הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

עד לפהי העונה הזאת KD היה השחקן האהוב עלי ב NBA, בגלל סגנון המשחק המרהיב שלו אבל גם בגלל הצניעות שלו. ווסטברוק היה השחקן ששנאתי בגלל שהוא לא נתן במה לכשרון של דוראנט להתבטא.
היום המצב הפוך ואני כולי בצד של ראסל עד כדי כך שאני לא רוצה שלדוראנו תהיה טבעת.

סתם נקודה שעלתה לי לראש

עד לפהי העונה הזאת KD היה השחקן האהוב עלי ב NBA, בגלל סגנון המשחק המרהיב שלו אבל גם בגלל הצניעות שלו. ווסטברוק היה השחקן ששנאתי בגלל שהוא לא נתן במה לכשרון של דוראנט להתבטא.
היום המצב הפוך ואני כולי בצד של ראסל עד כדי כך שאני לא רוצה שלדוראנו תהיה טבעת.

סתם נקודה שעלתה לי לראש

למה בעצם?

היום משחק ראשון בקליבלנד, הימורים?
הסטטיסטיקה אומרת שלברון 4-1 אחרי שהוא ב0-2
אני הולך עם קליבלנד הפעם (גם סטטיסטיקה וגם זה עוד צעד בדרך למשחק 7, שאני מקווה שיהיה)

רמת התחרותיות בnba יורדת כל עונה , זה הפך להיות ליגה של 2 סופרטימס , גולדן סטייט זה פשוט לא הוגן ואני מקווה שבשנה הבאה הלייקרס יעלו לפליאוף עייפנו

3-0 גולדן סטייט היום .. לצערי הרב
כמה חבל לי שלברון לא יראה אליפות ועוד כנראה בהשפלה כזאת , לפחות הוא באמת נותן סדרה אישית מטורפת

רמת התחרותיות בnba יורדת כל עונה , זה הפך להיות ליגה של 2 סופרטימס , גולדן סטייט זה פשוט לא הוגן ואני מקווה שבשנה הבאה הלייקרס יעלו לפליאוף עייפנו
אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות הליגה תהיה יותר תחרותית, שנה הבאה בוסטון עם בחירה ראשונה בדראפט, שהם כנראה יקחו את הרכז ההוא או שיעשו טרייד ויקחו את ג'ימי באטלר, וזה בדיוק התוספת שהם צריכים. פילי תהיה תוספת מעניינת בשנה - שנתיים הקרובות, אם סימונס ואמביד בריאים הם שווים מקום בפלייאוף, מה גם שלאורי יהיה פרי אייג'נט אחרי העונה הבאה ודובר על חזרה הביתה ככה שהפרויקט של פילי בדרך להצליח לדעתי

אגב, אתה אוהד לייקרס ?

מזכיר את השליטה של בארסה וריאל בליגה הספרדית. שולטות ביד רמה מעל כולם.

מדברים גם על טרייד של כריס פול לספרס, זה יכול להיות מאוד מעניין.

מעניין עם בוסטון יעשו איזה החתמה מענינת גם יש להם את הבחירה הראשונה בדראפט מאמין שיחתימו איזה כוכב וילחמו עם קליבלנד על גמר המזרח

אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות הליגה תהיה יותר תחרותית, שנה הבאה בוסטון עם בחירה ראשונה בדראפט, שהם כנראה יקחו את הרכז ההוא או שיעשו טרייד ויקחו את ג'ימי באטלר, וזה בדיוק התוספת שהם צריכים. פילי תהיה תוספת מעניינת בשנה - שנתיים הקרובות, אם סימונס ואמביד בריאים הם שווים מקום בפלייאוף, מה גם שלאורי יהיה פרי אייג'נט אחרי העונה הבאה ודובר על חזרה הביתה ככה שהפרויקט של פילי בדרך להצליח לדעתי

אגב, אתה אוהד לייקרס ?

שכחת את ה Bucks. יש להם סגל צעיר ובעל פוטנציאל גדול.

אגב אם כבר

יש הרבה קבוצות צעירות וטובות והרבה סופרסטרים חדשים.
אגב גם בתיכונים היום יש שחקנים מאוד מעניינים שיגיעו בשנים הקרובות לליגה

וואוו איזה סיום. טירוף. דוראנט חתום על הניצחון.

לברון לדעתי היה דומיננטי יותר מדוראנט, קיירי בטוח ניצח את המאצ' אפ עם קרי, במיוחד בחצי השני. קווין לאב היה טוב, jr, טריסטן היה בסדר ועדיין לא הספיק!

לברון לדעתי היה דומיננטי יותר מדוראנט, קיירי בטוח ניצח את המאצ' אפ עם קרי, במיוחד בחצי השני. קווין לאב היה טוב, jr, טריסטן היה בסדר ועדיין לא הספיק!
טריסטן היה בסדר ? 3 ריבאונדים 2 אסיסטים ממוצע של 4 ריבאונדים בקושי בסדרה עד עכשיו .. אכזבה מטורפת
אין לקליבלנד את הכלים להתמודד מול גולדן סטייט אין מה לעשות , מעניין מה יהיה בקיץ

זה הכל עניין של עייפות, דוראנט וקרי נחים ורעננים.
לברון וקיירי מתפרקים, הם לא יכולים לצאת לדקה מהמגרש.
לטיירון לו פשוט אין איך להתמודד עם העניין הזה.
מעניין אם גולדן סטייט תלך עד הסוף בלי אף הפסד בפליאוף עד לאליפות, זה מטורף!

יש הרבה קבוצות צעירות וטובות והרבה סופרסטרים חדשים.
אגב גם בתיכונים היום יש שחקנים מאוד מעניינים שיגיעו בשנים הקרובות לליגה
יש אתלט אדיר בן 16 בשם זיון וויליאמס, ממליץ לראות סרטונים שלו.

אני בנאדם שרואה NBA בערך מגיל 6-7 ונכנסתי לזה יותר מגיל 18.
כשאחרים בכיתה בלבלו ת'שכל על הליגה הישראלית המשמימה בכדורגל אני ראיתי את מייקל/פיפן/רודמן ואת הבולס, את קובי/שאק והלייקרס, את סטוקטון/מאלון והג'ז, את שון קמפ/גארי פייטון והסופרסוניקס ואת תחילת השושלת של הספרס עם דיוויד רובינסון/פרקר/דאנקן.

חפירות בקשר לסדרת הגמר:
ראיתי את משחק 3 ואני יכול להגיד שאני מתבאס היום לראות משחק כדורסל כזה.
המשחק נהיה כל כך לא אגרסיבי בגלל החוקה החדשה ששחקנים פשוט לא שומרים באמת.
שחקני הגנה בפרימטר שוטס כביכול מנסים לחסום שחקנים אחרים אבל בפועל רחוקים מהם מטר וחצי כדי לא חס וחלילה ללטף להם את הגוף או לנחות בlanding zone של השחקן שיגרום לשחקן לעוף אחורה חזק יותר משחקן בהצגה ב"הבימה", גם אם לא נגעו בהם ולקבל שריקה.

אם קבוצה כמו יוסטון הצליחה להגיע העונה לאן שהגיעה פחות או יותר רק בזכות השלשות שלה זה אומר שמשהו בליגה הזו מת:
סנטרים נהיו לא רלוונטיים, אין בכלל פוסט אפ(הוק שוט נכחד, דרופ סטפ נכחד), PF שלא קולעים 3 לא רלוונטיים, תכנונים של פיק אנד רול כמעט לא רלוונטיים(screen לגארד מהTop of the key לשלשה או screen עם 2 פרימטר שוטס נהיו אופנתיים), המשחק שהכרתי גוסס.
מה שמבאס זה שאם ג"ס או יוסטון או קבוצות אחרות שחיות על ה3 מגיעות עם ידית לא מאוזנת, הן יקבלו בראש ואין בכלל תחרותיות.

בקשר למייקל:
אם מייקל היה משחק היום הוא היה משיג 80 נקודות למשחק עם השריקות שיש היום, המשחק נהיה כ"כ מנוון ולא תחרותי במונחי ספורט שזה לפעמים מבאס. יש סרטון מפורסם שמייקל יוצא על דוק ריברס במשחק פלייאוף שחוץ מלתת לו בעיטה משתמש בכל איבר בגוף כדי לא לתת לו לשחק(מייקל קולע כמובן ושיקגו מנצחים), כמובן שהיו שריקות כשהיה צריך אבל המדיניות הייתה לתת למשחק לזרום.
שחקן כמו קליי תומפסון לדוג' שאין לו פיק אנד רול ויכולת כדרור בNBA של פעם היה עם חצי מהנק'.
חלק מהכיף בשנות ה90 היה שמשחקים היו קשוחים, אם היית בדקה סיום הולך לשלשה לא היו נותנים לך לקלוע, היום אם הלכת לשלשה אף אחד לא יעז לגעת בך גם אם יש 2 שניות על השעון.

אז מה היה לנו במשחקים:
משחק 2- ג"X קולעת ב42% מה3, כמעט 60 נקודות מגיעות משלשות
משחק 3- ג"ס קולעת ב49% מה3, 48 נקודות מגיעות משלשות(בקאבס לדוג' קיירי עם 0-7 ולאב שנעלם עם 1-7)- קייל קורבר מפספס שלשה ודוראנט גומר את המשחק עם שלשה

למי שעקב אחרי העונה, כשג"ס קלעה 30% ולקחה הרבה זריקות מה3, הם הובסו ולא סתם הפסידו ב4-5 נקודות.

פייר לא מעניין אותי לראות מי תנצח, אבל רציתי לראות משחק ולא תחרות שלשות.
בסוף העונה כשיש Dunk Contest ותחרות שלשות השלשות זה לא מעניינות אף אחד

נערך לאחרונה:
אני בנאדם שרואה NBA בערך מגיל 6-7 ונכנסתי לזה יותר מגיל 18.
כשאחרים בכיתה בלבלו ת'שכל על הליגה הישראלית המשמימה בכדורגל אני ראיתי את מייקל/פיפן/רודמן ואת הבולס, את קובי/שאק והלייקרס, את סטוקטון/מאלון והג'ז, את שון קמפ/גארי פייטון והסופרסוניקס ואת תחילת השושלת של הספרס עם דיוויד רובינסון/פרקר/דאנקן.

חפירות בקשר לסדרת הגמר:
ראיתי את משחק 3 ואני יכול להגיד שאני מתבאס היום לראות משחק כדורסל כזה.
המשחק נהיה כל כך לא אגרסיבי בגלל החוקה החדשה ששחקנים פשוט לא שומרים באמת.
שחקני הגנה בפרימטר שוטס כביכול מנסים לחסום שחקנים אחרים אבל בפועל רחוקים מהם מטר וחצי כדי לא חס וחלילה ללטף להם את הגוף או לנחות בlanding zone של השחקן שיגרום לשחקן לעוף אחורה חזק יותר משחקן בהצגה ב"הבימה", גם אם לא נגעו בהם ולקבל שריקה.

אם קבוצה כמו יוסטון הצליחה להגיע העונה לאן שהגיעה פחות או יותר רק בזכות השלשות שלה זה אומר שמשהו בליגה הזו מת:
סנטרים נהיו לא רלוונטיים, אין בכלל פוסט אפ(הוק שוט נכחד, דרופ סטפ נכחד), PF שלא קולעים 3 לא רלוונטיים, תכנונים של פיק אנד רול כמעט לא רלוונטיים(screen לגארד מהTop of the key לשלשה או screen עם 2 פרימטר שוטס נהיו אופנתיים), המשחק שהכרתי גוסס.
מה שמבאס זה שאם ג"ס או יוסטון או קבוצות אחרות שחיות על ה3 מגיעות עם ידית לא מאוזנת, הן יקבלו בראש ואין בכלל תחרותיות.

בקשר למייקל:
אם מייקל היה משחק היום הוא היה משיג 80 נקודות למשחק עם השריקות שיש היום, המשחק נהיה כ"כ מנוון ולא תחרותי במונחי ספורט שזה לפעמים מבאס. יש סרטון מפורסם שמייקל יוצא על דוק ריברס במשחק פלייאוף שחוץ מלתת לו בעיטה משתמש בכל איבר בגוף כדי לא לתת לו לשחק(מייקל קולע כמובן ושיקגו מנצחים), כמובן שהיו שריקות כשהיה צריך אבל המדיניות הייתה לתת למשחק לזרום.
שחקן כמו קליי תומפסון לדוג' שאין לו פיק אנד רול ויכולת כדרור בNBA של פעם היה עם חצי מהנק'.
חלק מהכיף בשנות ה90 היה שמשחקים היו קשוחים, אם היית בדקה סיום הולך לשלשה לא היו נותנים לך לקלוע, היום אם הלכת לשלשה אף אחד לא יעז לגעת בך גם אם יש 2 שניות על השעון.

אז מה היה לנו במשחקים:
משחק 2- ג"X קולעת ב42% מה3, כמעט 60 נקודות מגיעות משלשות
משחק 3- ג"ס קולעת ב49% מה3, 48 נקודות מגיעות משלשות(בקאבס לדוג' קיירי עם 0-7 ולאב שנעלם עם 1-7)- קייל קורבר מפספס שלשה ודוראנט גומר את המשחק עם שלשה

למי שעקב אחרי העונה, כשג"ס קלעה 30% ולקחה הרבה זריקות מה3, הם הובסו ולא סתם הפסידו ב4-5 נקודות.

פייר לא מעניין אותי לראות מי תנצח, אבל רציתי לראות משחק ולא תחרות שלשות.
בסוף העונה כשיש Dunk Contest ותחרות שלשות השלשות זה לא מעניינות אף אחד

אתה יודע , בגלל האבולוציה של המשחק גם השחקנים והסופרסטרים משתנים אני בעיקרון מסכים איתך אבל אתמול דווקא כן ראיתי משחק קשוח והגנה חזקה גם מכיוון גולדן וגם מכיוון קליבלנד, נפלו על כדורים ונלחמו ולא נתנו פוזשנים קלים אבל, הבעיה היא שקליבלנד עייפים ובגלל זה יש המון מקרים שגולדן סטייט מוצאים את עצמם לבד לשלוש או לבד בדרך לסל במתפרצת.
אגב שימי ריגר אמר בשידור שהשופטים התחילו לקבל קנסות על טעויות שיפוט (הזוי)
וברור שהמשחק השתנה , אתה רואה את זה לפי איך קבוצות בנויות ולפי הסופרסטרים החדשים.

אני מסכים איתך שהמשחק שונה מפעם מבחינת הכדורסל , זה ידוע שהNBA הפך לתחרות של יכולת אישית ופחות למשחק של קבוצות ושאני חושב על זה, אפילו סקרמנטו של ג'ייסון וויליאמס , וובר, סטוייקוביץ וכו' הייתה מנצחת את ג"ס בסדרה הטוב מ7 רק בגלל משחק קבוצתי והגנה (אם היו משחקים לפי החוקים של פעם).

קווין לאב מרוויח כמו סופרסטאר(יותר מקיירי, יותר מ20 מיליון) וחוץ ממשחק 2 הוא לא הופיע. במשחק 3 הוא קלע 12% מהשדה, שים את מיקי ברקוביץ' בגילו היום באמצע הלילה והוא יביא לך משחק קליעה יותר טוב.

טריסטן תומפסון אחד הסנטרים הכי חלשים שאני זוכר בסדרת גמר בהיסטוריה של המשחק מרוויח כמעט כמו קיירי והוא קלע 8 נקודות ו11 ריבאונדים במצטבר ב3 משחקים(!) ב70 דקות, למעשה חוץ מלרוץ כמו בת יענה הוא לא עושה כלום(פצ'וליה "הנגר הרוצח" תרם במשחק 1 יותר ממה שהוא תרם ב3 משחקים)

JR SMITH עוד אחד שמרוויח 13 מיליון , במשחקים 1-2 3 נקודות ב40 דקות(להזכיר- JR נכנס במשבצת של מספר 2 או קלע), אי אפשר להיות SG פותח ולהיכשל בצורה אומללה במאני טיים. גם בעונה שעברה ברוב המשחקים הוא פשוט לא הופיע.

אין פה באמת מה להשוות, כשג"ס מגיעה עם ספסל יציב ליבינגסטון/קלארק/איגואדלה/ווסט שמשחקים יותר טוב מ2 שחקני חמישייה שלך זה עצוב.
האשם העיקרי חוץ מJR וטריסטן הוא טיירון לו שלא באמת עושה משהו חוץ מלקוות שהם יופיעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית