דיון גמר הNBA.

אסטרטגיה שקראו על שמו של שאקיל אוניל בשם shaq attack.

שאקיל "ידוע" בזכות היכולת המחפירה שלו מהעונשין אז מה שקבוצות יריבות תמיד היו עושות זה פאולים מאוד מכוערים עליו שהיו עוברים בשקט אצל שופטים.

היום זה אסטרטגיה לשמה ובאחד המשחקים דיוויד בלאט יצא על השיטה הזאת.
חחחח אוניל היה כזה גרוע מהעונשין..למעשה כל הסנטרים כאלה. משהו יודע למה? אני מניח שזה בגלל הגובה שלהם שמקשה ליצור קשת, לא?
ובעונה הנוכחית עשו את זה המון על הסנטר של הקליפרס. היה לו משחק מסוים שהוא קלע רק 10 מתוך 28 זריקות! זה היה קורע

חחחח אוניל היה כזה גרוע מהעונשין..למעשה כל הסנטרים כאלה. משהו יודע למה? אני מניח שזה בגלל הגובה שלהם שמקשה ליצור קשת, לא?
ובעונה הנוכחית עשו את זה המון על הסנטר של הקליפרס. היה לו משחק מסוים שהוא קלע רק 10 מתוך 28 זריקות! זה היה קורע

מנחש שבגלל שאין לו יד רכה כ"כ

מנחש שבגלל שאין לו יד רכה כ"כ
אבל כל הסנטרים גרועים מהעונשין..כולם עומדים על 45-60% גג(הרוב על 50-55%)
ואם כבר זה דיון כדורסל, לדעתכם לג'יימס יש מקום ברשימה של הגדולים באמת? או לפחות בעתיד
מה שכן ג'ורדן הוא לא יהיה(אף אחד גם לא יהיה)

אם כבר מדברים על ג'ורדן - oh hale black jesus

אסטרטגיה שקראו על שמו של שאקיל אוניל בשם shaq attack.

שאקיל "ידוע" בזכות היכולת המחפירה שלו מהעונשין אז מה שקבוצות יריבות תמיד היו עושות זה פאולים מאוד מכוערים עליו שהיו עוברים בשקט אצל שופטים.

היום זה אסטרטגיה לשמה ובאחד המשחקים דיוויד בלאט יצא על השיטה הזאת.
כן קוראים לזה hack a shak

• פותח/ת השרשור
אבל כל הסנטרים גרועים מהעונשין..כולם עומדים על 45-60% גג(הרוב על 50-55%)
ואם כבר זה דיון כדורסל, לדעתכם לג'יימס יש מקום ברשימה של הגדולים באמת? או לפחות בעתיד
מה שכן ג'ורדן הוא לא יהיה(אף אחד גם לא יהיה)
בתור אחד שאוהב את לברון ג'יימס כשחקן, קשה מאוד לענות על זה. ג'יימס שחקן נדיר ומגוון בצורה בלתי רגילה. מבנה גוף שלא מבייש סנטר, אתלטיות של ג'ורדן וראיית משחק של בירד. רשימת שיאים ודומיננטיות בלתי נתפסת. רק שברשימה של הגדולים באמת יש שחקנים טובים יותר - ג'ורדן, ג'אבר, בירד, צ'מברליין, בראיינט וכו'. אל תשכח את העובדה שג'יימס בקרוב יהיה בן 31. כמה כבר זמן נשאר לו לקבוע חותם ברשימה הגדולה באמת? לא הרבה. אם רמת הכדורסל שלו לא תעלה בצורה בלתי רגילה ממה שהיא כבר כיום, לא רואה את זה קורה. בליגה הזו עברו שחקנים כל כך גדולים ואין על זה ספק שהוא ייזכר כאגדה, כנראה רק כאגדה חולפת.
מה שכן אפשר לזקוף לזכותו את התואר הבלתי רשמי של הסמול פורווד הגדול בהיסטוריה. אולי לא בנתיים אבל בעתיד כן. בירד אולי השחקן הכי חכם אי פעם, אבל יאמר לנגדו שהוא שיחק בחמישייה של כוכבים. אני מאמין שעם עוד קצת שיאים, MVP, אליפות והוא יהיה הסמול פורווד הגדול בהיסטוריה. עניין של זמן.

בתור אחד שאוהב את לברון ג'יימס כשחקן, קשה מאוד לענות על זה. ג'יימס שחקן נדיר ומגוון בצורה בלתי רגילה. מבנה גוף שלא מבייש סנטר, אתלטיות של ג'ורדן וראיית משחק של בירד. רשימת שיאים ודומיננטיות בלתי נתפסת. רק שברשימה של הגדולים באמת יש שחקנים טובים יותר - ג'ורדן, ג'אבר, בירד, צ'מברליין, בראיינט וכו'. אל תשכח את העובדה שג'יימס בקרוב יהיה בן 31. כמה כבר זמן נשאר לו לקבוע חותם ברשימה הגדולה באמת? לא הרבה. אם רמת הכדורסל שלו לא תעלה בצורה בלתי רגילה ממה שהיא כבר כיום, לא רואה את זה קורה. בליגה הזו עברו שחקנים כל כך גדולים ואין על זה ספק שהוא ייזכר כאגדה, כנראה רק כאגדה חולפת.
מה שכן אפשר לזקוף לזכותו את התואר הבלתי רשמי של הסמול פורווד הגדול בהיסטוריה. אולי לא בנתיים אבל בעתיד כן. בירד אולי השחקן הכי חכם אי פעם, אבל יאמר לנגדו שהוא שיחק בחמישייה של כוכבים. אני מאמין שעם עוד קצת שיאים, MVP, אליפות והוא יהיה הסמול פורווד הגדול בהיסטוריה. עניין של זמן.
הוא כבר התברג בעשרייה הכי טובה של כל הזמנים בקלות וישאיר חותם בזה אין לי ספק... משאיר לבראיינט אבק. מה שכן להיות הגדול ביותר קשה לי להאמין, שחקנים טובים הולכים ובאים, אבל מייקל ג'ורדן יש אחד.

• פותח/ת השרשור
הוא כבר התברג בעשרייה הכי טובה של כל הזמנים בקלות וישאיר חותם בזה אין לי ספק... משאיר לבראיינט אבק. מה שכן להיות הגדול ביותר קשה לי להאמין, שחקנים טובים הולכים ובאים, אבל מייקל ג'ורדן יש אחד.
עשירייה ראשונה כן. טופ 5 עדיין לא. ברייאנט היחידי שהתקרב לאלוהים ככה שלברון רחוק מאוד להשאיר אבק לברייאנט(רמז: count to five).

עשירייה ראשונה כן. טופ 5 עדיין לא. ברייאנט היחידי שהתקרב לאלוהים ככה שלברון רחוק מאוד להשאיר אבק לברייאנט(רמז: count to five).
אתה מתכוון שהוא התקרב לג'ורדן? אם כן זה בגלל שהם על אותה העמדה, לכן אפשר לחשוב בליצנות שהוא התקרב אליו למרות שההבדל הוא שמיים וארץ בינם. לא הייתי שם את בריאנט אפילו בעשרייה הראשונה...

soft baby you soft

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון שהוא התקרב לג'ורדן? אם כן זה בגלל שהם על אותה העמדה, לכן אפשר לחשוב בליצנות שהוא התקרב אליו למרות שההבדל הוא שמיים וארץ בינם. לא הייתי שם את בריאנט אפילו בעשרייה הראשונה...

soft baby you soft
לא רק בגלל העמדה. כי הוא פשוט קובי ברייאנט. זה מאוד פשוט. לא בעשירייה הראשונה? תן לי את מה שאתה מעשן.

איזה משחק..אבל אלופה ראויה מגיע לגולדן
הסוף עוד היה דרמטי בטירוף, השתי שלשות של סמית היו מטורפות, דופק היה על 1000(!!) אבל זה נגמר כמו שזה נגמר - כואב על בלאט אבל גולדן פשוט היו טובים יותר כל השנה
גם חבל לי על לברון, מאזן 6-2 בגמרים משחק מאוד לרעתו..

לא רק בגלל העמדה. כי הוא פשוט קובי ברייאנט. זה מאוד פשוט. לא בעשירייה הראשונה? תן לי את מה שאתה מעשן.
העשירייה (לא בסדר מסויים): מייקל ג'ורדן, מג'יק ג'ונסון, קארים, לארי בירד, לברון, ביל ראסל, צ'מברליין, שאקיל, דאנקן , האקים
איזה משחק..אבל אלופה ראויה מגיע לגולדן
הסוף עוד היה דרמטי בטירוף, השתי שלשות של סמית היו מטורפות, דופק היה על 1000(!!) אבל זה נגמר כמו שזה נגמר - כואב על בלאט אבל גולדן פשוט היו טובים יותר כל השנה
גם חבל לי על לברון, מאזן 6-2 בגמרים משחק מאוד לרעתו..

היה שווה לראות את כל הטראש טיים של הרבע האחרון (ושל חצי מהמשחק) רק בשביל הסוף. נהנתי בצורה יוצאת מהכלל מתי שסמית' תפר סוף סוף את השלשות שהוא יודע. הרחתי סנסציה מתקרבת וכמעט שזה קרה, רק בשביל רגעים כאלה שווה לקום כל כך מוקדם.

איגוודלה עדיין ישאר תעלומה בעיניי, שם שלשות וג'אמפ שוטים כמו כלום אבל מהעונשין מצליח לקלוע בקושי שליש מהזריקות שלו, באמת שאני לא מבין את זה...

האמת קצת התאכזבתי מהמשחק משום מה לא היה מעניין כמו הקודמים(חוץ מהסוף)
יכול להיות בגלל שכמעט התמוטטי באיזור חמש

עכשיו אני לא יכול להסתובב עם הנעלי לברון שלי..

• פותח/ת השרשור
אז בשעה טובה חזר פלייאוף הNBA :s28:חשבתי להקפיץ את האשכול לדון קצת וכמובן לזרוק הימורים להמשך.
דעתי -
גולדן-יוסטון, 4:1 לגולדן
פורטלנד-קליפרס, 4:3 לפורטלנד
סן אנטוניו ואוקלוהומה כבר עברו ויפגשו בחצי, יגמר 4:2 לספרס
בחצי השני גולדן תנצח 4:1 את פורטלנד ועולה לגמר מול סן אנטוניו.
הגמר, שלדעת רבים הוא הגמר האמיתי, יהפוך לקרבות חורמה..סדרה קשה ומותחנית..קרי מתקשה בעומס ומול ההגנה של הספרס..תומפסון נכנע ללחץ..קוואי לאונרד מוכיח שהוא הפורוורד הטוב בליגה למעט לברון..הראש אומר גולדן..הלב אומר סן אנטוניו..אז איך נראה לכם סל ניצחון של הספרס במשחק 7?
במזרח, שאם לומר הוא פחות מעניין למעט הסדרה בין אטלנטה לבוסטון(שתיגמר 4:3 לבוסטון), קליבלנד תעלה לגמר המזרח מול מיאמי. לא יהיה קל אך גם לא קשה.
בגמר מיאמי יקשו, וויד יהיה וויד הטוב, אך לברון יכריע עם 4-2.

ובגמר המיוחל, שבה יפגשו סן אנטוניו וקליבלנד, הסגל הרחב והמאוזן יותר של הספרס יעשה את ההבדל מול הקאבס.
4-2 לספרס, שזוכה באליפות, דאנקן פורש ופופוביץ׳ יחשב למאמן הטוב בהיסטוריה(אולי יחד עם פיל ג׳קסון).
הסוף 🙄

סן אנטוניו . הפציעה של קרי טורפת את הקלפים.. לא רואה את גולדן סטייט מנצחת את הספרס כשקרי מתאושש מפציעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית