לא הבנתי את המשפט 🤦♂️לא בטוח אם זה לבל או שהוא מנסה לא לנאחס
ולא על מי דיברת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את המשפט 🤦♂️לא בטוח אם זה לבל או שהוא מנסה לא לנאחס
גולדן סטייט זרקו - בוא נדייק, סטף קרי זרק - מקילומטר בכל המחצית השניה, כשהם עוד היו ביתרון.חוץ מזה, גולדן זרקו זריקות התאבדות כי היה פער יחסית גדול לצמצם בסיום.
גולדן סטייט זרקו - בוא נדייק, סטף קרי זרק - מקילומטר בכל המחצית השניה, כשהם עוד היו ביתרון.
כשהם נכנסו למינוס 4 (95:91) במקום לשחק כמו שהם רגילים ויודעים, הם נכנסו להיסטריה - זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי אותם נלחצים.
וכדי לאזן את כל הנאחס של כולכם - אוקלהומה לוקחת 4:0, ואחריה קליבלנד משלימה 16:0 בפלייאוף. הגורילה מוכרז כ-MVP של הגמר וגם של העונה בדיעבד, ושל שתי העונות הבאות כבר מעכשיו, ומכניסים חוק שאסור לשמור עליו ושאסור לשרוק לו פאולים.
תסתכלו על מפת הקליעות של לפלופ מהלילה. נשמר ע"י דמרה קארול, שאנשים סיפרו לו שהוא סטופר מהטובים בעולם. כנראה ילד מכיתה ד' התחפש לדמרה ועלה במקומו. כל קבוצות המזרח צריכות להתבייש בעצמן. קונפרנס פתאטי.
![]()
מתי מישהו כן שמר את לברון טוב? אתה מדבר על מפלצת כדורסל שמגיעה פעם בכמה עשורים למשחק.. על אגודאלה שנחשב שומר מעולה והיללו אותו בגמר שנה שעברה הבן אדם סיים עם קרוב לטריפל דאבל בשישה משחקים.. אם קוואי לא מצליח לשמור אותו, אתה מצפה מקארול להצליח?תסתכלו על מפת הקליעות של לפלופ מהלילה. נשמר ע"י דמרה קארול, שאנשים סיפרו לו שהוא סטופר מהטובים בעולם. כנראה ילד מכיתה ד' התחפש לדמרה ועלה במקומו. כל קבוצות המזרח צריכות להתבייש בעצמן. קונפרנס פתאטי.
![]()
ראיתי את המשחק בלייב, והזלזול - או יותר נכון הבטחון העצמי המופרז - היה ברור גם כשהם הובילו 10-13.סטף קארי קלע באחוזים מפחידים, 6 מ14.
יש הבדל בין לא להצליח לשמור לבין לתת לשחקן שלך להגיע 12 פעמים ל-rescricted ולחגוג שם כאילו אין מחר.מתי מישהו כן שמר את לברון טוב? אתה מדבר על מפלצת כדורסל שמגיעה פעם בכמה עשורים למשחק.. על אגודאלה שנחשב שומר מעולה והיללו אותו בגמר שנה שעברה הבן אדם סיים עם קרוב לטריפל דאבל בשישה משחקים.. אם קוואי לא מצליח לשמור אותו, אתה מצפה מקארול להצליח?
תזכיר לי מתי הוא סיים ב-11 מ-13? שיגיע לנקודות שלו ב-45-50 אחוז נורמליים. לתת להגיע להטבעות כאילו הוא משחק מול סל ריק זה להרים ידיים עוד לפני המשחק.אי אפשר באמת לשמור את לברון, הוא מגוון מידי.
מה, אתה אומר שמראש כבר לא שומרים עליו? לברון יחסית לא קלע שלשות גדול, ואת הדרך שלו לסל הוא עושה דיי בקלות כי הוא דורס כל מה שזז, אז למה לא לקלוע הרבה מתחת לסל?ראיתי את המשחק בלייב, והזלזול - או יותר נכון הבטחון העצמי המופרז - היה ברור גם כשהם הובילו 10-13.
בשביל סטף זריקות רחוקות יכולות להחשב זריקות טובות, אבל גם בשבילו זה היה קצת מוגזם.
יש הבדל בין לא להצליח לשמור לבין לתת לשחקן שלך להגיע 12 פעמים ל-rescricted ולחגוג שם כאילו אין מחר.
הוא בכלל לא נאלץ לזרוק מרחוק, לא משלוש, לא מהמיד, לא מהצבע. זריקה אחת לשלוש וכל שאר ה-12 מתחת לסל!
תזכיר לי מתי הוא סיים ב-11 מ-13? שיגיע לנקודות שלו ב-45-50 אחוז נורמליים. לתת להגיע להטבעות כאילו הוא משחק מול סל ריק זה להרים ידיים עוד לפני המשחק.
לא. אני אומר שהקונפרנס המזרחי הוא בושה לכדורסל, כבר כמה וכמה שנים.מה, אתה אומר שמראש כבר לא שומרים עליו? לברון יחסית לא קלע שלשות גדול, ואת הדרך שלו לסל הוא עושה דיי בקלות כי הוא דורס כל מה שזז, אז למה לא לקלוע הרבה מתחת לסל?
בכל מקרה הנקודה היא שהוא קולע טוב ומגוון מתחת לסל, מהעונשין, חצי מרחק וגם שלשות פה ושם ולכן קשה לשמור עליו.
אני כבר שלושה עמודים פורק שהמזרח בושה בהשוואה למערב 🤯לא. אני אומר שהקונפרנס המזרחי הוא בושה לכדורסל, כבר כמה וכמה שנים.
והוא לא קולע טוב באותה המידה מכל נקודה. הקליעה מרחוק (אפילו מהמיד) תמיד היתה נקודת אכילס שלו. שכחת שפופ ניסה לנצח אותו בכך שנתן לו שני מטר כדי שיזרוק? והשנה זה נכון פי כמה כי הקליעה שלו מתדרדרת.
לברון: "קרי היה הכי טוב העונה, אבל ל'ערך' יש משמעות אחרת" - וואלה! ספורטבכללי הוא פשוט זורק המון זריקות כי הוא השחקן המוביל והאגו המנופח שלו מהדהד לו, בטח כשרבים מחשיבים את קרי לטוב יותר ממנו. זה אוכל אותו מבפנים.
אתה מסכים איתי או חושב אחרת?
שום פירגון. כואב לו בכל הגוף, הוא מת מזה.אתה מסכים איתי או חושב אחרת?
וראיתי. פרגון קל עם עקיצה גדולה.
ראיתי את המשחק בלייב, והזלזול - או יותר נכון הבטחון העצמי המופרז - היה ברור גם כשהם הובילו 10-13.
בשביל סטף זריקות רחוקות יכולות להחשב זריקות טובות, אבל גם בשבילו זה היה קצת מוגזם.
יש הבדל בין לא להצליח לשמור לבין לתת לשחקן שלך להגיע 12 פעמים ל-rescricted ולחגוג שם כאילו אין מחר.
הוא בכלל לא נאלץ לזרוק מרחוק, לא משלוש, לא מהמיד, לא מהצבע. זריקה אחת לשלוש וכל שאר ה-12 מתחת לסל!
תזכיר לי מתי הוא סיים ב-11 מ-13? שיגיע לנקודות שלו ב-45-50 אחוז נורמליים. לתת להגיע להטבעות כאילו הוא משחק מול סל ריק זה להרים ידיים עוד לפני המשחק.
סעמק הקלטתי ונכנסתי לפורום, בדקתי התראות פשוט לחצתי ופתאום אני נכנסתי לפה וראיתי את התגובה שלך, איזה זין, אבל לא נורא, אראה אותו עדיין. לפחות אני לא יודע את התוצאה והכל.1-1 גולדן
הפתעת הפלייאוף בינתיים, מטורף. מצטער על זה שאני לא רואה משחקים, משחק הבא בטוח אראה.וואו אוקלהומה
לא הפסדת כלום. כמו לראות אונס קבוצתי.הפתעת הפלייאוף בינתיים, מטורף. מצטער על זה שאני לא רואה משחקים, משחק הבא בטוח אראה.