דיון גמר הNBA.

אם כבר בעיתוי הזה הזכרתם חמישייות, אז נבחרה כבר חמישיית העונה - קרי, ווסטברוק, לאונרד, לברון וג'ורדן(מהקליפרס).
דוראנט רק בחמשייה השנייה. תומפסון בשלישית. עצם זה שג'ורדן בחמיישיה הפותחת זו בדיחה השנה.
בגלל זה כתבתי פה
כולם כתבו קד לא פה וגורדן כן והתחילו לקרוא למי להצביע חולה בתסמונת דאון
People are awesome

בגלל זה כתבתי פה
כולם כתבו קד לא פה וגורדן כן והתחילו לקרוא למי להצביע חולה בתסמונת דאון
People are awesome
בחייאת יהב תרשום ברור ותפסיק להתנסח כמו ילד אני לא מבין מה אתה רושם.

סטף קרי טוב, הוא אפילו ממש טוב, אבל הוא בסופו של דבר sharpshooter ודריבלר טוב(פחות או יותר מה שייצא מקיירי אירווינג עוד שנתיים אם לא ייפצע, מינוס 5 אחוז ב3 פלוס 5 אחוז בבוקס).

1. נכון להיום בNBA אם אתה מפליץ ליד ג'אמפ שוט שורקים לך עבירה, אחרת ספק אם קרי היה נמצא בכלל בחמישייה השניה של הליגה כי הוא היה צונח באחוזים... איך שזה עכשיו הNBA פשוט רוצים סקורינג מאשינז, ריצות והרבה פוזשנים ולא משחקי פוסט-אפ או בכללי משחקי הגנה(על עבירות תוקף ויתרו מזמן, שלא נדבר בכלל על צעדים ועוד "חוקים" שיוצרים סטופ למשחק).
2. בדירוג +/- השחקן הכי משפיע על הGSW בעונה הסדירה הוא בכלל דריימונד גרין(הראשון עם 1000/500/500/100/100 בעונה ומקום שני בטריפל דאבלס לראסל ווסטברוק)
3. השחקנים הכי תורמים בפוסט סיזן הם ראסל ווסטברוק, לברון ג'יימס, קווין דוראנט, אח"כ בפער ניכר קליי תומפסון, סטף שלא רחוקים כ"כ גם מהמספרים של קיירי אירווינג, דמאר דרוזן ועוד כמה שהגיעו לשחק לבד כמו קוואי לנארד, למרקוס אלדרידג' ודווין וויד.

אם אני בונה דרים טים זה ככה: קרי, דוראנט, וסטברוק, לברון ו-ואללה אני מודה שאני לא יודע מי אני רוצה בתור הגבוה ההגנתי שלי: איבקה\ביומבו\דראמונד ואולי אפילו ואלנצ'ונס שהיה מעולה. איכשהו העונה הזו כולה גארדים ומעל כולם לברון בסמול פורוורד, אבל כל העונה בנויה על גארדים ונראה שהמשחק בשנים הבאות הולך יותר לכיוון של זריקות מבחוץ.
אין לך מה לעשות עם קרי בחמישייה כזו, וסטברוק מחלק פי 2 יותר אסיסטים ומוריד יותר ריבאונדים, גם כריס פול עדיף על קרי בכזה הרכב.
בתור PF תיקח את אנתוני דיוויס ובתור אחד מהשחקני הגנה הטובים בליגה וPF שני את דריימונד גרין, אם יש מקום גם את אלדרידג'.
כמחליפים עוד SF שחייב להיות שם זה פול ג'ורג' וSF הגנתי כמובן לנארד.
סנטר יש לך את דיאנדרה ג'ורדן, דמרקוס קאזינס ווסטסייד ואז את כל השאר, אם לדראמונד לא היה משחק פוסט כ"כ פח ואחוזי קליעה מהקו שהולכים להחליף את השם שלו ל"האק א דראמונד" אולי הוא היה יכול להשתלב שם גם(לא דואג לו, ואן גנדי בונה אותו).
נ.ב
זה שלביומבו היה יום טוב לא אומר עליו כלום, הוא עדיין פח.

לאנרד אומנם שחקן התקפה קצת פחות טוב מלברון ומדוראנט (בדגש על קצת, כי הוא באמת סופרסטאר אדיר), אבל ההגנה שלו פשוט שווה כל שנייה שהוא על המגרש. לברון ודוראנט לא שומרים, רק לוקחים ריבאונדים.
מי שראה משחקים של סן אנטוניו השנה, מבין איזו קבוצה בינונית לאנרד סחב על הגב השנה.
הגיוני כשיש לך 2 שחקנים ותיקים שנשארים בשביל הכסף ולא תורמים הרבה, למרות שבלי אלדרידג' הם היו חוטפים סוויפ מול OKC.

נערך לאחרונה:
סטף קרי טוב, הוא אפילו ממש טוב, אבל הוא בסופו של דבר sharpshooter ודריבלר טוב(פחות או יותר מה שייצא מקיירי אירווינג עוד שנתיים אם לא ייפצע, מינוס 5 אחוז ב3 פלוס 5 אחוז בבוקס).

1. נכון להיום בNBA אם אתה מפליץ ליד ג'אמפ שוט שורקים לך עבירה, אחרת ספק אם קרי היה נמצא בכלל בחמישייה השניה של הליגה כי הוא היה צונח באחוזים... איך שזה עכשיו הNBA פשוט רוצים סקורינג מאשינז, ריצות והרבה פוזשנים ולא משחקי פוסט-אפ או בכללי משחקי הגנה(על עבירות תוקף ויתרו מזמן, שלא נדבר בכלל על צעדים ועוד "חוקים" שיוצרים סטופ למשחק).
2. בדירוג +/- השחקן הכי משפיע על הGSW בעונה הסדירה הוא בכלל דריימונד גרין(הראשון עם 1000/500/500/100/100 בעונה ומקום שני בטריפל דאבלס לראסל ווסטברוק)
3. השחקנים הכי תורמים בפוסט סיזן הם ראסל ווסטברוק, לברון ג'יימס, קווין דוראנט, אח"כ בפער ניכר קליי תומפסון, סטף שלא רחוקים כ"כ גם מהמספרים של קיירי אירווינג, דמאר דרוזן ועוד כמה שהגיעו לשחק לבד כמו קוואי לנארד, למרקוס אלדרידג' ודווין וויד.

אין לך מה לעשות עם קרי בחמישייה כזו, וסטברוק מחלק פי 2 יותר אסיסטים ומוריד יותר ריבאונדים, גם כריס פול עדיף על קרי בכזה הרכב.
בתור PF תיקח את אנתוני דיוויס ובתור אחד מהשחקני הגנה הטובים בליגה וPF שני את דריימונד גרין, אם יש מקום גם את אלדרידג'.
כמחליפים עוד SF שחייב להיות שם זה פול ג'ורג' וSF הגנתי כמובן לנארד.
סנטר יש לך את דיאנדרה ג'ורדן, דמרקוס קאזינס ווסטסייד ואז את כל השאר, אם לדראמונד לא היה משחק פוסט כ"כ פח ואחוזי קליעה מהקו שהולכים להחליף את השם שלו ל"האק א דראמונד" אולי הוא היה יכול להשתלב שם גם(לא דואג לו, ואן גנדי בונה אותו).
נ.ב
זה שלביומבו היה יום טוב לא אומר עליו כלום, הוא עדיין פח.

הגיוני כשיש לך 2 שחקנים ותיקים שנשארים בשביל הכסף ולא תורמים הרבה, למרות שבלי אלדרידג' הם היו חוטפים סוויפ מול OKC.
השאלה כמה זמן יקח לדראמונד לסדר את הנקודות האלו כי אפילו לכדרר הוא יודע אבל מסכים עם מה שכתבת, יש לי סלידה מגרין גלל ההתנהגות אבל כן הוא שחקן.
לאנרד אומנם שחקן התקפה קצת פחות טוב מלברון ומדוראנט (בדגש על קצת, כי הוא באמת סופרסטאר אדיר), אבל ההגנה שלו פשוט שווה כל שנייה שהוא על המגרש. לברון ודוראנט לא שומרים, רק לוקחים ריבאונדים.
מי שראה משחקים של סן אנטוניו השנה, מבין איזו קבוצה בינונית לאנרד סחב על הגב השנה.
לול על לברון לא שומר.

bogut וspeights אחראיים ישירים לניצחון, בשילוב אחוזים זוועה של הספסל של okc ואפילו של אדאמס

ועדיין, לא רואה איך גולדן יכולים לנצח עכשיו בחוץ. היה להם קשה מאד

הסיכוי נמוך, אבל אם יש קבוצה שיכולה לעשות כזה מהפך זו גולדן סטייטס.

גם מרתיח לדעת שאם אוקלהומה עולים הקאבס זוכים ליתרון הביתיות 😏

כן, חבל רק שקרי לא פוגע.

לברון 90% מהזמן לא שומר. כשהוא רוצה לשמור הוא שומר, אין ויכוח.
לברון שחקן ההגנה הכי טוב (ואם הגזמתי אז הוא בין ה5 הכי טובים) באנביאי ויכול לשמור על כל שחקן בכל עמדה, על מה תה מדבר אחינו?

משחק ע-נ-ק של בוגוט. אני בשוק שהוא יודע לכדרר בכלל

לברון שחקן ההגנה הכי טוב (ואם הגזמתי אז הוא בין ה5 הכי טובים) באנביאי ויכול לשמור על כל שחקן בכל עמדה, על מה תה מדבר אחינו?

משחק ע-נ-ק של בוגוט. אני בשוק שהוא יודע לכדרר בכלל
העיקר אמרת שאין להם משחק פנים..

העיקר אמרת שאין להם משחק פנים..
אני לא היחיד שבשוק, אף אחד לא ציפה שהם יקלעו מבפנים מעל 20 נק'... אחי זה לא נורמלי, הם כל העונה לא קלעו במספרים כאלה מהצבע.
זה יהיה מעניין לראות אם זה פוקס או שזה ממשיך באוקלהומה

אני לא היחיד שבשוק, אף אחד לא ציפה שהם יקלעו מבפנים מעל 20 נק'... אחי זה לא נורמלי, הם כל העונה לא קלעו במספרים כאלה מהצבע.
זה יהיה מעניין לראות אם זה פוקס או שזה ממשיך באוקלהומה

הם התקשו מידיי במשחק הזה, קשה לי לראות אותם מנצחים באוקלהומה אבל אם הם ינצחו הם גם יקחו את המשחק ה7

אתה בטוח שראית משחקים של קליבלנד השנה?
לברון עושה טובה שהוא בכלל יורד להגנה. הוא שומר רק כשמתחשק לו לשמור, וכשמחשק לו לשמור הוא בהחלט אחד השומרים הטובים בליגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית