הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

• פותח/ת השרשור
אני מאוד רוצה שקליבלנד ינצחו, אבל לדעתי זה לא יקרה.
אני רואה שני תסריטים אפשריים - 1 (ההגיוני יותר) : 4-3 לווריורס
2 (יש סיכוי, לא גבוה): 4:2 לקליבלנד

הבעיה היא שהשחקנים של קליבלנד נופלים מהרגליים, נגמרו להם הכוחות. לא סתם קלעו 4-27 מהשלוש.
המזל הוא שיש מנוחה יחסית ארוכה עד למשחק הבא ככה שקליבלנד יכולים להפתיע שם..
מסכים. קשה לראות את קליבלנד מנצחים 4-3 בסדרה. יותר הגיוני שהם יגנבו שוב את הביתיות במשחק 5 וינצחו במשחק 6 שבביתם. מאשר שגולדן יפסידו עוד פעמיים בבית. אני מהמר על התפוצצות של ג'יימס במשחק הבא. בסגנון של ההופעה שהוא נתן מול בוסטון בגמר המזרח לפני 3 שנים במשחק 6 למי שזוכר.

לא רואה את קליבלנד לוקחים במצב הנוכחי, במיוחד לאור אבדן הביתיות והעדר רוטציה בין כל שחקני הסגל שחלקם נופלים מהרגליים
הימור שלי 4-3 לגולדן!

לא רואה את קליבלנד לוקחים במצב הנוכחי, במיוחד לאור אבדן הביתיות והעדר רוטציה בין כל שחקני הסגל שחלקם נופלים מהרגליים
הימור שלי 4-3 לגולדן!
לדעתי ברגע שיהיה ללברון מספיק מנוחה הוא יקח משחק שוב,אבל כנראה שלא יקחו את הפלייאוף

• פותח/ת השרשור
האמת שיש מספיק מנוחה(בשביל אחד כמוהו) עד למשחק הבא. כפי שאמרתי, לדעתי הוא מתפוצץ על המגרש במשחק הבא ומקווה לראות את זה קורה.

מקווה מאוד שקליבלנד יקחו את המשחק בq arena ואז הכל פתוח, לגולדן סיכויים הרבה יותר גדולים לקחת את הסדרה אבל שום דבר לא אבוד.

• פותח/ת השרשור
העייפות הפכה לגורם מכריע ככה שלא ברור אם קליבלנד תצליח להגיע למשחק 7. הסגל העמוק והרענן יותר של גודלן הוכיח את עצמו. במיוחד ביום חזק של קרי. הזריזות שלו לפני זריקה לשלוש מדהימה.

עד שג'יי אר הפציץ בהתחלה, רציתי לראות עוד ממנו...
כן,הוא קצת כפר על פעם שעברה,אבל לקליבלנד ברבע האחרון היית אסטרטגיה ממש מסריחה להוציא פאולים על איגודלה כי הוא לא מצליח מהענושין..

כן,הוא קצת כפר על פעם שעברה,אבל לקליבלנד ברבע האחרון היית אסטרטגיה ממש מסריחה להוציא פאולים על איגודלה כי הוא לא מצליח מהענושין..
גולדן סטייט המסריחים כל הזמן עושים את זה ואיגודלה הזה העיקר תופר שלשות אבל עונשין לא מצליח לשים.

סמית הראה קצת ממה שיש לו בידיים(ויש הרבה) בחצי הראשון, רק שבחצי השני הוא חזר להיות סמית שלא תרם כמעט כלום בסדרת הגמר..הוא נעלם מאז הסיבוב השני מול שיקגו
למה זה מסריח? אתה יודע כמה עשו את זה על אנדנרינה גורדן מהקליפרס? (או איך שלא קוראים לו :D)

סמית הראה קצת ממה שיש לו בידיים(ויש הרבה) בחצי הראשון, רק שבחצי השני הוא חזר להיות סמית שלא תרם כמעט כלום בסדרת הגמר..הוא נעלם מאז הסיבוב השני מול שיקגו

למה זה מסריח? אתה יודע כמה עשו את זה על אנדנרינה גורדן מהקליפרס? (או איך שלא קוראים לו :D)
זה פשוט מסריח כי אתה ואני לא רוצים שנגיע למצב שמשחק בNBA מסתכם בפאולים על השחקנים החלשים מהעונשין. אלא אם אתה נהנה מלראות אנשים שלא מצליחים לקלוע מהעונשין, במקום לשחק כדורסל אמיתי.
ומה הקשר שעשו את זה הרבה פעמים על מישהו? זה מוכיח משהו?

אסטרטגיה זה גם חלק מהמשחק מהלכי הגנה ומהלכי התקפה . תרגילים שונים וכולי ...
אם אתה רוצה לראות כדורסל רחוב תעביר לSTREET BASKETBALL .

אם קארי ימשיך לשחק ככה אין לקליבלנד סיכוי , לא רק זה, אם הוא ממשיך לשחק ככה אין לשום קבוצה בליגה סיכוי.
ההבדל בין קארי ללברון הוא שקארי בנוי על מהירות וחוכמה וכמובן יכולת קליעה מהמדהימות שראיתי בחיי משחקן כדורסל ולברון פשוט בנוי על אתלטיות ומבנה גוף אבל המשחק של לברון הרבה הרבה יותר מעייף, כל הזמן לחפור לכיוון הסל זה מעייף במיוחד שפעם אתה מקבל עבירה ופעם לא ומחליפים עליך מליון שומרים במשחק והעובדה הכי מעצבנת בשבילו שאין לו למי להוציא את הכדור החוצה. כולם משקשקים לקחת זריקה.
בכל מקרה גולדן סטייט משחקת הרבה יותר "נכון" והיא גם הרבה יותר עמוקה וכשרונית אני לא רואה את קליבלנד יוצאת מהבוץ הזה.
יאמר לזכות בלאט שהוא שיחק ועשה באמת מה שהוא יכול עם הכלים שהיו לו וניסה כמה שיטות משחק, אני חושב שעם קיירי ולאב הסדרה הזאת אולי הייתה נראית אחרת במיוחד בגלל הפקטור של העייפות.
ועכשיו נחזור לקארי- הרבה זמן לא נהנתי לראות שחקן כמו שאני נהנה לראות אותו.

זה פשוט מסריח כי אתה ואני לא רוצים שנגיע למצב שמשחק בNBA מסתכם בפאולים על השחקנים החלשים מהעונשין. אלא אם אתה נהנה מלראות אנשים שלא מצליחים לקלוע מהעונשין, במקום לשחק כדורסל אמיתי.
ומה הקשר שעשו את זה הרבה פעמים על מישהו? זה מוכיח משהו?
תראה, נכון שעדיף לראות משחק שלא מסתכם בפאולים, אבל אין מה לעשות זה חלק ממשחק ולדעת לקלוע מהעונשין זה חלק מהמשחק. גם במשחקים צמודים עם רקע גדול שופטים נותנים פחות למשחק לרוץ ובכללי שחקנים מבצעים יותר עבירות בסיום
ולא, זה לא מוכיח כלום, אני רק אומר שזה לא סגנון חדש שכביכול קליבלנד אימצה

אסטרטגיה שקראו על שמו של שאקיל אוניל בשם shaq attack.

שאקיל "ידוע" בזכות היכולת המחפירה שלו מהעונשין אז מה שקבוצות יריבות תמיד היו עושות זה פאולים מאוד מכוערים עליו שהיו עוברים בשקט אצל שופטים.

היום זה אסטרטגיה לשמה ובאחד המשחקים דיוויד בלאט יצא על השיטה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית