עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגזמת. אין סיכוי שייגמר סוויפ לגולדן. גם אם גולדן תנצח בצורה משכנעת על הנייר 4-1, זה יהיה אחרי קרבות חורמה.אוקלהומה לא שיחקו ואוו והמאמן שלהם כושל(לאורך כל הסדרה)
לא רואה אותם מדגדגים את גולדן סטייט
על מה המשך ההימור ?אם מיאמי עוברים ב4-3 כמו שהימרתי שיעברו, יש לי זווית על ארגז כסף בהימור של 22 איש שכל אחד שם 200 שקל... קדימהההההההההההההה
22 אנשים שמו 200 שח וכל פעם מנחשים תוצאה של סדרה (גם בחרנו אלופה מראש כל אחד)על מה המשך ההימור ?
הצודק מקבל חלק? 😉22 אנשים שמו 200 שח וכל פעם מנחשים תוצאה של סדרה (גם בחרנו אלופה מראש כל אחד)
על ניצחון בסדרה אתה מקבל נקודה
על ניחוש מדויק בונוס של 2
צריך לשלוח ניחושים עכשיו לגמרים
אני חושב שהולך על 4-1 קליבלנד (או סוויפ, לא החלטתי תלוי איך יראו הלילה ואם מישהו יפצע) ועל גולדן אוקייסי לא החלטתי, מוזמנים לזרוק הצעות יש הרבה כסף לקחת
🤪🤪🤪אם מיאמי עוברים ב4-3 כמו שהימרתי שיעברו, יש לי זווית על ארגז כסף בהימור של 22 איש שכל אחד שם 200 שקל... קדימהההההההההההההה
חלאס כבר להמר על גולדן סטייט, אתם מנחסים אותם כמו שניחסתם את סן אנטוניו.
ואם הם ימשיכו לזרוק מקילומטר ולמסור מאחורי הגב ב-10 הפרש, גם המשחק הבא ייגמר כך.
מי שחושב ש-OKC עשתה את שלה והמשחק הבא הוא 1:1, עלול לחטוף עוד הפתעה.
לא בטוח אם זה לבל או שהוא מנסה לא לנאחסאתם אומרים לא לנחאס את גולדן, ומנחסים את אוקלהומה.
לדיון, אני חושב שגולדן סטייט יקחו את הסדרה הזו, ולא 4-2.
נ.ב אני בעד אליפות לגולדן סטייט, מגיע להם אחרי כל השיאים השיאים- כקבוצה.
המשחק של אוקלהומה לא נראה יותר מידי אחרת..זה דוראנט וווסטברוק על אוטומט לסל, ועוד שלושה שקופצים לריבאונד.חלאס כבר להמר על גולדן סטייט, אתם מנחסים אותם כמו שניחסתם את סן אנטוניו.
ואם הם ימשיכו לזרוק מקילומטר ולמסור מאחורי הגב ב-10 הפרש, גם המשחק הבא ייגמר כך.
מי שחושב ש-OKC עשתה את שלה והמשחק הבא הוא 1:1, עלול לחטוף עוד הפתעה.
בטוח? 🤡אחרי ההימור שלי על הספרס כבר לא נעים לי להמר פה.
אבל... 4-1 לווריורס 😃