הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

לדעתי תהיה נפילה לכל קבוצה שתעלה בגלל הקצב המטורף שהם משחקים בו (אם אני זוכר נכון, 15 או 20 פוזשנים יותר למשחק מאשר המזרח), אבל מבחינת יכולת נטו - אם הם היו טריים כמו קליבלנד - אני מרחם על לפלופ וחבריו. כל אחת מהמערביות נמצאת בשתי דרגות מעליהם.

ובשלוש מילים: קליי פאקינג תומפסון!!!!!!!!!!!
אין סיכוי שהם יגיעו טריים לצערי. קליבלנד כבר נחים משישי והמשחק הראשון נפתח בחמישי.
גולדן בזמן הזה משחקת שני משחקים ויש לה אולי 48 שעות להתכונן. לפחות יתרון ביתיות איתם(מזה חששתי אם אוקלהומה תעלה, כי אז ללברונים יהיה את יתרון הביתיות).

בחיי שאני כבר לא יודע מה להמר. גם במשחק 7 וגם בגמר.
העיקר ריאל אלופת אירופה 👑

היה משחק יפה כיף ומהנה אני שמח שהשנה אני מצליח לראות את המשחקים ויש אחלה פלייאוף (רק בצד אחד)​

סיק רבע רביעי. דוראנט חושך, אם הוא ברגיל אז המשחק קל הולך ל4-2 וגולדן הביתה, גם עם השלשות של תומפסון.

אגב, כמו שאמרנו: כשקרי טוב גולדן טובים, כשקרי לא טוב הם מפסידים. קרי היה טוב, אז לתומפסון היה ביטחון והידית פעלה.

סיק רבע רביעי. דוראנט חושך, אם הוא ברגיל אז המשחק קל הולך ל4-2 וגולדן הביתה, גם עם השלשות של תומפסון.

אגב, כמו שאמרנו: כשקרי טוב גולדן טובים, כשקרי לא טוב הם מפסידים. קרי היה טוב, אז לתומפסון היה ביטחון והידית פעלה.
מה אתה רציני? קרי רבע שלישי היה חושך ותומפסון בשיניים שמר אותם בתמונה עם שלשות וכמה לייאפים.
ברבע הרביעי קרי גם התעורר, אבל בחצי של הרבע האחרון עם שתי שלשות ולייאפ בסוף שסגר את הסיפור.
לפני כן תומפסון עדיין המשיך בשלשות ואיגודלה וגרין בהגנה חזקה.

מה אתה רציני? קרי רבע שלישי היה חושך ותומפסון בשיניים שמר אותם בתמונה עם שלשות וכמה לייאפים.
ברבע הרביעי קרי גם התעורר, אבל בחצי של הרבע האחרון עם שתי שלשות ולייאפ בסוף שסגר את הסיפור.
לפני כן תומפסון עדיין המשיך בשלשות ואיגודלה וגרין בהגנה חזקה.
תבדוק סטטיסטיקה, קרי עד הרבע ה-3 היה חושך ומשם התחילה החזרה שלו ואיתו כל גולדן

מה לגבי זה שלקרי היה משחק פסיכי עם כמעט טריפל דאבל (חסר לו אסיסט אחד)? ותוסיף לזה את החטיפות והשיבוש שהוא עשה להתקפה של אוקייסי במאני טיים

תבדוק סטטיסטיקה, קרי עד הרבע ה-3 היה חושך ומשם התחילה החזרה שלו ואיתו כל גולדן

מה לגבי זה שלקרי היה משחק פסיכי עם כמעט טריפל דאבל (חסר לו אסיסט אחד)? ותוסיף לזה את החטיפות והשיבוש שהוא עשה להתקפה של אוקייסי במאני טיים
זו לא הנקודה כאן הסטטיסטיקה האישית של קרי. הוא היה חלק מהניצחון כמו שאר הקבוצה בהובלה של תומפסון.
זה לא נכון להגיד שגולדן מנצחים רק כשהוא טוב.
ואגב, מפגן האסיסטים שלו עוד התחיל ברבע הראשון.

קליי מחזיק את הקבוצה פחות או יותר בסדרה הזאת באנלוגיה לדוראנט בOKC.
קליי הוא היחיד שהופיע בכל המשחקים בפלייאוף בכושר טוב, הוא שיפר את המספרים שלו מהעונה הסדירה בכל הפרמטרים כולל אסיסטים, אחוזים מה3, ריבאונדים, חטיפות ואחוזים מהקו. בשורה של הנקודות למשחק הוא עלה מ22.1 בעונה הסדירה ל26.5 בפלייאוף(נקודה מעל קארי ב5 או 6 משחקים יותר ממנו)
במשחק האחרון כשהוא עמד "רק" על 18 נקודות GS הפסידו 133-105, מאז הוא על 26,27 ואתמול 41 נקודות.

קליי הוא היחיד שהופיע בכל המשחקים בפלייאוף בכושר טוב, הוא שיפר את המספרים שלו מהעונה הסדירה בכל הפרמטרים כולל אסיסטים, אחוזים מה3, ריבאונדים, חטיפות ואחוזים מהקו. בשורה של הנקודות למשחק הוא עלה מ22.1 בעונה הסדירה ל26.5 בפלייאוף(נקודה מעל קארי ב5 או 6 משחקים יותר ממנו)
במשחק האחרון כשהוא עמד "רק" על 18 נקודות GS הפסידו 133-105, מאז הוא על 26,27 ואתמול 41 נקודות.
קלע אש אין ספק ועדיין כולם יודעים שקרי > הכל

קליי גם יורק דם בהגנה. רוב הזמן הוא שומר את ראסל, ולרדוף אחרי המכונית מירוץ הזאת גורם לו להגיע עם הלשון בחוץ להתקפה. לכן הוא לפעמים מחטיא זריקות שהוא קולע בעיניים עצומות.

קליי גם יורק דם בהגנה. רוב הזמן הוא שומר את ראסל, ולרדוף אחרי המכונית מירוץ הזאת גורם לו להגיע עם הלשון בחוץ להתקפה. לכן הוא לפעמים מחטיא זריקות שהוא קולע בעיניים עצומות.
האתלטיות של ראסל מטורפת. הזריזות והשהייה שלו באוויר מדהימה.
אותי יותר מדהים שלברון אתלט לא פחות טוב ממנו והוא שוקל כמעט 30(!) קילו יותר. זה בלתי נתפס.

האתלטיות של ראסל מטורפת. הזריזות והשהייה שלו באוויר מדהימה.
אותי יותר מדהים שלברון אתלט לא פחות טוב ממנו והוא שוקל כמעט 30(!) קילו יותר. זה בלתי נתפס.
עם כל הכבוד לבהמתיות של לברון - ויש כבוד - הוא היה חולם להיות כמו ראסל.

עם כל הכבוד לבהמתיות של לברון - ויש כבוד - הוא היה חולם להיות כמו ראסל.
לא מסכים. הוא לא נופל מראסל, יש לו כוח מתפרץ אדיר ופשוט הכל. הוא מצטיין בכל פרמטר בכל עמדה במשחק - מעולם לא היה כזה דבר בכזו דומיננטיות.
אי אפשר לעצור אותו בדרך לסל בשום דרך. ראית איך הוא שהה באוויר בזמן שביומבו ניסה לחסום אותו? וכשחקן של טורנטו(ברח לי השם) פשוט ניסה להוריד אותו מטה ולברון פשוט נשאר באוויר וקלע סל כמעט בלתי אפשרי.
וכמו שאמרתי, 30 קילו מפרידים ביניהם. זה הבדל עצום. ע-צ-ו-ם.

לא מסכים. הוא לא נופל מראסל, יש לו כוח מתפרץ אדיר ופשוט הכל. הוא מצטיין בכל פרמטר בכל עמדה במשחק - מעולם לא היה כזה דבר בכזו דומיננטיות.
אי אפשר לעצור אותו בדרך לסל בשום דרך. ראית איך הוא שהה באוויר בזמן שביומבו ניסה לחסום אותו? וכשחקן של טורנטו(ברח לי השם) פשוט ניסה להוריד אותו מטה ולברון פשוט נשאר באוויר וקלע סל כמעט בלתי אפשרי.
וכמו שאמרתי, 30 קילו מפרידים ביניהם. זה הבדל עצום. ע-צ-ו-ם.
איך אפשר להשוות בין הזריזות של שניהם ? בכל מקרה, אני מסכים איתך שהוא אתלט מפחיד, ומהיר ברמות מפחידות. אבל הוא לא זריז כמו ווסטברוק, שעולה לסל בפולאפ ואתה לא רואה את הרגליים שלו זזות, או שהוא בפוסט על מישהו, אי אפשר לראות אותו זז.

איך אפשר להשוות בין הזריזות של שניהם ? בכל מקרה, אני מסכים איתך שהוא אתלט מפחיד, ומהיר ברמות מפחידות. אבל הוא לא זריז כמו ווסטברוק, שעולה לסל בפולאפ ואתה לא רואה את הרגליים שלו זזות, או שהוא בפוסט על מישהו, אי אפשר לראות אותו זז.
לא השוואתי בין הזריזות שלהם, השוואתי בין האתלטיות שלהם. למעט הזריזות, וגם היא לא בהבדל גדול, לברון טוב מראסל בכל פרמטר.

לברון יותר אתלט מווסטברוק
כבד יותר ב30 קילו וקצת פחות אתלטי ממנו=יותר אתלט

וסטברוק זריז יותר וכנראה שמהיר יותר, לברון חזק יותר ואני חושב שגם עולה גבוה יותר, הבעיה שלכם שאתם חושבים על "אתלטיות" בתור פונקציה ולא בתור אינדקס..

אתלטיות נמדדת בהרבה דרכים:
מהירות, כוח, זמן תגובה, כוח מתפרץ, גמישות, קואורדינציה, סיבולת, שיווי משקל ועוד ועוד ועוד. מי אתלט יותר טוב? לא יודע, אני חושב שלברון אבל אין דרך לבדוק ואת מי זה מעניין? לברון כנראה ולצערנו הוא השחקן הכי טוב בליגה למרות היותו בלתי נסבל, ואחריו יש לנו את קרי וסטברוק ודוראנט

לברון יותר אתלט מווסטברוק
כבד יותר ב30 קילו וקצת פחות אתלטי ממנו=יותר אתלט
ברור. גם אתה למשל, כבד יותר מאלוף העולם בריצה ויותר איטי ממנו = יותר מהיר.
חשבת אולי שחלק רציני מה-30 קילו האלה הם שריר??
לא השוואתי בין הזריזות שלהם, השוואתי בין האתלטיות שלהם. למעט הזריזות, וגם היא לא בהבדל גדול, לברון טוב מראסל בכל פרמטר.
ראסל זריז ממנו, כנראה שמהיר יותר, כנראה שמנתר גבוה יותר ובעל כוח מתפרץ גדול יותר. לא בהרבה אבל עדיין.
ראסל הוא אתלט מושלם, מהסוג של קארל לואיס. טוב מלברון בכל הפרמטרים שהשלד מנה, פרט לכוח.

וסטברוק זריז יותר וכנראה שמהיר יותר, לברון חזק יותר ואני חושב שגם עולה גבוה יותר, הבעיה שלכם שאתם חושבים על "אתלטיות" בתור פונקציה ולא בתור אינדקס..

אתלטיות נמדדת בהרבה דרכים:
מהירות, כוח, זמן תגובה, כוח מתפרץ, גמישות, קואורדינציה, סיבולת, שיווי משקל ועוד ועוד ועוד. מי אתלט יותר טוב? לא יודע, אני חושב שלברון אבל אין דרך לבדוק ואת מי זה מעניין? לברון כנראה ולצערנו הוא השחקן הכי טוב בליגה למרות היותו בלתי נסבל, ואחריו יש לנו את קרי וסטברוק ודוראנט
לשם שינוי אנחנו מסכימים.
למעט זריזות כי ראסל קל יותר, שוב, לברון פשוט טוב יותר בכל המכלול של האתלטיות.
ברור. גם אתה למשל, כבד יותר מאלוף העולם בריצה ויותר איטי ממנו = יותר מהיר.
חשבת אולי שחלק רציני מה-30 קילו האלה הם שריר??

ראסל זריז ממנו, כנראה שמהיר יותר, כנראה שמנתר גבוה יותר ובעל כוח מתפרץ גדול יותר. לא בהרבה אבל עדיין.
ראסל הוא אתלט מושלם, מהסוג של קארל לואיס. טוב מלברון בכל הפרמטרים שהשלד מנה, פרט לכוח.
ראסל זריז ממנו כי הוא שוקל פחות. ראית פעם את היציאה מהמקום של לברון מהסל לסל השני? זה מטורף. הוא לא רק מפגין כוח מתפרץ אדיר, הוא פשוט דוהר לסל במהירות מטורפות עם ניתור מטורף לסל. לא סתם גם הדאנקים שלו כאלה מרהיבים.
יש לו צעד ראשון קטלני, האצה דורסנית, ניתור אדיר וכוח מתפרץ מטורף. גם הקואורדינציה שלו הזויה, הוא דוהר לסל ומכיוון אחד מוציא כדור מושלם לכיוון שני לשחקן פנוי. בנוסף, אי אפשר כמעט ולחסום אותו.
אל תסתכל על זריזות ומהירות כפרמטרים יחידים(שגם בזה ראסל טוב רק בזריזות, וגם זה לא בהרבה) להצטיינות באתלטיות, יש בה כל כך הרבה פרמטרים כמו ששלדון ציין. ובחישוב כולל של כל הפרמטרים האלה, לברון עולה על ראסל כמעט בהכל.

לא חושב שאפשר עדיין להשוות את שניהם, לברון לקח את קליבלנד לגמר ולמשחק 7 די לבד עונה שעברה, יש לו 2 אליפויות. ווסטברוק צריך להוכיח הרבה כדי לעמוד עם לברון , יש לו את הפוטנציאל אבל אני לא חושב שכרגע הם ברי השוואה.
אם לברון לוקח עוד 2 אליפויות אני שם אותו שלישי אחרי קובי וההוא שלא אומרים את שמו לשווא וכדי להגיע לרמה שאתה מדבר עם שחקנים ברמה כזאת צריך להוכיח המון בליגה. יש המון שחקנים שהיו טובים ופוטנציאל אבל בסופו של דבר אין מה לעשות מה שמדבר פה זה הדומיננטיות והיכולת במשחקים גדולים ולהיות ווינר , ווסטברוק עוד לא שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית