הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

מה????
תגיד לי, אתה כבר הספקתי לשכוח 18 נקודות של קרי ברבע האחרון למחוק פיגור ולקחת משחק מפורטלנד? ומה עם האוברטיים? תגיד לי אתה שפוי? ואוו.
אני מדבר על דומיננטיות של אחד מהשלושה בכל קבוצה, לא למי היכולת הטובה יותר להכריע משחק.
רשמתי שזה לא מעיד על חולשה של קרי.

אני מדבר על דומיננטיות של אחד מהשלושה בכל קבוצה, לא למי היכולת הטובה יותר להכריע משחק.
רשמתי שזה לא מעיד על חולשה של קרי.
קרי זה השחקן הכי מפחיד בליגה כרגע ביי פאר, בלעדיו גולדן לא עוברים את פורטלנד. לילארד עשה מה שבא לו על המגרש ואם לא קרי אז עכשיו כל החברים שלכם: ברבוסה הנגר, ספייטס שחושב שהוא גארד וגרין שמרביץ ולא יודע איך עוד לא הורחק היו יושבים שלושתם על החוף בסאן פרנסיסקו ושותים מרגריטות.

קרי זה השחקן הכי מפחיד בליגה כרגע ביי פאר, בלעדיו גולדן לא עוברים את פורטלנד. לילארד עשה מה שבא לו על המגרש ואם לא קרי אז עכשיו כל החברים שלכם: ברבוסה הנגר, ספייטס שחושב שהוא גארד וגרין שמרביץ ולא יודע איך עוד לא הורחק היו יושבים שלושתם על החוף בסאן פרנסיסקו ושותים מרגריטות.
קרי דומיננטי ביכולת האישית המטורפת שלו, לברון דומיננטי גם בהשפעה שלו לשאר הקבוצה. בלעדיו הם ספק עוברים את יוסטון מהמקום השמיני במערב.
אבל עזוב. כבר לא רלוונטי.
לבנתיים, נראה איך הסגל ה״פסיכי״ של קליבלנד(לה יש יתרון ביתיות)ימשיך להתמודד עם טורנטו.
נראה גם מה יקרה כשגולדן או אוקלהומה יפגשו אותם בגמר המערב.

קרי דומיננטי ביכולת האישית המטורפת שלו, לברון דומיננטי גם בהשפעה שלו לשאר הקבוצה. בלעדיו הם ספק עוברים את יוסטון מהמקום השמיני במערב.
אבל עזוב. כבר לא רלוונטי.
לבנתיים, נראה איך הסגל ה״פסיכי״ של קליבלנד(לה יש יתרון ביתיות)ימשיך להתמודד עם טורנטו.
נראה גם מה יקרה כשגולדן או אוקלהומה יפגשו אותם בגמר המערב.
אין סיכוי שהלברוניה מקליבלנד עוברת לא את אוקלהומה ולא את גולדן כל עוד קרי על הרגליים ודוראנט\וסטברוק בריאים על זה כולם מסכימים.

אין סיכוי שהלברוניה מקליבלנד עוברת לא את אוקלהומה ולא את גולדן כל עוד קרי על הרגליים ודוראנט\וסטברוק בריאים על זה כולם מסכימים.
יפה. ואין גם סיכוי שקליבלנד הייתה עוברת אותם ללא קרי בגולדן וללא וווסטברוק באוקלהומה.

משחק הבא יקבע לדעתי. אם הווריורס יאזנו ל2-2 אני מאמין שזה יגמר 4-3 לווריורס.. אם אוקלהומה יעלו ל3-1 אני מאמין שזה יגמר 4-2 .

יפה. ואין גם סיכוי שקליבלנד הייתה עוברת אותם ללא קרי בגולדן וללא וווסטברוק באוקלהומה.

דיי לדבר על קליבלנד כאילו הם כאלה חלשים, הם לא נופלים מאוקלהומה לדעתי, אתם מזלזלים בהם. כן קיירי תותח, לאב קולע שהוא וקיירי עובדים טוב ביחד ושנכנס לו, ולברון לא יורד מ20 נקודות, דאלוודווה או איך שלא כותבים את השם שלו מחליף מטורף, לוחם ומגן, זריז וקלעי, גיי אר קולע, טריסטיאן טומסון כנראה לוקח הכי הרבה ריבאונד התקפה בליגה אחרי דרמונד, פריי קלעי, שאמפרט יכול לשחק בספסל של כל קבוצה בליגה בקלות, ואתן מזלזלים ככה בקבוצה, לא הגיוני. לדעתי קליבלנד לא נופלים מאוקלהומה. לדעתי גולדן יקחו.

אוקלהומה 😍
גולדן פח
ווסטברוק סיים נראה לי עם טריפל דאבל ו30+ נקודות

אני אוהב את אוקלהומה אבל באסה שגולדן ככה מתפרקים.
ברבע השלישי עוד חשבתי שיהיה קאמבק מהסרטים אחרי תצוגת הקליעות של תומפסון, ואז הגיע הרבע הרביעי..

מה הולך אנשים שאמרו שגרין אגדה? אהלן גולדן כשקרי לא במשחק. עוד מישהו רוצה להתווכח שבלי קרי גולדן נראים כמו אשפה? או שכל הגאוני כדורסל חזרו לחורים שלהם?

מה הולך אנשים שאמרו שגרין אגדה? אהלן גולדן כשקרי לא במשחק. עוד מישהו רוצה להתווכח שבלי קרי גולדן נראים כמו אשפה? או שכל הגאוני כדורסל חזרו לחורים שלהם?
זה נכון שקרי לא מתפקד אבל גם גרין על הפרצוף בסדרה הזאת

זה נכון שקרי לא מתפקד אבל גם גרין על הפרצוף בסדרה הזאת
גרין שחקן טוב, הוא לא מספיק טוב כדי שידברו עליו ביחד עם דוראנט וסטברוק קיירי לברון קוואי לאונרד וסטף קרי

13221360_1365175003511020_3730277878788622857_o.jpg

די כבר לקשקש. ההגנה של אוקלהומה הרגה את כל השחקנים של גולדן סטייט, לא רק את קרי.
אם הם לא יעלו שני הילוכים ויקלטו איך משחקים בפלייאוף אמיתי, הם ילכו הביתה כבר במשחק הבא (למזלם זה בבית, לא יצטרכו לנסוע רחוק).

די כבר לקשקש. ההגנה של אוקלהומה הרגה את כל השחקנים של גולדן סטייט, לא רק את קרי.
אם הם לא יעלו שני הילוכים ויקלטו איך משחקים בפלייאוף אמיתי, הם ילכו הביתה כבר במשחק הבא (למזלם זה בבית, לא יצטרכו לנסוע רחוק).
לא רואה סרט שהם מפסידים בבית משחק מכריע. למרות שהם פשוט נראים זוועה כרגע

בלה בלה בלה בלה ההגנה בלה בלה
אוקלהומה קבוצה שמאומנת טוב יותר, עם שחקנים טובים יותר. כל הקשקושים שאוהדי גולדן אוהבים לזרוק זה כי קרי שחקן על (הוא הקלעי הכי טוב שהNBA ראה אי פעם) וכשהוא חם אי אפשר לנצח את גולדן. זה הכל.

בילי דונובן דאג שהוא לא יוכל להתחמם אף פעם ובגלל זה הוא מאמן ענק, וכשמישהו באוקלהומה לא פוגע אז יש מישהו אחר. בגולדן זה פשוט לא מספיק (לראייה - תומפסון שיחק לבד אתמול רבע שלישי, רק היה צריך טיפה עזרה מחברים שלא הגיעה)

בלה בלה בלה בלה ההגנה בלה בלה
אוקלהומה קבוצה שמאומנת טוב יותר, עם שחקנים טובים יותר. כל הקשקושים שאוהדי גולדן אוהבים לזרוק זה כי קרי שחקן על (הוא הקלעי הכי טוב שהNBA ראה אי פעם) וכשהוא חם אי אפשר לנצח את גולדן. זה הכל.

בילי דונובן דאג שהוא לא יוכל להתחמם אף פעם ובגלל זה הוא מאמן ענק, וכשמישהו באוקלהומה לא פוגע אז יש מישהו אחר. בגולדן זה פשוט לא מספיק (לראייה - תומפסון שיחק לבד אתמול רבע שלישי, רק היה צריך טיפה עזרה מחברים שלא הגיעה)
אז ה-73-9 היה כי לקבוצות לא אכפת מהעונה הסדירה? או ש-73 משחקים קרי ניצח לבד את המשחק?
לווריורס יש קבוצה מדהימה שפשוט לא פוגעת בסדרה הזאת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית