הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

אתה בטוח שראית משחקים של קליבלנד השנה?
לברון עושה טובה שהוא בכלל יורד להגנה. הוא שומר רק כשמתחשק לו לשמור, וכשמחשק לו לשמור הוא בהחלט אחד השומרים הטובים בליגה.
תחילתו של הרבע השלישי, לברון כבר עם שלוש חסימות.
#רק_אומר

ראיתי את הבוקס סקןרס ועם כמו שזה נראה קליבלנד לא תוכל לנצח ככה את הקבוצות מהמערב כל השלישיה משחקת 40 דקות ואחראית לכל הנקודות במשחק (כמעט) , מספיק שאחד מהם עייף/לא פוגע/נשמר טוב הם לא ינצחו משחק.

בגולדן הראו לנו שהם יכולים לנצח משחקים גם בלי שקרי מדהים.
באוקלהומה גם לדעתי יש סגל יותר רחב ויותר שחקנים שיכולים להוריד את הלחץ מווסטברוק ודוראנט.
מה גם שהסלים באוקלהומה נעשים הרבה פעמים תוך שטף של משחק לעומת אצל קליבלנד שהרבה פעמים הולכים דווקא על המהלכים האישיים (וזה מעייף)

ראיתי את הבוקס סקןרס ועם כמו שזה נראה קליבלנד לא תוכל לנצח ככה את הקבוצות מהמערב כל השלישיה משחקת 40 דקות ואחראית לכל הנקודות במשחק (כמעט) , מספיק שאחד מהם עייף/לא פוגע/נשמר טוב הם לא ינצחו משחק.

בגולדן הראו לנו שהם יכולים לנצח משחקים גם בלי שקרי מדהים.
באוקלהומה גם לדעתי יש סגל יותר רחב ויותר שחקנים שיכולים להוריד את הלחץ מווסטברוק ודוראנט.
מה גם שהסלים באוקלהומה נעשים הרבה פעמים תוך שטף של משחק לעומת אצל קליבלנד שהרבה פעמים הולכים דווקא על המהלכים האישיים (וזה מעייף)

סלים בשטף המשחק כמו שקראת להם זה לא משהו שעקרונית מתאר את OKC (את הווריורס כן כמובן).
אבל, זה כן נכון שאצל קליבלנד ברגע שנהיה קצת קשה, מייד מוותרים על הקבוצה ועוברים לבידודים.

סלים בשטף המשחק כמו שקראת להם זה לא משהו שעקרונית מתאר את OKC (את הווריורס כן כמובן).
אבל, זה כן נכון שאצל קליבלנד ברגע שנהיה קצת קשה, מייד מוותרים על הקבוצה ועוברים לבידודים.

דווקא בפליאוף אני רואה את החבר׳ה מתאבדים על כל כדור ועושים נקודות כי דוראנט ווסטברוק פותחים את המשחק כל כך.
מה שקורה תמיד בוורייריוס בגלל השלשות
ובהגנה הם שומרים טוב מאד , כולם.

@Crossfiter אתה אמיתי? קליבלנד לקחה שנה שעברה 2 משחקים מול הוורירס בלי לאב ובלי קיירי, ולא היה רחוקים מלקחת את כל השלושה הראשונים. גם אם לאב לא פוגע בכלום וקיירי מיידה שלשות כאילו הוא ווסטבורק קליבלנד יכולה לקחת משחקים נגד התאנדרס והוורירס, ככה זה כשיש לך לברון גיימס בקבוצה. כל הדקות הכי טובות של קליבלנד בסדרה הזאת הגיעו עם דלי, שאמפרט, גפרסון, פריי ולברון כשהם חנקו את טורונטו בהגנה.
הקבוצה הזאת ממש לא תלויה בלאב ובקיירי וביכולת שלהם לזרוק שלשות. זה עוזר כמובן, אבל היא לא תמות בלי זה.

@Crossfiter אתה אמיתי? קליבלנד לקחה שנה שעברה 2 משחקים מול הוורירס בלי לאב ובלי קיירי, ולא היה רחוקים מלקחת את כל השלושה הראשונים. גם אם לאב לא פוגע בכלום וקיירי מיידה שלשות כאילו הוא ווסטבורק קליבלנד יכולה לקחת משחקים נגד התאנדרס והוורירס, ככה זה כשיש לך לברון גיימס בקבוצה. כל הדקות הכי טובות של קליבלנד בסדרה הזאת הגיעו עם דלי, שאמפרט, גפרסון, פריי ולברון כשהם חנקו את טורונטו בהגנה.
הקבוצה הזאת ממש לא תלויה בלאב ובקיירי וביכולת שלהם לזרוק שלשות. זה עוזר כמובן, אבל היא לא תמות בלי זה.

לא אמרתי שהם תלויים בהם, אמרתי שעכשיו זה מוזר שהם לא יורדים מהמגרש ורק הם הפקטורים המרכזיים ויהיה להם קשה להחזיק כזה קצב בסדרה נגד קבוצה פי 2 יותר טובה.
מה גם ששנה שעברה החבר׳ה נפצעו מוקדם יחסית ואז החבר׳ה שהחליפו אותם היו חמים ו׳מנוסים׳ עכשיו הם פחות בעניינים ויהיה מעניין לראות מה קורה.
לא אמרתי שלקליבלנד אין סיכוי, אני שמח שהם הגיעו לגמר כי יהיה מעניין.

קיצר גולדן או אוקלהומה היום? אני עם אוקלהומה בגלל הבייתיות ויאללה לגמר עם לברון.

סייד נוט:
אתלטיקו או ריאל?

אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שגולדן מתפוצצת על אוקלהומה.

2-1 ריאל. אבל רק כי אני אוהד שרוף של הקבוצה.

קצת סוטים מהאשכול אבל למי אכפת, ריאל מדריד אלופת אירופה!
אין יותר שמח מזה 😘

משחק הזוי הלילה, קליי תומפסון נתן הצגת שלשות שלא תבייש אף שחקן בתחרות שלשות של השבוע אולסטאר.

לokc יש 2 שלשות בחמישיה ב11 אחוז(1 מ8 לדוראנט, 1 מ6 לאיבאקה, 0 מ5 לווסברוק) לgsw יש 21 שלשות בחמישייה ב54 אחוז(יותר מהאחוזים ל2 של 2 הקבוצות) כשתומפסון שובר שיא שלשות לפלייאוף באחוזים של פלייסטיישן(11 מ18) וכשרוב השלשות הן ברבע ה3 וה4.

במשך 3 רבעים okc שלטה למרות השלשות שהמשיכו ליפול, הייתה תצוגה גם בפוסט אפ וגם במיד ריינג' אבל ברבע הרביעי 5 דקות לסוף הם נחנקו בזמן שנפלו להם 3 שלשות ברצף על הראש.

אין אפשרות לנצח כזה דבר, כדי לתת 63 נקודות מה3 צריכים בערך 60 זריקות בקבוצה ממוצעת, gsw עשו את זה עם פחות מ40.

לגמרי הזוי. משחק פסיכי של קליי, אחד השחקנים הכי אנדר-רייטד בליגה.
הגנה נהדרת במחצית השניה של איגו ושל גרין, אבל שוב, תרומה מאד נמוכה שלהם ושל שאר המשלימים בהתקפה.
בוגוט במחצית הזאת פשוט חושך. ההפתעה המדהימה היא אדאמס. אם הוא משפר את יכולת הסיום בסביבת הסל ומחצי מרחק - ויש לו יכולת, הוא קלעי עונשין לא רע - הוא שחקן של חוזה מקסימום, בטח אם טריסטן תומפסון העיז לדרוש יותר מ-18 מיליון לעונה.

טריסטן תומפסון אחד השחקנים הכי אוברייטד בnba, אין לו הצלחה מהקו או פוסט אפ יוצא דופן, למעשה הוא שם בשביל הריבאונד.
מהאוברייטד הוא שני אולי רק למעודד הברזילאי שמרוויח הכי טוב בעולם ורז'או שישב בקליבלנד ועכשיו יושב בgsw.

okc שיחקה טוב יותר בכל פרמטר, מהרבע השלישי בערך דוראנט הפסיק לקלוע, אם הוא היה ממשיך גם הידית של קליי לא הייתה עוזרת.
המשחק הזה היה צריך להיגמר ככה, לא ראיתי כל כך הרבה איבודים מokc באף סדרה כמו האיבודים ב5 דקות האחרונות ברבע האחרון, משהו הזוי

טריסטן תומפסון אחד השחקנים הכי אוברייטד בnba
Amen to That.
מהאוברייטד הוא שני אולי רק למעודד הברזילאי שמרוויח הכי טוב בעולם ורז'או שישב בקליבלנד ועכשיו יושב בgsw.
לאאאא, יש רשימה ארוכה של בטלנים שבאים לפניו. מספיק להזכיר את רשארד לואיס וג'ו ג'ונסון, שני חוזי מקסימום לשני שחקני מינימום.
מהרבע השלישי בערך דוראנט הפסיק לקלוע, אם הוא היה ממשיך גם הידית של קליי לא הייתה עוזרת.
צריך לתת קרדיט להגנה של איגו, גרין וסטף. הם הרגו אותו, למרות השופטים הביתיים.

לאאאא, יש רשימה ארוכה של בטלנים שבאים לפניו. מספיק להזכיר את רשארד לואיס וג'ו ג'ונסון, שני חוזי מקסימום לשני שחקני מינימום

מאז גילברט ארינס לא היה חוזה כ"כ כושל כמו ג'ו ג'ונסון אני מסכים, אבל ורז'או אפילו לא קולע...

מאז גילברט ארינס לא היה חוזה כ"כ כושל כמו ג'ו ג'ונסון אני מסכים, אבל ורז'או אפילו לא קולע...
גילברט לפחות הביא כלי נשק מעניינים להראות לחבר'ה בחדר הלבשה.
ושנזכיר את סטפן מארבורי????? טוב, הוא מהניקס, זה לא נחשב. הם גם אם יחתימו את סטף קארי, יהפכו אותו לאלן יוסטון.

המשחק היה כמעט לכל אורכו בידיים של אוקלהומה. מי שראה את כל המשחק מבין שגולדן שיחקו בכלל לא כזה טוב וזה רק מוכיח כמה קבוצה טובה הם.
אם בסופו של דבר הם יעלו ויפגשו את קליבלנד, הם יהיו חייבים לשפר דחוף את משחק הפנים כי קליבלנד להבדיל מאוקלהומה קולעת טוב גם מבפנים וגם מבחוץ.
סיכום המשחק במילה: תומפסון.
בשתי מילים: קליי תומפסון!

המשחק היה כמעט לכל אורכו בידיים של אוקלהומה. מי שראה את כל המשחק מבין שגולדן שיחקו בכלל לא כזה טוב וזה רק מוכיח כמה קבוצה טובה הם.
אם בסופו של דבר הם יעלו ויפגשו את קליבלנד, הם יהיו חייבים לשפר דחוף את משחק הפנים כי קליבלנד להבדיל מאוקלהומה קולעת טוב גם מבפנים וגם מבחוץ.
לדעתי תהיה נפילה לכל קבוצה שתעלה בגלל הקצב המטורף שהם משחקים בו (אם אני זוכר נכון, 15 או 20 פוזשנים יותר למשחק מאשר המזרח), אבל מבחינת יכולת נטו - אם הם היו טריים כמו קליבלנד - אני מרחם על לפלופ וחבריו. כל אחת מהמערביות נמצאת בשתי דרגות מעליהם.
סיכום המשחק במילה: תומפסון.
בשתי מילים: קליי תומפסון!
ובשלוש מילים: קליי פאקינג תומפסון!!!!!!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית