הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

קודם נקווה שקליבלנד לא יעברו עוד שלב,

קרי עוד מעט חוזר לשחק

סוויפ קל בגמר לגולדן.

למה אף אחד לא מדבר על אוקלהומה ???
דוראנט 41 נקודות 4 אסיסטים ווסטברוק 14 נק 15(!!) אסיסטים

למה אף אחד לא מדבר על אוקלהומה ???
דוראנט 41 נקודות 4 אסיסטים ווסטברוק 14 נק 15(!!) אסיסטים
וואלה אתה צודק ב100 אחוז. אולקהומה יכולים לנצח, גם הימרתי באפליקציה של הNBA שהם לוקחים בלילה. צריך לראות את המשחק הבא, בטח יהיה מעניין.

כי אין להם סיכוי לעבור את סן אנטוניו
איזה שטויות, כרגע אני רואה 2-2, ואוקלהומה קבוצה ברמה גבוהה מאוד, ולדעתי יש להם סיכוי, לא יגמר 4-2 לסן אנטוניו לדעתי, אם אין להם סיכוי, יגמר 4-2, אם המצב יגיע ל3-2 אוקלהומה אם הם יתנו קרב חזק משחק הבא או אפילו 3-3, יש סיכוי נחמד מאוד.

איזה שטויות, כרגע אני רואה 2-2, ואוקלהומה קבוצה ברמה גבוהה מאוד, ולדעתי יש להם סיכוי, לא יגמר 4-2 לסן אנטוניו לדעתי, אם אין להם סיכוי, יגמר 4-2, אם המצב יגיע ל3-2 אוקלהומה אם הם יתנו קרב חזק משחק הבא או אפילו 3-3, יש סיכוי נחמד מאוד.
זה יגמר 4-2 לסן אנטוניו.

4-2 סאן אנטוניו
4-1 גולדן
מיאמי 4-3 עוברים את טורנטו

קליבלנד > מיאמי 4-2 נראה לי
וגולדן נגד סאן אנטוניו יהיה חרבות, תלוי בסטף בתכלס

• פותח/ת השרשור
תזכרו מה אמרתי - סן אנטוניו לוקחים במשחק 7 באוקלנד ארנה.

• פותח/ת השרשור
אין מצב, למה הרבה אומרים שסאן אנטוניו תיקח, אני בספק אם היא תעלה נגד אוקלהומה. ניסיון זה לא הכל פה, הקבוצה שינתה את המשחק.
עניין של דעה. אני מאוד אוהב את הספרס, לדעתי לא רק הניסיון יכריע אלא הסגל המאוזן יותר. אני מקווה שהם יקחו את האליפות. אבל אשמח גם אם גולדן במקום. אם קרי למשל יפצע שוב, גולדן בצרות צרורות..הזמן יכריע.

בנושא אחר, פשוט בושה שעד גמר המזרח לברון וחבריו מסיירים מול קבוצות נחותות מהם בהרבה. גם בגמר המזרח מול מיאמי/טורנטו כל תוצאה פרט לניצחון 4-1 או 4-2 של קליבלנד תיחשב להפתעה.
הגמר האמיתי הוא בין גולדן לספרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית