץ גם עם מסה וגם בלי מסה העיקר שהאירובי ישמר זה יתרום לך להתאוששות טובה יותר וגם ליכולת גופנית גבוהה יותר
זמן המומלץ בהתאם למטרה אבל לדעתי אין צורך בריצת נפח של למעלה מ 10 קמ רוץ 2-3 בשבוע 20 -25 דקות בקצב בשביל שיפור האירובי יספיק ולא יפגע בכלום אלא אם אתה באדי בילדר מקצועי ורוצה לשקול כמו בהמה .

בשמחה אני חושב ששילוב של כוח ואירובי זה מתכון מנצח
אני לא מגזים עם כוח אבל מנסה לעלות משקלים ומצד שני לעולם לא מזניח את האירובי
ישנם אנשים שרוצים להיות באדי בילדר ולאכול המון ולגדול ולגדול לא יודע מה הם מחפשים שם להיות מסוגלים להזיז משאית או סתם אובססיה אני ממש לא מתחבר לזה אבל כן רוצה להתחזק ולהגדיל מסה בפרופורציה סבירה ויפה שלא תפגע לי בתחביבים כמו כדוררגל וכל פעילות שאתה צריך להיות קליל אבל מצד שני גם חזק במידה רבה
זהו זה אני מאמין שלי

אלא אם אתה באדי בילדר מקצועי ורוצה לשקול כמו בהמה
מפתחי גוף מקצועים עושים אירובי תמיד - גם בתקופת מסה.
אירובי לא יפריע לעליה במסה אם אוכלים נכון, אם כבר אז הוא יתרום.
ישנם אנשים שרוצים להיות באדי בילדר ולאכול המון ולגדול ולגדול לא יודע מה הם מחפשים שם
לכל אחד יש מטרות משלו, יש אנשים שמתחברים לעולם הפיתוח גוף, יש כאלו שאוהבים כדורגל ויש כאלו שאוהבים להרים כבד, אין בזה פסול.

לוטם בהחלט צודק מפתחי גוף מקצועניים עושים אירובי ואף יתרה מזאת זה מסוכן להם לא לעשות אירובי מכוון שריר הלב מתעבה מאוד עקב אימוני כוח עצימים מאוד ויש סכנה כי הלב צריך לספק דם למסת גוף גדולה מאוד מה שקורה אצל מפתחי גוף מקצועיים ובנוסף יש התקשות עורקים כתוצאה מהאימונים הללו
לדעתי אני לא אומר שיש הזה פסול לאהוב להיות באדי בילדר כל עוד זה נשמר בגבול הטעם הטוב של להתחזק אבל בטח שזה לא תורם בריאותית לאף אחד וגם ממש לא פוקצינאלי לחיים להיות מסוגל להזיז משאית להפך זה מכביד על הגוף ופעולות פשוטות הופכות להיות סיוט כגון שחייה ריצה הרגשה נינוחה עם הגוף והרמוניה עם הסביבה
ולא יתן לך נקודות שתתבגר בחורות לא עפות על באדי בילדרים חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית