הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

• פותח/ת השרשור
סאן אנטוניו וגולדן נפגשו 4 פעמים, פעם אחת ניצחה בקושי, 3 פעמים הובסו. איך נראה לך שינצחו את גולדן?
לדעתי, הסגל הרחב והמאוזן יותר של הספרס, שהוא מנוסה יותר ורענן יותר לפלייאוף, הוא זה שיעשה את ההבדל. אבל רק אחרי קרבות חורמה וניצחון דרמטי במשחק 7.

עם איך שהקרסול של קרי מתנהג, לא חושב שהוא יחזיק מעמד עד הגמר. זו פציעה שניה תוך 3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
עם איך שהקרסול של קרי מתנהג, לא חושב שהוא יחזיק מעמד עד הגמר. זו פציעה שניה תוך 3 שבועות.
מתי הוא נפצע פעמיים בקרסול? הוא נפצע פעם אחת בקרסול והחלים ולאחר מכן נפצע שוב, אבל בברך.

הבעיה בפציעות כאלו זה הביטחון שאתה חוזר לעשות את התנועות שלך מלפני הפציעה, הכל תלוי בו בסופו של דבר אם הוא טוב גולדן יקחו בהליכה אם לא, כנראה שהספרס יהנו מעוד אליפות. אחלה קבוצה דווקא

אין ספק שהגמר האמיתי זה גמר המערב.
מאמין שזה יגמר 4-3 לכאן או לכאן, קרי הוא השובר שוויון ככה שזה באמת תלוי איך הוא יגיע לסדרה..

• פותח/ת השרשור
הבעיה בפציעות כאלו זה הביטחון שאתה חוזר לעשות את התנועות שלך מלפני הפציעה, הכל תלוי בו בסופו של דבר אם הוא טוב גולדן יקחו בהליכה אם לא, כנראה שהספרס יהנו מעוד אליפות. אחלה קבוצה דווקא
אותי מרגיז הלו״ז משחקים העמוס והמטורף לאורך כל השנה כשאין אפילו מנוחה לקראת הפלייאוף. כל העומס הזה מתנקז לקראת סוף העונה ושחקנים נופלים כמו זבובים בגלל פציעות. מעבר לזה, אני לא רואה סיבה למה לקיים 82 משחקים במהלך העונה במקום לקיים 58 משחקים. הרבה פחות עומס, כל קבוצה פוגשת יריבה במשחק בית-חוץ ויש מספיק משחקים שיקבעו את מעמד הקבוצות בפלייאוף.
כמובן שזה לא יקרה משיקולים כאלה ואחרים, רק שהשחקנים פשוט ימשיכו להיפצע.

אותי מרגיז הלו״ז משחקים העמוס והמטורף לאורך כל השנה כשאין אפילו מנוחה לקראת הפלייאוף. כל העומס הזה מתנקז לקראת סוף העונה ושחקנים נופלים כמו זבובים בגלל פציעות. מעבר לזה, אני לא רואה סיבה למה לקיים 82 משחקים במהלך העונה במקום לקיים 58 משחקים. הרבה פחות עומס, כל קבוצה פוגשת יריבה במשחק בית-חוץ ויש מספיק משחקים שיקבעו את מעמד הקבוצות בפלייאוף.
כמובן שזה לא יקרה משיקולים כאלה ואחרים, רק שהשחקנים פשוט ימשיכו להיפצע.
כסף כסף כסף כסף, זה מה שמעניין את מקבלי ההחלטות

אז בשעה טובה חזר פלייאוף הNBA :s28:חשבתי להקפיץ את האשכול לדון קצת וכמובן לזרוק הימורים להמשך.
דעתי -
גולדן-יוסטון, 4:1 לגולדן
פורטלנד-קליפרס, 4:3 לפורטלנד
סן אנטוניו ואוקלוהומה כבר עברו ויפגשו בחצי, יגמר 4:2 לספרס
בחצי השני גולדן תנצח 4:1 את פורטלנד ועולה לגמר מול סן אנטוניו.
הגמר, שלדעת רבים הוא הגמר האמיתי, יהפוך לקרבות חורמה..סדרה קשה ומותחנית..קרי מתקשה בעומס ומול ההגנה של הספרס..תומפסון נכנע ללחץ..קוואי לאונרד מוכיח שהוא הפורוורד הטוב בליגה למעט לברון..הראש אומר גולדן..הלב אומר סן אנטוניו..אז איך נראה לכם סל ניצחון של הספרס במשחק 7?
במזרח, שאם לומר הוא פחות מעניין למעט הסדרה בין אטלנטה לבוסטון(שתיגמר 4:3 לבוסטון), קליבלנד תעלה לגמר המזרח מול מיאמי. לא יהיה קל אך גם לא קשה.
בגמר מיאמי יקשו, וויד יהיה וויד הטוב, אך לברון יכריע עם 4-2.

ובגמר המיוחל, שבה יפגשו סן אנטוניו וקליבלנד, הסגל הרחב והמאוזן יותר של הספרס יעשה את ההבדל מול הקאבס.
4-2 לספרס, שזוכה באליפות, דאנקן פורש ופופוביץ׳ יחשב למאמן הטוב בהיסטוריה(אולי יחד עם פיל ג׳קסון).
הסוף 🙄
אני לא מסכים איתך כמעט על כלום.
גולדן יוסטון 4:2
פורטלנד קליפרס 4:2 קליפרס, לא מבין איך פורטלנד יכולים לקחת את הקליפרס לדעתך, כנראה שקליפרס קבוצה הרבה יותר טובה, בכל העמדות, כריס פול - לילארד, סיג'יי - ג'יי ג'יי, שהם השחקנים הכי נחשבים בפורטלנד, אולי אמינו גם, וקראב, שאף אחד מהם לא משתווה לשחקנים מהקליפרס, אני לא בטוח שאפשר להשוות, כנראה לילארד כשהוא רוצה הוא סקורר הרבה יותר טוב מכריס פול, אבל עדיין לדעתי אין על כריס פול, רכז קלאסי.
סן אנטוניו ואוקלהומה יש חושב כמוך. גם לדעתי גולדן סטייט תנצח את הקליפרס, 4:2.
ובין גולדן סטייט לספרס, 4:3 לגולדן סטייט, כשסן אנטוניו מנצחים את המשחק הראשון.
בוסטון אטלנטה, לא ראיתי מה היה היום בלילה, כי אני עוד רוצה לראות את המשחק ולא מסתכל על התוצאה, אבל אני מעדיף את בוסטון עליהם בהרבה, למרות שאני אוהב את אטלנטה, מקווה ל 4:3 בוסטון.
במזרח אני מאמין שקליבלנד יגיעו לגמר מול מיאמי, אבל מקווה שנגד בוסטון, שלדעתי אף קבוצה חוץ מגולדן סטייט לא מתעלה עליהם שם, אולי מיאמי בקרב קשה איתם, וטורונטו גם יכולים, הכל פתוח, מיאמי נגד קליבלנד יהיה מעניין רצח.

בגמר, גולדן סטייט ימשיכו כקבוצה הכי טובה כמו שנראו כל העונה, ויקחו 4:2 את קליבלנד.

• פותח/ת השרשור
פורטלנד קליפרס 4:2 קליפרס, לא מבין איך פורטלנד יכולים לקחת את הקליפרס לדעתך, כנראה שקליפרס קבוצה הרבה יותר טובה, בכל העמדות, כריס פול - לילארד, סיג'יי - ג'יי ג'יי, שהם השחקנים הכי נחשבים בפורטלנד, אולי אמינו גם, וקראב, שאף אחד מהם לא משתווה לשחקנים מהקליפרס, אני לא בטוח שאפשר להשוות, כנראה לילארד כשהוא רוצה הוא סקורר הרבה יותר טוב מכריס פול, אבל עדיין לדעתי אין על כריס פול, רכז קלאסי.
בוסטון אטלנטה, לא ראיתי מה היה היום בלילה, כי אני עוד רוצה לראות את המשחק ולא מסתכל על התוצאה, אבל אני מעדיף את בוסטון עליהם בהרבה, למרות שאני אוהב את אטלנטה, מקווה ל 4:3 בוסטון.
במזרח אני מאמין שקליבלנד יגיעו לגמר מול מיאמי, אבל מקווה שנגד בוסטון, שלדעתי אף קבוצה חוץ מגולדן סטייט לא מתעלה עליהם שם, אולי מיאמי בקרב קשה איתם, וטורונטו גם יכולים, הכל פתוח, מיאמי נגד קליבלנד יהיה מעניין רצח.

בגמר, גולדן סטייט ימשיכו כקבוצה הכי טובה כמו שנראו כל העונה, ויקחו 4:2 את קליבלנד.
אתה לא מעודכן חבר, כריס פול וגריפין נפצעו וככל הנראה גמרו את העונה(אין סיכוי שיחזרו לסדרה הנוכחית). הם השחקנים הכי חשובים של הקליפרס, ואם איתם התוצאה עומדת על 2-2, לדעתי פורטלנד ינצחו בשתי המשחקים הבאים. אולי 4-3. שנינו בעד בוסטון אבל לא אתן לך ספוילרים.
וכך או כך, אין מה לחלוק על הימור..זה עניין של דעה.

אתה לא מעודכן חבר, כריס פול וגריפין נפצעו וככל הנראה גמרו את העונה(אין סיכוי שיחזרו לסדרה הנוכחית). הם השחקנים הכי חשובים של הקליפרס, ואם איתם התוצאה עומדת על 2-2, לדעתי פורטלנד ינצחו בשתי המשחקים הבאים. אולי 4-3. שנינו בעד בוסטון אבל לא אתן לך ספוילרים.
וכך או כך, אין מה לחלוק על הימור..זה עניין של דעה.
צודק, עכשיו כשפתחתי את האפליקציה אחרי שראיתי את המשחק של אטלנטה בוסטון, שגם הוא משנה כמה דברים במה שכתבתי, ראיתי את הפציעות, מבאס, מכה רצינית, ואני חולה עליהם, במיוחד כריס פול רכז מפחיד לדעתי. לדעתי אחרי המשחק הזה והמשחק עם הפתיחה המפחידה של אטלנטה, השלישי בסדרה לדעתי, שנינו מבינים שכשאייזהה לא משחק מפחיד, אין מי שיקלע, במיוחד עכשיו כשברדלי פצוע ואוליניק, ואטלנטה יוצאת לריצות מטורפות כשהם חמים ובוסטון לא חוזרים. בכל מקרה, לדעתי הקליפרס יקחו 4-3, כשגריפין לא היה הם הסתדרו עם אמבה המוטה וגם אוסטין ריברס לא רע בכלל אם אבא שלו יתן לו לשחק.

• פותח/ת השרשור
צודק, עכשיו כשפתחתי את האפליקציה אחרי שראיתי את המשחק של אטלנטה בוסטון, שגם הוא משנה כמה דברים במה שכתבתי, ראיתי את הפציעות, מבאס, מכה רצינית, ואני חולה עליהם, במיוחד כריס פול רכז מפחיד לדעתי. לדעתי אחרי המשחק הזה והמשחק עם הפתיחה המפחידה של אטלנטה, השלישי בסדרה לדעתי, שנינו מבינים שכשאייזהה לא משחק מפחיד, אין מי שיקלע, במיוחד עכשיו כשברדלי פצוע ואוליניק, ואטלנטה יוצאת לריצות מטורפות כשהם חמים ובוסטון לא חוזרים. בכל מקרה, לדעתי הקליפרס יקחו 4-3, כשגריפין לא היה הם הסתדרו עם אמבה המוטה וגם אוסטין ריברס לא רע בכלל אם אבא שלו יתן לו לשחק.
אני גם מקווה שהקליפרס יעלו. בלי יגריפין אפשר להסתדר, עם פול זו מכה קשה בכנף. וחבל שכך, הוא רכז מצוין.

• פותח/ת השרשור
כל הפציעות האחרונות למעט גריפין לא קשורות לעומס, וגם הוא נפצע בגלל שחזר לפעילות מהר מדי.
אנחנו רק בהתחלה. ולא מדובר רק על העונה הנוכחית אלא במבט כללי לאחור. המון קריירות נעצרו ואף הסתיימו בגלל פציעות מיותרת וחבל.

• פותח/ת השרשור

אז בנתיים צדקתי בסדרות בין גולדן-יוסטון ופורטלנד-קליפרס. השאלה אם מיאמי תגיע לגמר המזרח כי בנתיים הסדרה עומדת על 3-3.
הימורים למזרח? שם יש קצת יותר תחרות.

אז בנתיים צדקתי בסדרות בין גולדן-יוסטון ופורטלנד-קליפרס. השאלה אם מיאמי תגיע לגמר המזרח כי בנתיים הסדרה עומדת על 3-3.
הימורים למזרח? שם יש קצת יותר תחרות.
אמרת יפה, אני מאוכזב מהקליפרס, רציתי שיעלו וגם יכלו לעלות.
יאללה למזרח.
מיאמי - שרלוט 4:3 מיאמי
טורונטו אינדיאנה 4:3 אני לא חושב שאפשר לדעת אבל אני רוצה טורונטו.
קליבלנד - אטלנטה 4:2 קליבלנד

נערך לאחרונה:
אינדיאנה ניצחו במשחק הראשון וגנבו תביתיות.
לדעתי עם היכולת הרעה של האולסטרים שלהם סיכוי טוב שאינדיאנה יעלו.

גם פול גורג חם בסדרה הזאת, גם לי הייתה התלבטות מפחידה, אבל הקבוצות יבואו בטירוף.

מישהו חייב לעצור את המושג המפגר של "גנבו את הביתיות"
יתרון ביתיות בא לידי ביטוי במשחק השביעי וזהו, והם לא גנבו את הביתיות במשחק הזה.

• פותח/ת השרשור
צמד הכוכבים של טורנטו עושים במכנסיים כל הסדרה..לדעתי ג׳ורג׳ יכריע את הסדרה לטובת אינדיאנה.
קליבלנד-אטלנטה מאמין שהקאבס יכריעו 4-2 ולא סוויפ כמו שנה שעברה מהסיבה שאטלנטה משחקים טוב ומאוזן יותר.
יש לי הרגשה שמיאמי תפסיד, מקווה שלא בגלל וויד.

חבל לי על בוסטון שעפה. החיסורים שוב עשו את שלהם ובמיוחד זה של בראדלי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית