הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

^הגיוני ביותר שזה יקרה.

לגבי הנקודות מבחינת קרי-תומפסון בגלל ההגעה של דוראנט - זה היה ברור שאחד מהם יפגע. וכולנו יודעים שזה תומפסון מהסיבות הברורות לכולנו.
מעניין יהיה גם לראות את סטף מוסר יותר.

***מטאטא את הפוסט***

שלום לכל אנשי הNBA, חזרנו לעניינים, מוקדם לדבר אחרי 3-4 משחקים אבל בנוגע לזה:

1. ווסטברוק הוא אכן תופעה
2. קליי תומפסון נפגע מאוד, מביא את המספרים הכי נמוכים מאז 2012 כרגע, דוראנט משחק חצי משחק לבד
3. ורז'או הוא המעודדת/נגר מיובא הכי יקר בתולדות הNBA

קרי עם 25.7 נק'(קל לו)...

עונה שמחה לכולם
מה אתה אומר על הניקס?

ויש לי תחושה, לא חזקה מאוד אבל עדיין, שבוסטון חזקים העונה.
כולם מדברים אגב על מינסוטה כעל סוס שחור...
מה אומרים על שיקאגו של וייד? לדעתי לא משהו

קיצר קאבס עדיין הפייבוריטס שלי, שוב. כשקיירי פוגע אי אפשר לעצור אותם כי לברון תמיד טוב

מה אתה אומר על הניקס?

ויש לי תחושה, לא חזקה מאוד אבל עדיין, שבוסטון חזקים העונה.
כולם מדברים אגב על מינסוטה כעל סוס שחור...
מה אומרים על שיקאגו של וייד? לדעתי לא משהו

קיצר קאבס עדיין הפייבוריטס שלי, שוב. כשקיירי פוגע אי אפשר לעצור אותם כי לברון תמיד טוב
הניקס לדעתי לא שווים פלייאוף בכושר הנוכחי, אין להם יציבות ויש להם בעיקר הוצאות גבוהות ושמות גדולים, ג'ואקים נואה לא נראה כמו עצמו(גם בהגנה) כבר המון זמן, גם רוז צולע, נקודת האור שם זה פורזינגיס ובספסל ג'נינגס שאני מאוד אוהב ומקווה שיקבל קרדיט.

בוסטון קבוצה מאוד מעניינת, היא הייתה לא רעה גם שנה שעברה אבל היה חסר גבוה שייצר נקודוץ ואז הביאו את אל הורפורד... זו קבוצה שרצה כבר יפה פשוט חסרות לה 10 נקודות למשחק וריבאונדים.
גם בעונה שעברה הייתה שם חלוקת נקודות וגם הספסל תורם, יהיה מעניין לראות את קראודר בהמשך העונה.
היתרון של בוסטון זה שאין צורך בשחקן עם 35 נקודות למשחק, מאוד מאוזנים, הווריורס לדוג' הרבה יותר תלותיים מבוסטון.

שיקאגו נראים טוב, אבל עוד לא היה להם שום אתגר... מה שמפתיע אותי זו הקפיצה של מירוטיץ', הוא נהיה השחקן ספסל הכי חשוב בבולס ואולי בליגה. אם באטלר ייתן עונה גדולה והשאר יישארו יציבים יהיה מעניין, בכל אופן הקבוצה השתנתה יותר מדי כדי בכלל לחזות מה יהיה שם.

עונה גדולה

הניקס לדעתי לא שווים פלייאוף בכושר הנוכחי, אין להם יציבות ויש להם בעיקר הוצאות גבוהות ושמות גדולים, ג'ואקים נואה לא נראה כמו עצמו(גם בהגנה) כבר המון זמן, גם רוז צולע, נקודת האור שם זה פורזינגיס ובספסל ג'נינגס שאני מאוד אוהב ומקווה שיקבל קרדיט.

בוסטון קבוצה מאוד מעניינת, היא הייתה לא רעה גם שנה שעברה אבל היה חסר גבוה שייצר נקודוץ ואז הביאו את אל הורפורד... זו קבוצה שרצה כבר יפה פשוט חסרות לה 10 נקודות למשחק וריבאונדים.
גם בעונה שעברה הייתה שם חלוקת נקודות וגם הספסל תורם, יהיה מעניין לראות את קראודר בהמשך העונה.
היתרון של בוסטון זה שאין צורך בשחקן עם 35 נקודות למשחק, מאוד מאוזנים, הווריורס לדוג' הרבה יותר תלותיים מבוסטון.

שיקאגו נראים טוב, אבל עוד לא היה להם שום אתגר... מה שמפתיע אותי זו הקפיצה של מירוטיץ', הוא נהיה השחקן ספסל הכי חשוב בבולס ואולי בליגה. אם באטלר ייתן עונה גדולה והשאר יישארו יציבים יהיה מעניין, בכל אופן הקבוצה השתנתה יותר מדי כדי בכלל לחזות מה יהיה שם.

עונה גדולה
הווריורס תלותיים? אם ווסטברוק נפצע טאנדר עוברים לשחק בפי ויי

הווריורס תלותיים? אם ווסטברוק נפצע טאנדר עוברים לשחק בפי ויי
מסכים איתך, ממש כמו הטריילביילזרס ויוסטון, יש לא מעט קבוצות כאלה, אבל בוסטון לא כזו.

במידה מסויימת כל הקבוצות בNBA בנויות סביב 2 שחקנים שנותנים ביחד 50 נקודות, אבל כשיש רק אחד כזה אתה מקבל קבוצה כושלת

מסכים איתך, ממש כמו הטריילביילזרס ויוסטון, יש לא מעט קבוצות כאלה, אבל בוסטון לא כזו.

במידה מסויימת כל הקבוצות בNBA בנויות סביב 2 שחקנים שנותנים ביחד 50 נקודות, אבל כשיש רק אחד כזה אתה מקבל קבוצה כושלת
כמה כיף אבל זה לראות את ווסטברוק.
מקווה שלא יפצע ויהיה mvp

דמיאן לילארד השחקן הכי מפחיד בליגה בכושר הנוכחי, take notes
לא יודע איך הוא לא היה אולסטאר שנה שעברה.. מצד שני זה ככ הרגיז אותו שהוא התפוצץ על כל העולם שאולי כדאי שלא יהיה שוב ונראה מה יקרה הפעם 😃

עונה גדולה

לדעתי רוז בכושר מעולה ונותן משחקים מצויינים. המשחק פנים שלו אדיר.
נואה נוראי, לא יודע לזרוק, להגן, לקחת ריבאונד הגנה ורץ יותר לאט ממה שאני הולך.
חסר להם עומק בספסל חוץ מג'נינגס, ההגנה שלהם מקום אחרון בNBA ככה שסריקה יותר מעמיקה על מהלכי ההגנה שלהם תהיה הכרחית. אני מאמין שזו בעיה בפיק אנד רול, ואיכשהו שהגבוהים עושים לנואה בית ספר.

בוסטון על הכיפאק על הנייר, אבל המאזן שלהם בינתיים לא משהו. אם הם יעלו מכאן אז מצפה להם עתיד אחלה.

שיקאגו מעולים, וייד נראה בכושר טוב ובאטלר מפלצת הגנה כרגיל. הוא היה צריך רכז שיפרגן וזה השם השני של רונדו.
אני באופן אישית לא אוהב את מירוטיץ' בגלל האיטיות שלו וההגנה שלו. יש לו עוד מה לשפר, אבל שחקן טוב אין ספק.

לדעתי קליבלנד תיקח שוב, מהסיבה הפשוטה שהם שמרו על העומק שלהם. לגולדן סטייט אין את העומק הזה. הם מטורפים, אבל ראינו לא פעם שחמישייה חזקה במיוחד לא חייבת להוביל אם אין כימיה, חלוקת עומסים בין כולם וספסל איכותי.

כמה כיף אבל זה לראות את ווסטברוק.
מקווה שלא יפצע ויהיה mvp
יש כמה שחקנים שכיף לראות: דרוזן, הארדן, ווסטברוק, לילארד, אנתוני דיוויס והאמת גם דוראנט(ראיתי את המשחק מול okc, זה היה כמו לראות מישהו משחק nba2k עם דוראנט ברמה easy בפלייסטיישן)
כולם מתחילים חזק כל שנה, הבעיה היא שאחרי חצי עונה הסוס נגמר(בצדק, אף אחד לא מכונה) והמספרים יורדים בצורה טבעית למי שמשחק לבד.
מפתיע אותי שפול ג'ורג' התחיל כל כך חלש.

הnba בנויה לסופרסטארס ולא לקבוצות, ככה זה, אנשים משלמים לבוא לראות כוכב מתפוצץ במשחק היסטורי ופחות לראות שחקנים מהספסל ונצחונות, זו הסיבה שכל המשחקים של הלייקרס היו sold out משנת 2010.
דמיאן לילארד השחקן הכי מפחיד בליגה בכושר הנוכחי, take notes
לא יודע איך הוא לא היה אולסטאר שנה שעברה.. מצד שני זה ככ הרגיז אותו שהוא התפוצץ על כל העולם שאולי כדאי שלא יהיה שוב ונראה מה יקרה הפעם 😃
דרוזן הרבה יותר מפחיד כרגע, איכשהו אנשים לא ספרו אותו בעונה שעברה והוא מחזיר לכולם.

איך שזה נראה עכשיו השחקן הכי שלם הוא ווסטברוק, זה שהכי תורם לקבוצה הוא דיוויס וזה שעם המספרים הכי טובים "על הנייר" זה הארדן(ראיתי תקציר משחק שהוא סיים עם 40+ נקודות ו15 אסיסטים, מספרים הזויים).
אם הארדן היה משתדל לעשות הגנה הוא היה השחקן הכי מרשים בליגה בקלות.

בכל מקרה כל הרשימה לא משנה כי לרוב אלא אם כן יש הבדל מטורף של 10 נקודות בממוצע למשחק בסוף העונה(בחיים לא יהיה) מי שלוקח mvp הוא שחקן של האלופה או ה2nd runner, זה למה לילארד לא יראה כלום השנה ומי שיקבל זה לא השחקן עם הכי הרבה נקודות/אסיסטים/ריבאונדים.
אם הווריורס יתחברו כמומשהם אמורים סביר שהmvp יהיה לברון/קיירי או קרי/דוראנט.

נערך לאחרונה:
יש לי תחושה שווסטברוק לא ייעצר.
היום היה לו משחק פושר לחלוטין והוא נתן 14 נק ו10 אסיסטים. אם זה משחק פושר והוא ישמור פה ושם על ירידות קטנות אך מתונות, הוא יהיה מועמד לגיטימי לmvp.
אבל חייבים לזכור שה"value" של הmvp חייב לבוא איכשהו לידי ביטוי. הוא חייב להוביל אותם למאזן שמצדיק את הנתונים שלו.

יש לי תחושה שווסטברוק לא ייעצר.
היום היה לו משחק פושר לחלוטין והוא נתן 14 נק ו10 אסיסטים. אם זה משחק פושר והוא ישמור פה ושם על ירידות קטנות אך מתונות, הוא יהיה מועמד לגיטימי לmvp.
אבל חייבים לזכור שה"value" של הmvp חייב לבוא איכשהו לידי ביטוי. הוא חייב להוביל אותם למאזן שמצדיק את הנתונים שלו.
מסכים לגמרי

טוב, אז ניתן לאשכול במה עונה שלישית ברציפות??

כצפוי הפלייאוף החד צדדי הזה שוב הפגיש בין הלברונים לקרים. וגם בגמר המשחק נגמר באופן חד צדדי. הפעם לטובת הקרים(או הדוראנטים?).

הימורים?

טוב, אז ניתן לאשכול במה עונה שלישית ברציפות??

כצפוי הפלייאוף החד צדדי הזה שוב הפגיש בין הלברונים לקרים. וגם בגמר המשחק נגמר באופן חד צדדי. הפעם לטובת הקרים(או הדוראנטים?).

הימורים?

קשה להמר על הסדרה הזאת, אני רק מקווה ל7 משחקים

פעם קודמת ב3-1 לגולדן הסדרה איכשהו הגיעה ל7 משחקים והשאר היסטוריה.
ההבדל שהפעם דוראנט בחמישייה של גולדן ולא אריסון בארנס. בקטנה..
אז סדרה של 7 גם כבר לא בטוחה.

פעם קודמת ב3-1 לגולדן הסדרה איכשהו הגיעה ל7 משחקים והשאר היסטוריה.
ההבדל שהפעם דוראנט בחמישייה של גולדן ולא אריסון בארנס. בקטנה..
אז סדרה של 7 גם כבר לא בטוחה.

אי אפשר לדעת, אל תשכח עוד ששחקנים יכול להפצע ולהתעייף.

אבל בנתיים ממה שראיתי אתמול , קליבלנד לקחו יותר מידי ברצינות את עניין השלשות והשאירו את דוראנט עם שטיח אדום לטבעת כמה וכמה פעמים. גם קרי התפוצץ פתאום ברבע השלישי וזה גמר על קליבלנד , טייקון לו יעשה לזה התאמות ונראה מה יהיה.
לדעתי הסדרה תלך ל7 משחקים רק אם משחק הבא קליבלנד יצליחו לגנוב , אם גולדן תנצח ביום ראשון יגמר
4-1

אבל אני מקווה שאני טועה.

אני עם דניאל, לדעתי יהיה 1-1 ואז 2-1 לגולדן 3-1 3-2 4-2
אני לא חושב שקליבלנד הם מאץ לגולדן השנה

אני עם דניאל, לדעתי יהיה 1-1 ואז 2-1 לגולדן 3-1 3-2 4-2
אני לא חושב שקליבלנד הם מאץ לגולדן השנה

למה לא? הם טובים ווינרים, נכון שגולדן סטייט מפלצות אבל הם לא הפסידו עד עכשיו זה קוף שיושב על הכתף והלחץ , אין לדעת.

למה לא? הם טובים ווינרים, נכון שגולדן סטייט מפלצות אבל הם לא הפסידו עד עכשיו זה קוף שיושב על הכתף והלחץ , אין לדעת.
אין ספק שקליבלנד לא אנושיים, אבל משהו בי חושב שגולדן לא ישארו אדישים שנתיים ברצף
חוץ מזה, פאקינג דוראנט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית