דיון גמר הNBA.

אז ה-73-9 היה כי לקבוצות לא אכפת מהעונה הסדירה? או ש-73 משחקים קרי ניצח לבד את המשחק?
לווריורס יש קבוצה מדהימה שפשוט לא פוגעת בסדרה הזאת..
קרי היה בריא רוב העונה ולא תשוש ואנסססססס קבוצות אנס להן תמוח את החיים את הצורה. הוא ענק כשהוא בריא וחם. זה כל הסיפור. לא חוכמה להיות מעולה כשקרי בוער וקבוצות מאבדות את הראש וקרי קולע שלשות מהחצי ברגיל וההגנות מתבלבלות וכל מטאטא יורה.

מה השיא שווה אם אין טבעת?

קרי היה בריא רוב העונה ולא תשוש ואנסססססס קבוצות אנס להן תמוח את החיים את הצורה. הוא ענק כשהוא בריא וחם. זה כל הסיפור. לא חוכמה להיות מעולה כשקרי בוער וקבוצות מאבדות את הראש וקרי קולע שלשות מהחצי ברגיל וההגנות מתבלבלות וכל מטאטא יורה.

מה השיא שווה אם אין טבעת?
אני פשוט לא חושב שקרי חתום לבד על השיא הזה, אני חושב שהווריורס כקבוצה, פשוט מעולים.
משהו לא מתחבר להם בסדרה הזאת...

אני פשוט לא חושב שקרי חתום לבד על השיא הזה, אני חושב שהווריורס כקבוצה, פשוט מעולים.
משהו לא מתחבר להם בסדרה הזאת...
מה שלא מסתדר להם זה שהם קבוצה טובה עם הגנה טובה והם מזיינים את קרי.
מאזן קבוצות שעלו שלב בnba לאחר שפיגרו 3-1
9-223
בהצלחה גולדן (סתם לא תמותו)

לא הולך להם כי הם מפסידים במבחן האתלטיות. אין מה לעשות נגד תצוגות כאלו של דוראנט ווסטברוק

שאלה קצרה לכל מי שזלזל באוקלהומה,באמת?
אממ
אוקלהומה חזקה יותר מקליבלנד?
לפי מה שאני רואה אתה מזלזל יותר מדי בכישרונות שיש בקליבלנד.
שהטריו משחק ביחד,לברון-קווין-קיירי הם כמעט ובילתי ניתנים לעצירה.

כן. לדעתי הם חזקים יותר מקליבלנד. אל תיתן למזרח החלש להטעות אותך..
מאמין שבסדרה רגילה אוקלהומה תנצח 4-2. בכללי, בסדרה של 7 משחקים, לא רואה את קליבלנד מנצחת את שלושת הגדולות של המערב.

איזה משחק חלש של הספרס. אכזבה של ממש. לפחות הם הודחו על קבוצה ראויה.
ומי יודע איך זה ייגמר מול גולדן בגמר.

הפסדתי 50 שקל בגללם 🤮

הגזמת. אין סיכוי שייגמר סוויפ לגולדן. גם אם גולדן תנצח בצורה משכנעת על הנייר 4-1, זה יהיה אחרי קרבות חורמה.
הספידו את אוקלהומה יותר מידי.

איפה זלזלתי בדיוק פה באוקלהומה?
סהכ אמרתי שקליבלנד קבוצה טובה יותר,כמו שאני חושב שגולדן סטייט קבוצה טובה יותר,זה לא נקרא לזלזל ...
טוב.
בכל אופן, לדעתי, אוקלהומה חזקה יותר. אנחנו כבר רואים מה קורה סיבוב שני רצוף בפלייאוף כשהם מול הספרס וגולדן.
לברון אולי טוב מכל שחקן בליגה, אבל לא הקבוצה שלו.

הלילה הלברונים עשויים לעלות לגמר, שם הם כנראה יפגשו את הווסטברוקים.
הימורים?
ואגב, במקרה ושתיהן עולות, למי תהיה יתרון ביתיות? זו עם המאזן הטוב יותר במהלך העונה בליגה?

אם שתיהן עולות היתרון של קליבלנד.

המשחק הלילה של קליבלנד הגנתית היה מדהים. פשוט חיסלו את טורונטו, החריבו אותם. ועדיין זה לא שבריר אינדיקציה לגמר.. טורונטו לא קרובה ביכולת למערביות.

הלילה לדעתי הסיפור ייגמר 4-1. המומנטום של התאנדר שווה גמר.

אם שתיהן עולות היתרון של קליבלנד.

המשחק הלילה של קליבלנד הגנתית היה מדהים. פשוט חיסלו את טורונטו, החריבו אותם. ועדיין זה לא שבריר אינדיקציה לגמר.. טורונטו לא קרובה ביכולת למערביות.

הלילה לדעתי הסיפור ייגמר 4-1. המומנטום של התאנדר שווה גמר.
לקליבלנד יהיה את היתרון כי? עד כמה שאני זוכר לתאנדרס היה מאזן טוב יותר(תקנו אותי אם אני טועה).

אני לא חושב שיגמר 4-1 לאוקלהומה , אבל לדעתי אם לא יגמר 4-2 לאוקלהומה אז גולדן תנצח משחק 7.
אני כל כל מחכה לקליבלנד - אוקלהומה ולראות מה לברון וקיירי שווים מול קבוצה אתלטית כמוהם אני מודה שאם לברון מביא אליפות ראשונה לקליבלנד מול אוקלהומה אני אתפוס ממנו הרבה יותר (למרות שאני לא סובל את האופי שלו).

אם חושבים על זה, הקבוצה הכי חזקה שאפשר ליצור מהnba זה
1.קרי 2.ווסטברוק3.דוראנט 4.לברון 5.דהמרקוס קוסינס
אני סופר 2 מאוקלהומה

אם חושבים על זה, הקבוצה הכי חזקה שאפשר ליצור מהnba זה
1.קרי 2.ווסטברוק3.דוראנט 4.לברון 5.דהמרקוס קוסינס
אני סופר 2 מאוקלהומה
אני מעדיף את לאנרד גם על לברון וגם על דוראנט

אני מעדיף את לאנרד גם על לברון וגם על דוראנט
אין אף שוטינג גארד שעדיף על דוראנט, הוא מייצר הכי הרבה נק' בעונה בממוצע באופן קבוע

אם אני בונה דרים טים זה ככה: קרי, דוראנט, וסטברוק, לברון ו-ואללה אני מודה שאני לא יודע מי אני רוצה בתור הגבוה ההגנתי שלי: איבקה\ביומבו\דראמונד ואולי אפילו ואלנצ'ונס שהיה מעולה. איכשהו העונה הזו כולה גארדים ומעל כולם לברון בסמול פורוורד, אבל כל העונה בנויה על גארדים ונראה שהמשחק בשנים הבאות הולך יותר לכיוון של זריקות מבחוץ.

אין אף שוטינג גארד שעדיף על דוראנט, הוא מייצר הכי הרבה נק' בעונה בממוצע באופן קבוע

אם אני בונה דרים טים זה ככה: קרי, דוראנט, וסטברוק, לברון ו-ואללה אני מודה שאני לא יודע מי אני רוצה בתור הגבוה ההגנתי שלי: איבקה\ביומבו\דראמונד ואולי אפילו ואלנצ'ונס שהיה מעולה. איכשהו העונה הזו כולה גארדים ומעל כולם לברון בסמול פורוורד, אבל כל העונה בנויה על גארדים ונראה שהמשחק בשנים הבאות הולך יותר לכיוון של זריקות מבחוץ.
איבקה לא סנטר.. הוא פאוור פורוורד ברור שאפשר לשים אותו בתור סנטר.. אבל למה? הוא יהיה פחות טוב משמעותית
@shahar18 אין סתירה בין דוראנט לברון לאנרד אתה צריך לבחור 2 מ3 אבל לבחור מישהו על פני לברון זה פשוט לא אפשרי. על דוראנט עוד היה אפשר להתווכח (אבל לא כי דוראנט מדהים פשוט) אבל לברון?

אם כבר בעיתוי הזה הזכרתם חמישייות, אז נבחרה כבר חמישיית העונה - קרי, ווסטברוק, לאונרד, לברון וג'ורדן(מהקליפרס).
דוראנט רק בחמשייה השנייה. תומפסון בשלישית. עצם זה שג'ורדן בחמיישיה הפותחת זו בדיחה השנה.

איבקה לא סנטר.. הוא פאוור פורוורד ברור שאפשר לשים אותו בתור סנטר.. אבל למה? הוא יהיה פחות טוב משמעותית
@shahar18 אין סתירה בין דוראנט לברון לאנרד אתה צריך לבחור 2 מ3 אבל לבחור מישהו על פני לברון זה פשוט לא אפשרי. על דוראנט עוד היה אפשר להתווכח (אבל לא כי דוראנט מדהים פשוט) אבל לברון?
לאנרד אומנם שחקן התקפה קצת פחות טוב מלברון ומדוראנט (בדגש על קצת, כי הוא באמת סופרסטאר אדיר), אבל ההגנה שלו פשוט שווה כל שנייה שהוא על המגרש. לברון ודוראנט לא שומרים, רק לוקחים ריבאונדים.
מי שראה משחקים של סן אנטוניו השנה, מבין איזו קבוצה בינונית לאנרד סחב על הגב השנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית