הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון גמר הNBA.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
אז אני רואה שנושאי ספורט לא תופסים כאן יותר מידי כותרות בפורום ככה שהגיע הזמן לדון כדורסל הפעם. השנה דיווד בלאט מדהים בקליבלנד ועם רוטציה של 7 ורבע שחקנים הוא קרוב 2 משחקים מאליפות היסטורית! רק לחשוב ששנה שעברה עמדו לפטר אותו במכבי אחרי ההפסד לאילת..איזה אירוניה.
מה דעתכם על הגמר עד כה? איך לדעתכם ייגמר? אני מהמר על 4-3 לקליבלנד.
מסקנות שלי מהגמר -
1.לברון גיימס שחקן ענק, תרתי משמע. מספרים היסטוריים ששום שחקן לא סיפק בגמר NBA.
2.דיוויד בלאט משתיק את כל המבקרים. גם אם קליבלנד בסופו של דבר תפסיד את האליפות עדיין מגיע לו קרדיט ענק.
3.דלבדובה מוכיח שגם בלי יותר מידי כשרון אפשר להיות האקס פקטור עם המון לחימה, רצון וקור רוח.
4.נראה שעל הMVP הנוכחי, סטף קרי, גדול עליו מעמד הגמר. לפחות בנתיים.
5.גמר הNBA עדיף על שעות שינה by far.

הימורים?

כנראה שקליבלנד תנצח לדעתי 4-2 אבל אני ממש לא בעדם כקבוצה אני לא אוהב אותם.
ברגע שמוצאים את לברון לשלוש דק הפערים מתחילים להתצמצם ורואים את ההבבדלים כקבוצה.
לדעתי גם קיים יותר מידי חוסר פירגון לבלאט בתיקשורת.
אני גם לא אוהב את לברון בגלל אובר הערכה עצמית שיש לו(בצדק אבל עדיין קצת צניעות לא תזיק)
ואם קרי יחיליט להתעורר על עצמו(ביצוע חלש יחסית מבדרך כלל) יש להם סיכוי ממש טוב לקחת.

• פותח/ת השרשור
נכון שיש לו אובר הערכה עצמית, רק שברוב המקרים זה קורה בגלל שהתקשורת מחפשת אותו. כמו שמחפשים בלי סוף את בלאט ולא נותנים לו את הקרדיט הראוי לו.
אם קרי ישחק כמו ברבע האחרון במשחק האחרון הכל פתוח. למעשה גם עכשיו עדיין הכל פתוח.

לדעתי התקשרות גם לא ממש מעריכה את בלאט בגלל ההתייחצנות של לברון כמו שמציג את עצמו
זה שסחב את המשחק על כתפיו,והיציאה"פשוט תן לי את הכדור".התקשורת מפארת אותו ושוכחת קצת
את מי שנמצא "מאחורי הקלעים"
מה שכן אי אפשר שלא להיות מרוצה המשחקים האחרונים מעניינים מאוד וגורמים לחכות למשחק הבא!

• פותח/ת השרשור
בגדול אתה צודק. הבעיה היא שזאת המציאות מאחר ולברון הוא המוציא לפועל היחידי בקבוצה. ללא לברון הסדרה נגמרת בסוויפ 4-0 לגולדן.
ככה התקשורת רואה את סיטואציית האליפות של קליבלנד -
אליפות לקליבלנד - בזכות לברון. אין קרדיט לבלאט.
אין אליפות לקליבלנד - איך בלאט לא לקח אליפות עם שחקן כמו לברון?

ככה זה בתקשורת שם.

כנראה,אבל עדיין לדעתי יש לבלאט חלק גדול בהגנה של הקבוצה והתנהלות הדברים.
ללא לברון הם היו עוד מפסידים מול שיקגו בולס,החלק שהוא לוקח בקבוצה גדול מידי
44 נק 39 נק למשחק זה פשוט מטורף ועוד בגמר

• פותח/ת השרשור
כנראה,אבל עדיין לדעתי יש לבלאט חלק גדול בהגנה של הקבוצה והתנהלות הדברים.
ללא לברון הם היו עוד מפסידים מול שיקגו בולס,החלק שהוא לוקח בקבוצה גדול מידי
44 נק 39 נק למשחק זה פשוט מטורף ועוד בגמר
ראיתי נתון מטורף שמתוך ה290 נקודות של קליבלנד בסדרה לברון אחראי ל210 מתוכם! אני לא ממש זוכר את המספרים במדויק אבל זה נראה פחות או יותר כך.

מהמר 4-2 גולדן סטייט ועדיין לדעתי מדהים מה שבלאט מצליח לעשות כל פעם הוא לוקח חבורה של נגרים והופך אותם לקבוצה קשוחה (נגרים זה דלבדובה, תומפסון, לפעמים גם שאמפרט) אבל אני כבר כל העונה לא מבין למה קר מעלה את הריסון בארנס ודיימונד גרין (שחקנים מצויינים) בחמישייה לפני דיוויד לי (שחקן ענק) ואנדרה איגואדלה ?? הוא עכשיו מבין את זה מאמין שלא מאוחר מדי אבל חבל כי דיוויד לי נגיד לא בכושר משחק וגם היה פצוע רוב העונה והיו צריכים לתת לו להיכנס לקצב מוקדם יותר

משחק אחרון דוולדובה איכזב פשוט שטויות מה שהוא עשה 4 מתוך 14 זריקות 4 איבודי כדור פשוט הפסיד להם את המשחק וsmit שגם אכזב
משחק לא טוב שלהם,הם צריכים לתת ללברון לנוח

• פותח/ת השרשור
לי יותר לא מובן למה מריון ומילר לא משחקים? שניהם בסה״כ פוורודים טובים ועם ניסיון בגמר הNBA. יכולים בהחלט לתרום ולהוריד מהעומס על שאר השחקנים שפשוט קורסים. בטח ובטח כשסמית גם לא פוגע.
וטימוטי, דלבדובה שיחק עם כיווצים בשרירים. הוא עדיין לא החלים לגמרי.

לי יותר לא מובן למה מריון ומילר לא משחקים? שניהם בסה״כ פוורודים טובים ועם ניסיון בגמר הNBA. יכולים בהחלט לתרום ולהוריד מהעומס על שאר השחקנים שפשוט קורסים.
וטימוטי

למרות ששניהם הרבה אחרי השיא אני מסכים איתך ב100% שניהם יכולים לתת דקות איכותיות של ניסיון והרבה מלחמה וגם מריון שחקן הגנה לא פראייר בכלל, מילר קיבל קצת דקות בסדרה אבל בלאט משום מה מעדיף את ג'ונס עליו וג'ונס באמת חוץ מיד לא עושה שום דבר אבל שום דבר

לי יותר לא מובן למה מריון ומילר לא משחקים? שניהם בסה״כ פוורודים טובים ועם ניסיון בגמר הNBA. יכולים בהחלט לתרום ולהוריד מהעומס על שאר השחקנים שפשוט קורסים. בטח ובטח כשסמית גם לא פוגע.
וטימוטי, דלבדובה שיחק עם כיווצים בשרירים. הוא עדיין לא החלים לגמרי.
אז הוא היה צריך לדעת שהיכולת שלו מוגבלת הוא ניסה לעשות הרבה פעמים תרגילים שלא היו ביכולת שלו

• פותח/ת השרשור
מסכים עם שניכם.
וג׳ונס משחק כי הוא קלעי 3 טוב, רק שהוא בקושי פוגע.

דלבדובה עלה לו השתן לראש אחרי משחק 3. חירב את משחק 4, עשה הרבה דברים מוגזמים ולא נכונים....

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שסמית וגם שאמפרט לא פוגעים מתחילת הסדרה.

אני מאוד רוצה שקליבלנד ינצחו, אבל לדעתי זה לא יקרה.
אני רואה שני תסריטים אפשריים - 1 (ההגיוני יותר) : 4-3 לווריורס
2 (יש סיכוי, לא גבוה): 4:2 לקליבלנד

הבעיה היא שהשחקנים של קליבלנד נופלים מהרגליים, נגמרו להם הכוחות. לא סתם קלעו 4-27 מהשלוש.
המזל הוא שיש מנוחה יחסית ארוכה עד למשחק הבא ככה שקליבלנד יכולים להפתיע שם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית